suri - hahaha, jak na tyyyyle wspólnego i szokująco bliskie sąsiedztwo, spotykamy się szokująco rzadkofajnie, że się odezwałaś!
pozdrawiam z Lublina!!
suri - hahaha, jak na tyyyyle wspólnego i szokująco bliskie sąsiedztwo, spotykamy się szokująco rzadkofajnie, że się odezwałaś!
pozdrawiam z Lublina!!
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
Izu![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
wróciłam !! podnosze watek
to jak? czwartek?
i co słychac u Was?![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
ja chętnie. chętnie gdzie indziej niż w Podkowie
kto się pisze?
Ja jeszcze nie
Poczekam jeszcze te 3 tygodnie zanim zacznę dziewczynę targać po spotkaniach i zlotach![]()
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
No to teraz jestem strasznie ciekawa. A już zdecydowaliście na 100%, że ten dom? (w sensie ten dom, gdzieś blisko mnie)
A w sumie na spotkanie u mnie możemy się już umawiać, gdzieś w drugiej połowie września. Tylko pewno nie wszyscy mają tak precyzyjne plany na wrzesień jak ja- znaczy będę w domu siedzieć i ssaka karmić.
Ostatnio edytowane przez choco ; 25-08-2010 o 19:40 Powód: zapomniałam ciapa o życzeniach [torba na łbie], emot poszedł precz :(
o tak- najlepszego, najlepszego
LM, żeby dzieci rosły pięknie i zdrowo, żebyś zawsze czuła się jak bogini, żeby Ci się pospełniało wszystko to, o czym nie masz nawet odwagi powiedzieć, a to o czym masz, żeby nadeszło w najkrótszym z możliwych czasów! a- i żeby Robert (dobrze pamiętam, prawda?) kochał Cie tylko mocniej i mocniej
jeśli w czwartek u Endurki, to ja mogę spróbować pobrać Choco z domu jej![]()
Ostatnio edytowane przez mi. ; 23-08-2010 o 20:41
Dzięki dziewczyny, jesteście kochane![]()
oby nam przeszło do czwartku.. moje dziewczyny mają lekką biegunkęjesli nie przejdzie, to będę musiała obejść się smakiem
![]()
a zależy mi żeby to niebieścienkie szmateńko oddać/przekazać. U mnie leży i zdobi tylko, nie noszę bo się boję że zniszczę![]()
my niestety musimy się wyłamać, zdrowie nie pozwala nam na spotkanie, poczęstować nikogo chorobą nei chcemy![]()
jakiś wirus chyba po świecie łazi, bo sporo moich znajomych donosi o brzuszkowych problemach dzieciaczków
a niebieścidełko - albo puszcze dalej na następnym spotkaniu bo wierzę, że będzie rychło, albo poza spotkaniami przekażę jakoś mi. - w sumie dość blisko mieszkamy![]()
ja przepraszam, ale ja też odpadam - Endurko, choco, Dziewczyny... przykro mi, ale jakoś nagle wiele się ponakładało i wypad do Radziejowic zupełnie się w te zbiegi nie wpisuje
może następną razą!
do zobaczyska na Walkathonie
a w ogóle, to się pochwalę: Kajetan mnie woła od wczoraj, wiecie? Tak zupełnie właściwiewczoraj było to "mememe", a dziś już regularna "mama". Najpierw myślałam, że to pierś woła, ale nie - pierś to "mmmmmmmm", czyli "kawałek mamy"
strrrrrasznie to fajowe!
dla Kajetana
mnie do tej pory córka nie woła
a spotkanie, cóż... co się odwlecze![]()
a po walkathonie zlot![]()