ależ oczywiście wszyscy ludzie są tacy fantastyczni i życzliwi i miejsca ustępują i oh i ah
a to ,ze chusty są w TV to katorg przynajmniej dla mnie,bo wszędzie gdzie nie pójdę( takie już moje szczęście) zawsze,ale powiadam Wam ZAWSZE trafiam na jakiegoś znawcę.Ostatnio trafiłam na babkę w wieku mojej babci jak to mi prawiła,że my nie wiemy co to jest noszenie,że kiedyś to się z jednej strony dziecko niosło,z drugiej ziemniaki i jeszcze coś ,zeby z lekko nie było,a "MY" teraz tylko torebeczkę i dziecia..kiedyś to się nosiło,a nie teraz
a co do tematu,to niech się gapią,ja przywykłam przez cały mój okres dojrzewania,jak ludzie patrzyli na mnie jak na coś-nie-z-tej-planety mając czerwone włosy agrafki w uszach,skórzane ciuchy i wszystko co złe i kojarzy się z szatanembo każdy kto ubiera się na czarno musi mieć w jadłospisie kota w panierce
Ludzie się nie oswoili i i długo im to oswojenie zajmie,jak z resztą ze wszystkim![]()

Odpowiedz z cytatem

Zartujesz?!? No ja nie wiem czy bym się opanowała, gdybym taki tekst usłyszała! ale też i nie wyobrażam sobie, by ktoś mógł się do kogoś tak odezwać! toż to ostatnie chamidło musiało być!!

08.2005
06.2010