Moniska, ja nie miałam niczego takiego u siebie, ale ja zaczęłam wysadzać ok. 8. miesiąca dopiero.
Po przeczytaniu Twojego postu nasuwa mi się jedna myśl - podczas karmienia podstawiaj miseczkę pod pupę. Daj spokój z umywalką. Może ten jego niepokój spowodowany jest tym, że Ty skupiasz się na jego sygnałach siuśko-kupkowych, a jak tylko coś, to przerywamy jedzenie i do łazienki? Dzieci przecież doskonale wyczuwają takie rzeczyI przez to może troszkę nerwowy być. I nie dziw się, że po godzinie znowu piersi chce, jak się dzieciak nie najadł

No i wyluzuj troszkęTwój synek jeszcze bardzo mały jest. Nie nerwowo, postaraj się go poznać
Ja w nocy nie wysadzam, ale to dlatego, że my w ogóle ostatnio bardzo kiepskie noce mamy przez zęby. Czekam na lepszy czas.

Sama się odstawiła po roku, 4 miesiącach i 2 dniach
 Sama się odstawiła po roku, 4 miesiącach i 2 dniach 

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem
 ! tzn. ja sie poddalam i zalozylam na noc pieluche, ech
! tzn. ja sie poddalam i zalozylam na noc pieluche, ech ... ale mysle ze wciaz mamy czas
... ale mysle ze wciaz mamy czas
 . Nie moge tak co noc albo kilka razy na noc
. Nie moge tak co noc albo kilka razy na noc , zalozylam pieluche i okolo 3 pielucha mokra
, zalozylam pieluche i okolo 3 pielucha mokra ...Nie potrafie czytac jego znakow, czasem jak jeczy i go probuje wysadzic to sie bardzo zlosci, a czasem jak jeczy i go nie wysadze, to mnie obsika
...Nie potrafie czytac jego znakow, czasem jak jeczy i go probuje wysadzic to sie bardzo zlosci, a czasem jak jeczy i go nie wysadze, to mnie obsika wiec zdecydowalam, ze nie ma sensu sie stresowac i bede zakladala pieluche
 wiec zdecydowalam, ze nie ma sensu sie stresowac i bede zakladala pieluche , ale z takim malutkim brzuszkiem to normalne, mysle
, ale z takim malutkim brzuszkiem to normalne, mysle ! A ze u takiego malucha nie ma rutyny
! A ze u takiego malucha nie ma rutyny
 najpierw robiliśmy  w miseczkę, ale niewygodnie mi z nią dlatego wolę iść do łazienki, ale chyba wezmę większą miskę
 najpierw robiliśmy  w miseczkę, ale niewygodnie mi z nią dlatego wolę iść do łazienki, ale chyba wezmę większą miskę 

wracam z pytaniem, czy przy ząbkowaniu Wasze dzieci częściej sikają? bo jeśli to nie zęby to chyba przyzwyczaiłam małą do wysadzania nocnego, jak jej nie wysadzę po 4, 5 godzinach to sika na łóżko
 wracam z pytaniem, czy przy ząbkowaniu Wasze dzieci częściej sikają? bo jeśli to nie zęby to chyba przyzwyczaiłam małą do wysadzania nocnego, jak jej nie wysadzę po 4, 5 godzinach to sika na łóżko  
						 Jeśli wiesz kiedy chce siusiu, to warto wysadzać - wg mnie oczywiście
 Jeśli wiesz kiedy chce siusiu, to warto wysadzać - wg mnie oczywiście  Zamieszczone przez margeritta
 Zamieszczone przez margeritta

zapisywac sie prosze
 zapisywac sie prosze to u Was jest rewelacyjnie
 to u Was jest rewelacyjnie A moj malz tez na poczatku patrzyl na to wszystko z watpliwa mina
 A moj malz tez na poczatku patrzyl na to wszystko z watpliwa mina Trzymam kciuki
 Trzymam kciuki , ale ostatnio szczegolnie
, ale ostatnio szczegolnie