no dobra - strzelam : a czy może to z Tobą kiedyś spacerowałam w Potuliku kiedyś plamiąc sobie lodem świderkiem natkę bambusową, a moja starsza karmiła kaczki?![]()
no dobra - strzelam : a czy może to z Tobą kiedyś spacerowałam w Potuliku kiedyś plamiąc sobie lodem świderkiem natkę bambusową, a moja starsza karmiła kaczki?![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Hłe hłe, a ja się przez chwilę nie zorientowałam, że Małgosia Me'shell, to "nasza" Małgosia. No cześć Małgosia.
Iza, zdjęć mam więcej (całą sesję), mogę przywieźć na jakieś spotkanie i pokazać na lapku.
mi., na miasteczko nie licz za szybko, ja sama jeszcze w nim nie nosiłam, a ja nie mam tendencji do częstych zmian chust. Ostatnio własnie stwierdziłam, że wraz z limitowanym Girasolem, którego zamówiłam będę miała komplet chust w każdej długości i więcej mi nie potrzeba (długości mniej więcej):
miasteczko pomarańczowe z wełną - 5,2m
nati fale dunaju - 4,6
lana sommer - 4,4
girasol - 3,6
Nie wiem jakiej długości jest indio, pewno też 4,6.
Prócz tego mam manducę i 2 elastyki. O kurczę,, właśnie sobie uświadomiłam, że mam S-T-O-S-I-K.
No i liczę na to, że ktoś mi coś kiedyś wypożyczy na próbę
Mi., przesyłam na razie pozytywne fluidy, liczę na spotkanie w drugiej poł. września.
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
nooooo, dobra...
to będę inne osoby ludzkie naciągać...
to jak ze spotkaniem?![]()
witaj Me'shell
u nas zdrowie posypane całkiemja to ja, stara już jestem to wiadomo
ale Tati to mogłoby nic nie być
to się pożaliłam
aga mama tatiany '09 i tamary '12
o, choco - jesteś choco
ja w sumie chętnie. tylko Podkowa chwilowo odpada, z tego, co wiem - jest mocno okupowana...
Chciałabym się przywitać.
Mieszkam pod Grodziskiem i chętnie dołączę jeśli można. Na razie korzystam tylko z elastyka Nati i już dumam jaką chustę kupić jako następną... Staś ma prawie 2 mies i chusta nas ratuje przy kolkach..
A pytań mam mnóstwo ale to potem...![]()
ale dziwniepół chocoblok nam zostało.. to słodsze pół na szczęście
spotkanie - TAK TAK TAK. Spotkajnmy się, niech ja już oddam to indioszcze, bo jak wyrzut sumienia leżynie nosi nikogo, a i moja kolej daaaaaawno mineła
nawet własne nabyć zdążyłam
![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
witaj sylvia1
a jakie indio kupiłaś? jakie?
Tak, spotkanie, spotkanie, gdzieś za tydzień, bo Robert z Hektorem przytargali jakiegoś wirusa z basenu i teraz jesteśmy zaflukani wszyscy czworo - łącznie z moją malutką Helenką. Na szczęście my się trzymamy lepiej niż chłopaki, ale może to dopiero początki i się jeszcze rozwinie. Oby nie, bo niemowlak z zatkanym nosem to masakra
Malutka Helenka waży już ponad 4 kg - przybyła 1 kg 270 g w 32 dni(licząc od wagi spadkowej po urodzeniu). Hektor tyle ważył jak miał ponad 2 miesiące. No cóż, problemów z karmieniem z pewnością nie mamy.
Iza, jakie indio, jakie?
Sylvia1, witaj.
mi., szkoda z tym zdjęciem, bo tamto było rewelacyjne.
Wiecie co, oksytocyna mi chyba mózg zalewa, bo ja w ogóle nie zauważyłam, że jest połowa chocoblok i zastanawiałam się o co cho. Choco, a Wy na co chore?
Ja zapraszam do siebie, ale mogę i pojechać gdzieś. No bo rozumiem - po braku oznak entuzjazmu z Waszej strony- że wypad na moje zdupie nie jest tym o czym marzycie
![]()
Hej, witam się w wątku - chętnie się spotkam po tej stronie Warszawy, czyli na zachód od Włoch![]()
a gdzie się spotykacie?
Agata-mama-Kubusia (18.04.08)
sylvia1, agapee witajcie
jak ozdrowieją to słodsze półchoco i cała słodka Tati chętne na spotkanie będą
![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
urzekł mnie fragment "o co cho choco"![]()
hehe, fajne :-D
sylvia, agapee - cześćzwykle spotykałyśmy się w Podkowie, ale tą razą się spotkamy gdzie indziej
pewnie się wyklaruje niebawem !!
LM - a niby gdzie Ty ten brak entuzjazmu z naszej strony widziałaś? daj linka
a indio jest niebieskie, niestety zupełnie nie szmaragdowe tylko ultramarynowane![]()
hej agapee
ja już bardzo zatęskniłam za spotkaniem z Wami, wiecie... tak sobie uświadomiłam właśnie...
a kto będzie na Walkathonie?
czy Wy widzicie, że Kajetan jest już starszy niż Gaja była, kiedy się poznałyśmy?![]()
chyba fundnę Gai suwak, bo faktycznie mam wrażenie, żewszystkie dzieci sie STARZEJĄ, a tylko Gaja ciągle taka sama młódka...
Kajetan - sto lat, siedem miesięcy - piękny wiek !!
mnie na walkathlonie nie będzie
Gaja własnie chce wejść do ściany i się strasznei złości, bo nie wiedzieć czemu jej się nie udaje![]()
Mówisz i masz:
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&...j&moreCities=1
Ja się na Walkathon nie wybieram. Zresztą pogoda totalnie nie zachęca, choć w weekend ma być lepiej...
A ktoś prócz Choco wybiera się na zlot?
my ewentualnie, ale nienoclegowo - prawdopodobnie w sobotę![]()