Pokaż wyniki od 1 do 20 z 302

Wątek: PIELUSZKI WIELORAZOWE - PORADNIK

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Aloha
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez klarciak Zobacz posta
    https://docs.google.com/viewer?a=v&p...NmFjNTMz&hl=en

to link do dokumentu google w pdf.
    Jeśli będziecie miały dużo uwag, to mogę wrzucić wersję w wordzie.
    Będę wdzięczna za wszystkie uwagi. Sorka za literówki - pewnie są. Muszę jeszcze raz szczytać i poprawić tekst przed wysłaniem wieczorem.
    Miłej lektury
    klarciak, ekstra dokument! Jeśli byś się zgodziła to chętnie bym go podlinkowała na swoim blogu ...

Chustofanka

Domyślnie

Mam pytanie, bo często tu czytam o strippingu pieluch, co to jest ten stripping?

Chustomanka Awatar tonya

Domyślnie

stripping to czyszczenie pieluch ze starych złogów środków piorących, przydatny kiedy pieluszki zaczynają "zalatywać smrodkiem"

możesz wrzucić w wyszukiwarkę hasło "stripping" i wyskoczą Ci wszystkie wątki, które to słowo zawierają - ten wątek również

a tu jeden z nich wątek by LittleMonster http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=16280
    Beata mama Grzesia (30/03/96) Ani (14/08/07) i Jasia (16/10/09)

Chustofanka

Domyślnie

Bardzo dziekuję

Chustonoszka
    Miejscowość
    Ruda Śląska

Domyślnie

Bardzo chcę spróbować z tymi wielorazówkami, dziękuję za cały wątek - wiele rozjaśnia, szczególnie słowniczek, bo wszystko brzmi tak obco jak się nie ma z tym do czynienia na co dzień. Pamiętam, że tak samo miałam zanim zaczęłam chustowanie - rodzaje chust, wiązania, wszystkie nazwy to było dla mnie jak w obcym języku...
    Mam jednak cały czas niedosyt, chciałabym zobaczyć te pieluszki, dotknąć i wtedy zdecydować jakich chcę używać - czy jest ktoś, kto prowadzi takie pokazy pieluszkowe/szkolenia? Najlepiej ze śląska. Dodam, że mamy założony w naszym mieście Klub Rodzica, myślę, że znalazło by się więcej zainteresowanych tym tematem mam.
    WOJTUŚ 2006
    ADAŚ 2008

BARTUŚ 2010

Chustoguru Awatar mTuśka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Izabelka Zobacz posta
    Bardzo chcę spróbować z tymi wielorazówkami, dziękuję za cały wątek - wiele rozjaśnia, szczególnie słowniczek, bo wszystko brzmi tak obco jak się nie ma z tym do czynienia na co dzień. Pamiętam, że tak samo miałam zanim zaczęłam chustowanie - rodzaje chust, wiązania, wszystkie nazwy to było dla mnie jak w obcym języku...
    Mam jednak cały czas niedosyt, chciałabym zobaczyć te pieluszki, dotknąć i wtedy zdecydować jakich chcę używać - czy jest ktoś, kto prowadzi takie pokazy pieluszkowe/szkolenia? Najlepiej ze śląska. Dodam, że mamy założony w naszym mieście Klub Rodzica, myślę, że znalazło by się więcej zainteresowanych tym tematem mam.
    wiem ze pieluszkarnia ma w planach zrobienie warsztatow pieluszkowych na slasku.
    ale duzo dziewczyn sie spotyka w wtedy chetnie daja do pomacania pieluszki i poopowiadaja o nich,i podziela sie doswiadczeniami
    Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)

Chustonoszka
    Miejscowość
    Ruda Śląska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marciasone Zobacz posta
    ale duzo dziewczyn sie spotyka w wtedy chetnie daja do pomacania pieluszki i poopowiadaja o nich,i podziela sie doswiadczeniami
    A kogo mogłabyś polecić? potrzebuję kogoś doświadczonego, z różnymi pieluszkami, kto jest zapalony do pieluszkowania i zapali innych. Może da się zaprosić do Rudy Ślaskiej? Pisząc o spotkaniach, masz na myśli te w Akademii Indygo? (bo tam chyba ostatnio odbywają się chustospotkania? ja jeszcze bywałam w Kalimbie...)
    WOJTUŚ 2006
    ADAŚ 2008

BARTUŚ 2010

Chustonówka

Domyślnie Aloha

Cytat Zamieszczone przez Aloha Zobacz posta
    klarciak, ekstra dokument! Jeśli byś się zgodziła to chętnie bym go podlinkowała na swoim blogu ...
    Linkuj śmiało. Tu wrzucam linka do wersji ostatecznej:
    http://tiny.pl/hcqjz

Uprawnienia umieszczania postów