Natalia pisała w sobotę, że pierwsze wystawią pewnie dziś w okolicach 12-14.. 14 zbliża się wielkim krokami, co chwilę odświeżam stronę, a tu nic.. Kto czeka ze mną?![]()
Natalia pisała w sobotę, że pierwsze wystawią pewnie dziś w okolicach 12-14.. 14 zbliża się wielkim krokami, co chwilę odświeżam stronę, a tu nic.. Kto czeka ze mną?![]()
Ostatnio edytowane przez misunderstanding ; 14-06-2011 o 14:20
myślałam że już sąz ciekawości zaglądam co jakiś czas ale nic nie kupie
ja na no cottona mam kasę od marca zamrożonąmam nadzieję, że dziś coś wyjdzie i nie będzie różowe
![]()
Ja czekam, ale na jaskółki chyba szansa marna![]()
odnoszę dziwne wrażenie, że dziś nic nie wyjdzie![]()
uf.dobrze ze jeszcze nie ma.mialam spotkanie bez mozliwosci sprawdzania neta a teraz juz wracam i przynajmniej przez komorke moge sprawdzac.
Natalia obiecywała, że bedzie sie mozna na forum zapisać na no-cottona. Mi dziewczyna z Nati pisala (jakas nowa chyba), ze juz je mają u siebie.
mi Marta napisała tylko tyle "Dzisiaj ich nie będzie."
a co do zapisywania, to ja się zapisałam na łabędzie. Natalia kiedyś w wątku o łabędziach w dziale "Reklama" pisała, że może uda się utkać łabędzie no cottony i żeby zrobić listę.
edit: i teraz wszystkie pobiegną się zapisywać![]()
Ostatnio edytowane przez misunderstanding ; 13-06-2011 o 14:51
cholera
no i spaliłam kapustę (dobrze, że nie jaglankę) i wychodzi na to, że kapusta poniosła szkody w niesłusznej sprawie, bo i tak nic z tego nie będzie, bu.
a wiecie chociaż do której w natibaby pracują? wszystko da się zrobić, tylko kapieli z laptopem się boję
edit: ok, dziś wracamy do normalnych obowiązków![]()
No to jednak pójdę po dzieci. Tym bardziej że łabędziony-kanapony mnie nie ruszają. Jaskółki i pancy, o ile mi kolor podleci![]()
no to naczekałyśmy się tak chyba dla podkręcenia atmosfery no cottonoweja jutro znow czekanie?
Ja dziś i tak nie uważnie śledziłam losy no cottona..
Niedawno Łoś sobie spacerował pod naszym oknem, wiec na troche mnie oderwało te zdarzenie od laptoka![]()
Ostatnio edytowane przez narrinka ; 13-06-2011 o 15:02