powtorze mu ze jest nie na czasie![]()
powtorze mu ze jest nie na czasie![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
ale ma dobre serce![]()
serce sercem, a spotkanie spotkaniem czyli wrócę do kwestii zasadniczej - kto reflektuje na tę środę/czwartek? Czy od razu umawiamy się na przyszły tydzień?![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
ja odpadam i w tym i w przyszłym. na ten już mam plany, a przyszły to jest w ogóle totalna masakra![]()
srodę i czwartek to ja mogę do 11.30 :/
W grudniu powastało w Pruszkowie lokalne koło Związku Dużych Rodzin 3+--jest plan na kartę dużej rodziny, zniżki na basen , do MOK-u, opłaty za śmieci ( baaardzo u nas nie korzystne dla duzych rodzin ) itp
Załozyciele zachęcają do zapisywania się do Związku www.3plus.pl--jest jakaś składka roczna , ale można napisać prośbę o umorzenie i wtedy jej nie ma-zachęcają bo mając w wykzie dużo rodzin mają lepszą kartę przetargową do rozmów
ludzi nie znam, wisiało u nas w szkole ogłoszenie to przekazuj
2005,2008,2011,2018
net mi działa jak chce/nie chce...bywam chwilami...i czasem znikam
Ja bym bardzo chciala, ale ciezkiem czasowi forumowemutowarzyszy ciezkj czas z serwisem pralki
w czwartek kolejny etap... No i przyjezdzaja kooperatywne wedliny w czwartek, wiec bede musiala popakowac. W przyszlym - bardzo chetnie
![]()
ja mogę w piatek
dawno mnie nie było bo mam zatrzęsienie pracy-jaki ciężki czas forumowy? jakiś skrót w pigułce?
2005,2008,2011,2018
czyli ten piatek i przyszly czwartek
madakaskar - zapisy na zlot przy wiekszej ilosci chetnych miejsc + z niezbyt latwymi we wspolpracy paniami z osrodka spaniowego
<pisane z telefonu>
żona TEGO Jaśka
W Piastowie? tylko pytam, niczego nie deklaruję bo potem najczęściej COŚ wyskakuje![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
chyba w Piastowie, chyba że gdzieś indziej są większe szanse? Ty chętna na jutro (tak nie-deklaratywnie)?
żona TEGO Jaśka
na jutrozapytam jeszcze inną forumową mamę
aga mama tatiany '09 i tamary '12
Jak jutro to może i ja się przyturlam. Choć wątek nie dla mnie, bo ""od Ursusa..."![]()
Przyszly czwartek chetnie bardzo. Zaraz sie widze z Me'shell przy ogarnianiu wedlin, to moze i ja namowie![]()
a godzina jutro?
przyszły czwartek brzmi fajnie. bez deklaracji ofc![]()
11? moge sie dostosowac
<pisane z telefonu>
żona TEGO Jaśka
my się z Me'shell umawiamy i deklarujemy na przyszły czwartek. 11. brzmi super![]()
fajnie![]()
żona TEGO Jaśka
To co, jutro ktoś będzie? czy nazatydzien przemówione?
2005,2008,2011,2018
jak dla mnie to i jutro i za tydzien w czwartek - w Piastowie w Cudzie Miodzie o 11Ja sie wybieram
<pisane z telefonu>
żona TEGO Jaśka
ok-to ja też będę może ciut wcześniej z najmłodszym- jul weź proszę książkę dla mnie
2005,2008,2011,2018