Strona 26 z 27 PierwszyPierwszy ... 1618192021222324252627 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 501 do 520 z 536

Wątek: Nowe no cottony 14.06. Lutea czerwień fot # 217

Chustoholiczka Awatar modrooczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Przeprosiny przyjmuję. Moja dobra rada, naprawdę niezłośliwa: nie angażuj się ani Ty ani Marta w pyskówki na forum i FB. Firma jeszcze nie raz będzie krytykowana, nawet obrażana. Jeśli ktoś przekroczy granice prawa to go pozwij, jeśli uznasz że to bez sensu to nie dyskutuj. Są prywatne maile, telefony - po prostu nie odpowiadaj w emocjach na posty i wpisy.

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arkhange1l Zobacz posta
    Nati made a huge step forward this year.
    Jak to szło? Stanęliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy duży krok naprzód?
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustomanka Awatar Natalia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez metis1 Zobacz posta
    Natalio, napisz krótko: ile planujecie na ten sezon no-cottonów? Jakie wzory?
    Myslę, ze mogłoby to rozładowac chociaż część złych emocji...
    Metis1, wiesz, co będzie, jak takie coś napiszę ? Dostaniemy za chwilę 300 maili z pytaniami, a kiedy będzie wersja nr 4, 5 czy 7. Będzie pełno wpisów, że to chamstwo, że dana mama tego nie wie i że musi cały czas siedzieć przy kompie i polować. Jak można zapowiadać, co będzie bez powiedzenia, kiedy. Przecież to wiadomo, że to nakręca zainteresowanie i stres, że się ktoś nie załapie. To chamska strategia marketingowa. Jak powiemy kiedy, to też będzie źle, bo wtedy będą też polować mamy z zagranicy i nie starczy dla wszystkich.
    Dlaczego wersji 3 utkaliśmy tak mało, przecież to było oczywiste, że ta wersja najbardziej się spodoba. Przecież było widać zainteresowanie wersją 6 po zapowiedzi, można było dotkać. Ogrom osób zacznie wywierać na nas presję, dlaczego należy im się "spod lady". Reszta osób poczuje się obrażona, że ktoś dostał "spod lady".
    Wy myślicie, że my nie szukamy metody, żeby emocji było mniej ? Przerobiliśmy już wiele wariantów.
    Ostatnio edytowane przez Natalia ; 17-06-2011 o 10:55
    www.natibaby.pl - produkcja chust NATI, NATI Ring i in.

Chusteryczka Awatar czuszka
    Miejscowość
    WrocÂław

Domyślnie

Natalio, napisz krótko: ile planujecie na ten sezon no-cottonów? Jakie wzory?
    Myslę, ze mogłoby to rozładowac chociaż część złych emocji...
    dokładnie. i kiedy mniej więcej mozna sie ich spodziewac.
    Emilka - 20.11.2007
    Bartoszek - 30.11.2009

Chustofanka Awatar Monique

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez modrooczka Zobacz posta
    Tak, uważam, że wstyd, kiedy przedstawiciel firmy obraża się jak mała dziewczynka. No nic, przyjaciele z innych krajów przy pomocy translatora zaraz się włączą w dyskusję, choć to w ogóle nie ich sprawa. Cóż - prawo publicznego forum.
    Tak jest to publiczne forum...

Moja mamusia jest Polka i tatus Slowak - ja jestem Czeszka - na jakie forum mam pisac?
    Nie wszystcy co mieszkaja za granica musa pisac z translatorem. V Polsce mam polowe rodziny i mieszkam 5km od granicy z Polska.

Lniane maki - i co takie didka czarne lniane gokony z dziurami? Nie wszystkie chusty musza byc dokonale.

Przykro mi jak tutaj obraziacie sie jedna druga

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Natalia Zobacz posta
    Metis1, wiesz, co będzie, jak takie coś napiszę ? Dostaniemy za chwilę 300 maili z pytaniami, a kiedy będzie wersja nr 4, 5 czy 7. Będzie pełno wpisów, że to chamstwo, że dana mama tego nie wie i że musi cały czas siedzieć przy kompie i polować. Jak można zapowiadać, co będzie bez powiedzenia, kiedy. Przecież to wiadomo, że to nakręca zainteresowanie i stres, że się ktoś nie załapie. To chamska strategia marketingowa. Jak powiemy kiedy, to też będzie źle, bo wtedy będą też polować mamy z zagranicy i nie starczy dla wszystkich.
    Dlaczego wersji 3 utkaliśmy tak mało, przecież to było oczywiste, że ta wersja najbardziej się spodoba. Przecież było widać zainteresowanie wersją 6 po zapowiedzi, można było dotkać. Ogrom osób zacznie wywierać na nas presję, dlaczego należy im się "spod lady". Reszta osób poczuje się obrażona, że ktoś dostał "spod lady".
    Wy myślicie, że my nie szukamy metody, żeby emocji było mniej ? Przerobiliśmy już wiele wariantów.
    Wiesz, Natalio, ja chyba jednak nie jestem w stanie wyobrazić sobie, co Wy tam macie w tych skrzynkach...
    Może zbyt naiwna jestem...

No to już nie wiem...

Chyba najlepiej zamkąć wątek i ciao bambino

A szaraczek i tak mi się marzy...
    http://corallovo.blogspot.com/
    08.2005 06.2010 01.06.2014

Chustoholiczka Awatar modrooczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ale ja nie pisałam o Tobie, tylko o pani z Rosji, która odpowiadała po angielsku. Zresztą, co za różnica, to jest forum, każdy może czytać i każdy może pisać.

Chustomanka Awatar agnieszkazd
    Miejscowość
    Wieś podwarszawska Halinow

Domyślnie

A szaraczek i tak mi się marzy...
    Niom...
    Małgosia 01.05.2007, Dzieciątko (*) 08.2009, Joasia 09.07.2010

Chustofanka Awatar Monique

Domyślnie

no chyba jest czas sie zkonczyc i foty tutaj chybac

Jest to watek lutea czerwien i nie klotnia z Nati baby

Domyślnie

Wiesz, Natalio, ja chyba jednak nie jestem w stanie wyobrazić sobie, co Wy tam macie w tych skrzynkach...
    Może zbyt naiwna jestem...

No to już nie wiem...
    Najprawdopodobniej większość osób nie rozumie, że prowadzenie takiej produkcji i sprzedaży jest skomplikowane. Wszystko wydaje się łatwe. Gdyby choć połowa forumek była u nas na tygodniowych praktykach, to pewnie takie wątki wyglądałyby zupełnie inaczej. Zapraszam zresztą.

bydzia
    Guest

Domyślnie

Najprawdopodobniej większość osób nie rozumie, że prowadzenie takiej produkcji i sprzedaży jest skomplikowane. Wszystko wydaje się łatwe. Gdyby choć połowa forumek była u nas na tygodniowych praktykach, to pewnie takie wątki wyglądałyby zupełnie inaczej. Zapraszam zresztą.
    jest mi bardzo przykro, że jest Ci ciężko, serio ...

Chustoguru Awatar metis1
    Miejscowość
    Warszawa-Ursynów

Domyślnie

Wynagrodzenie w chustach?
    http://corallovo.blogspot.com/
    08.2005 06.2010 01.06.2014

Domyślnie

Wynagrodzenie w chustach?

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

. To postawa roszczeniowa. Jeśli komuś jest przykro, to można to zrozumieć, ale jeśli ktoś reaguje przysyłaniem wulgaryzmów, złośliwości - zwyczajną nienawiścią, to już chyba coś jest nie tak. To tylko chusty, dziewczyny.

.
    Jak sie zdenerwuję, to wkleję swoją korespondencję z Wami z mojej strony: przykro mi, dlaczego zostałam wprowadzona w błąd? z waszej? totalna olewka. Proszę nie kłamcie, bo nie wierzę ,żeby ktoś Wam pisał wulgaryzmy!
    Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pondo Zobacz posta
    Jak sie zdenerwuję, to wkleję swoją korespondencję z Wami z mojej strony: przykro mi, dlaczego zostałam wprowadzona w błąd? z waszej? totalna olewka. Proszę nie kłamcie, bo nie wierzę ,żeby ktoś Wam pisał wulgaryzmy!
    Pondo, nie wiem, co się stało w Twoim przypadku. Nie wiem, jak się nazywasz i jakiego masz maila. Nawet nie potrafię sprawdzić, o co chodzi. Ale spróbuj napisać do Natibaby, na czym polega problem i dlaczego czujesz się oszukana. To najszybsza metoda. Być może ktoś Ci coś kiedyś obiecał, a teraz obsługuje to inna osoba. Trochę cierpliwości. Czasami dziewczyny nie dają rady odpowiedzieć tego samego dnia. Nie śledzę maili na bieżąco, ale zdecydowana odmowa komuś czegoś zdarza się na tyle rzadko, że się to wspólnie omawia. Trochę nie chce mi się wierzyć, żeby to nie było nieporozumieniem łatwym do wyjaśnienia.

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Natalio
    Twoja pracownica na FB ładnie skojarzyła mojego nicka stąd z nazwiskiem- pomijając fakt ,że jestem spalona i teściowa może mnie teraz śledzić, to olewacie mnie od poniedziałku!Nie życzę sobie tego, ale Marta zadecydowała, przenieść dyskusję z forum na FB , używając moich danych.

Jest mi przykro ,że nie dostałam no-cottona- ale nawet nie wiem czy mnie an niego stać. Ale doprawdy nie to jest moim problemem w tej sytuacji.
    Pogratulowałam wam pięknej chusty.

Ale zła jestem, bo systematycznie , od poniedziałku traktujecie mnie jak klienta drugiej kategorii, słowo przepraszam ok- padło, ale zero wyjaśnienia. nie potrzebuję elaboratów, jedynie szczerości, na czym stoję.

Pracowałam w sprzedaży, w międzynarodowej firmie, i wiem jak to działa, i wiem jakie mogą występować problemy z towarem, realizacją. Ale olewanie klienta to najgorsza metoda, to dla mnie jak płachta na byka. Teraz już rozjuszonego

Chustoguru Awatar Dagmara
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

Dobrnęłam do końca, ciężko się to czyta.
    Kilka wypowiedzi z tego wątku zasługuje na ostrzeżenia i zapewne tak się stanie. Apeluję o uspokojenie emocji.
    Każdy kolejny post obrażający zakończy się ostrzeżeniem z marszu. Jeśli nie zacznie się normalna dyskusja, wątek zostanie zamknięty.
    Konstanty 16.04.2014
    Lilianna 7.04.2010
    Kacper 29.07.2007

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

ja tylko spytam wszem i wobec po przejrzeniu paru stron-nie macie większych problemów?godziny przed kompem na jednej stronie internetowej,denerwowanie się wirtualem,jakąś chustą,przenoszenie emocji w real pełen dzieci,męża,rodziny?nie jarzę,tyle czasu marnować siedząc po prostu i gapiąc się w ekran.mamy urwanie chmury,problem to jest,że mi grad właśnie łamie słoneczniki

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

I tym sposobem, dyskusja została ucięta

Magda, ja nie cierpię być robiona na szaro jak to było, szczyt dyplomacji? podniecenie przed zbliżającą sie eskapadą? tu nawet ten poziom mnie nie dotyczy- widać nie zasługuję MNie choć sklepy z pieluszkami lubią

PS. to gdzieś widać kto dostał ostrzeżenie?
    Ostatnio edytowane przez Pondo ; 17-06-2011 o 12:27

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pondo Zobacz posta
    PS. to gdzieś widać kto dostał ostrzeżenie?
    spytaj demonę
    w mordę,rozwaliło mi kwiaty idę ratować badyle

Uprawnienia umieszczania postów