Proszę:
"wyjaśnień cd. Pati (z chusty.info): zaszło nieporozumienie. Natalia nie zajmuje się bieżącą sprzedażą. Dzisiaj otrzymałam kilka maili z pytaniem o szare lutea. Odpisałam standardowo, że nie mamy, bo tak naprawdę osób, które mają obiecane jest bardzo dużo i zostanie dosłownie kilka sztuk. (reszta w komentarzu)
- Natibaby
- Nie wiedziałam, że chusta była obiecana w zamian za uszkodzone Maki. Skoro chusta była obiecana to otrzyma ją Pani. Proszę jeszcze raz napisać maila, ale do mnie na: natibaby@natibaby.pl .
zawsze wystarczy do nas napisać w celu wyjaśnien...ia sytuacji. jesteśmy tylko ludźmi i każdemu może zdarzyć się pomyłka. szczegolnie gdy otrzymujemy codziennie ponad sto maili. przepraszam, ze tutaj wyjasniam, ale skoro sprawa zostala wyciagnieta na forum to chcialam ja rowniez na forum wyjasnic"

zawsze wystarczy do nas napisać w celu wyjaśnien...ia sytuacji. jesteśmy tylko ludźmi i każdemu może zdarzyć się pomyłka. szczegolnie gdy otrzymujemy codziennie ponad sto maili. przepraszam, ze tutaj wyjasniam, ale skoro sprawa zostala wyciagnieta na forum to chcialam ja rowniez na forum wyjasnic"

i Wituś (02.2013) 
08.2005
06.2010 

kolejki i te sprawy