Cytat Zamieszczone przez charlie Zobacz posta
I chyba tu jakiś postęp jest, bo jak zrobi siusiu i nikt się nie zorientuje, to zaczyna się denerwować i narzekać. Nie możemy się tylko dogadać w sprawie informowania mnie o tym, że zaraz będzie siku...
to u Was jest rewelacyjnie z ksiazki wiem, ze najpierw dziecie daje znac po, potem zacznie dawac znac w trakcie, az w koncu przed no i na ten moment wszystkie czekamy

Cytat Zamieszczone przez Zaatar Zobacz posta
Ja od piątku próbuję łapać siki i kupę i muszę powiedzieć, że to, co obserwuję, jest niesamowite.
Gratulacje!!! U mnie tez na poczatku ciezko bylo, zeby malemu calkiem zdjac otulacz A teraz... z gola pupa lata po podlodze, wiec wszystko przychodzi z czasem A moj malz tez na poczatku patrzyl na to wszystko z watpliwa mina ale jak zobaczyl usmiechnietego malego po zrobieniu siku to mu szybko przeszlo

Cytat Zamieszczone przez moniska Zobacz posta
U nas była chwilowa przerwa, bo się nie mogłam ogarnąć, ale trzeba się wziąć do roboty o ile Córa właśnie śpi, to mogę obserwować
Skad ja to znam, czlowiek zaganiany, probuje sniadanie zrobic, prysznic wziac, a tu kupy i siku laduja w pieluszce Trzymam kciuki

Cytat Zamieszczone przez margeritta Zobacz posta
u nas jednak zęby, mała gorączkuje ale zadziwia mnie mimo to, założyłam jej pieluszkę a ona raz popuściła i całą noc wołała siku, nawet kupka nocna była pierwszy raz w życiu! (może to kwestia zaaplikowanego czopka )
Wspolczuje! i wiem o czym piszesz Ja tez sie zastanawialam, dlaczego maly taki przytulasny ostatnio, tzn. on zawsze taki, ale ostatnio szczegolnie i jeczacy, problemy ze spaniem i takie tam... no i dzis z wielkim zaskoczeniem zobaczylam, ze na gorze, nie jeden, a dwa zabki wychodza po obu stronach buzki Tylko nie wiem czy dwojki czy trojki, bo jedynek na gorze brak

ps. nauczylam sie multicytatow