dla mnie chuścioch to chuścioch
na swoja mówie: ty chusciochu![]()
dla mnie chuścioch to chuścioch
na swoja mówie: ty chusciochu![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
a moze jakas bransoletke ?z chusty np jak monia szyła smycze do kluczy.np taka szyta tasiemka z chusty a na niej jakis koralik żazysty od brokoli?z CH?
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
Ja tam jestem za hasłem werbalnym (wszelkie "chustlandie", itp.), bądź niewerbalnym ale bardziej wyrazistym niż wszelkie broszki, gadżety...
- primo- ja dość ascetyczna gadżetowo jestem
-secundo- to rzeczywiście nie zawsze pasuje, nieraz trudno zauważyć, itp.
Jak hasło, to hasło- dajmy na to z odzewem;
-Chustlandia!
-Zamotanie dla każdego!
Tudzież;
-Gdzie pani/pan zanabył/a tę chustę
-A na bazarku ja nabyła, itp.
Twórcza to ja dziś już nie jestem... ale proszę spojrzeć, o której ja pisze ten post
....
alez sie usmialam czytajac ten watek
dla mnie chyba najbardziej uniwersalne jest dreptanie w miejscu i zawsze widzac taka osobe zastanawiam sie czy czasem nie jest "nosicielem"
ale, ze dreptanie tez z niecierpliwoscia jest zwiazane to moze np. podskok z przytupem?![]()
jeśli ma być odzew, to wyobrażam sobe to wyłączne tak:
Hasło: "gdzie pani zanabyła tę chustę?"
Odzew: "tam gdzie chciałabym przygarnąć ptaszory"
![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
jeśli to ma być na poważnie to musi być coś co nas nie ośmieszy:
- przepraszam gdzie Pani kupiła taką piękną chustę?
(tu ktoś odpowiada nam normalnie jeśli nie wie o co chodzi lub odpowiada szyfrem jeśli zna tajny znak)
- na chustoforum
i mamy jasnośći można przejść do rozmowy
![]()
http://www.leniwiec.eu strona mojego zespołu
http://www.kamilamuczynska.blogspot.com blog z fotkami moich córek
![]()
Doradca po kursie zaawansowanym Die Kinderwagenvernichtungsschule Dresden® (Drezdeńska Szkoła Unicestwiania Wózków®)
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
"dom to nie miejsce lecz stan"
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
www.chusty-zdw.blogspot.com
Klub Kangura Zduńska Wola
http://slomiana.wordpress.com/
mama-Martyna igi-Ignacy2009Franciszek2012 tata-Rafał
A wiecie, że kiedys bez tajnego kodu bardzo łądnie się z jedna forumką dogadałyśmy -jadą ja ci sobie z dzieciem w chuście po ruchomych schodach w Auchan, a tu zza mnie miły głos:" jakie ładne indio", patrzę.... i rozpoznałam forumke po avatarku, i mówię " o cześć Linda, my się znamy z chustoforum"
Jestem za hasłem werbalnym, najlepiej zagadnąć cos o chuście![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Przypomniało mi się jak goniłam Muchę i Kamuszycę przez całe miasto z Wiciem na plecacha potem ledwo wydyszałam, ze jestem demona
![]()
a może najprościej: Chustoforum
albo głupawo:
-smaticzku?
-na paticzku!
o! i "nosić" w migowym jest łatwo![]()
Ostatnio edytowane przez lominia ; 17-05-2011 o 09:46
czytam i łzy ocieram
ale abstrachując od wszystkich pomysłów z gadżetami, których np. nowi później mogą nieZAnabyć. to chyba pytanie o chustę będzie najbezpieczniejsze. Nieforumowi, jak pisze paskówka, po prostu odpowie normalnie, a forumowi ZANABYŁAM/EM na BAZARKU
Myślę, że żadne hasło nie przejdzie, bo ktoś z nas zapomni w ferworze walki... No ja napewno coś bym nazmyślała. A zadane pytanie o chustę i odpowiedź z charakterystycznymi NASZYMI zwrotami, byłoby najbezpieczniejsze.
To oczywiście dla odważnych i tych, ktorych mają możliwość zagadać, bo jak ktoś daleko, to chybabyłoby bezpieczne
"Obcy" zawsze może pomyśleć, że to nie do niego
![]()
tu jest słownik na dole strony wybierasz wyraz: http://www.slownik.effatha.pl/
nie umiem podać bezpośredniego linka do wyrazu![]()
Czadowe! taki prosty znak![]()