chyba na panicznym smiechu i probowaniu wszystkiego po kolei![]()
A gdyby tak: gradacja na bebinie? Tylko odzew trzeba jeszcze wymyślić ...
Moja propozycja. Jak nas mija mama w chuscie, powiedziec z usmiechem chusta
A jak ktos jest z Forum to odpowie info.![]()
Ja to strzelam śmiecha od ucha do ucha i od razu widać że chustoświrniętajestem.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006
hasło chusty-info super!
Ostatnio na plaży zagadnęłam jedną dziewczynę... Śmiać mi się chciało jak tylko ją zobaczyłam, zastanawiałam się tylko, który z tu wymienionych znaków zastosować - zeza, język czy cóś innego. Uśmiechnęłam się i delikatnie pociągnęłam za ogon. Dziewczyna się uśmiechnęła i zamieniłyśmy dwa słowa... i okazało się, że poczytuje, ale nie udziela się na forum hihi Więc pociągnięcie za ogon takie neutralne było. A jak kto swój, to będzie wypatrywał i drugiego takich właśnie znakówA my chyba zawsze na hasło chusta możemy odpowiedzieć INFO
![]()
nie no prosze Was, dlaczego to nie może byc gadżet, tylko od razu trzeba sie odzywać, ja sie wstydzę![]()
"Ludzie od czasu do czasu potykają się o prawdę, ale większość z nich podnosi się, otrzepuje i idzie dalej, jakby nic się nie stało" W.Churchill
jednym słowem znak MUSI być podwójny!! Jedni będa mieli gadżet a inni gadane![]()
Chusty-info
jestem na tak!!!!![]()
MAMA-Wiktorii 18.02.2007Katarzyny 29.03.2011
Kornelii 19.05.2021
ja też prycham na myśl o zachustowanych wywalających języki z zezem
fajny pomysł z tym znaczkiem, bo ja z tych nieśmiałych jestem