ja tez nie umiem zrobic suwaczka ze zdjeciem... tylko zwykly mi sie wstawia... hmmm... ktos wie dlaczego?
Iza, ja chyba mogę Ci zaproponować powrót - bo tak rano, to ja się nie zbiorę
a piszę "chyba", bo chcę Małgosię wyciągnąć też, a wtedy może przyjedziemy jednym... będę dawać sygnały![]()
olcia - wiem, ze bolipociecha: nie odrośnie
hexi (witaj w wątku), mi. - dzięki !!
ale ja potrzebuje wszystko albo nic. znaczy albo z punktu a do b, albo wcale. Ma byc upał, wiec CHYBA wezme wózek, a wózek i fotelik i plecak i dziecko..no nie wyobrazam sobie takiej podrózy.. zresztą nawet bez wózka z fotelikiem na piechote sie telepac to tak srednio
fotelik stanow problem zaporowy
![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
olcia - ja usuwałam 4 ósemki pod narkozą, parami :/ no tak.. fotelik na stelazu to rzeczywiscie najprostsze rozwiazanie!! dzieki
endurka - body na ramiączkachma być cieplej niż dziś, dlatego rozważam wózek..
edit
Hexi - w tej sytuacji chętnie skorzystamja okolica jest dla Ciebie cywilizowana? na trasie SKMki?
![]()
Ostatnio edytowane przez IzaBK ; 28-06-2010 o 23:12 Powód: równoczesny post
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
rampers![]()
przyszła część moich zakupów, ale będę je mieć w domu przed 23, jak małż wróci z roboty.... czy dużą profanacją będzie zamotanie się w niepraną i nie prasowaną szmatkę, bo mogę nie zdążyć inaczej...?
wow, widać foto w suwaku mym? wczoraj nie było, dziś się samo pojawiło....
chwal się coś kupiła
widać w suwaczku Rysia![]()
Ostatnio edytowane przez choco ; 29-06-2010 o 18:08 Powód: dopisek
aga mama tatiany '09 i tamary '12
Czy mogłabym Was prosić o pomoc w oswojeniu chusty a z chustą mojej córki? Jestem zalana info, instrukcjami i wyborem chust i nosidel (a kaski na to wszystko mam mało). Mam wiązaną tkaną bebelulu, w której z Chiny Mała (2mce, 63cm wzrostu) nie chce leżeć/ siedzieć. Okolice Grodziska są mi bliskie, choć to parę kilometrów ode mnie (Zaborów). Mogę liczyć na instruktaż weteranek w realu?
Zaborów przy Kampinosie? To tam masz dziewczyny znacznie bliżej niż do Grodziska (a ja mieszkam jeszcze dalej po drugiej stronie Grodziska). My planujemy spotkanie gdzieś w połowie lipca w Podkowie Leśnej. Daj w tym dziale osobne ogłoszenie precyzując okolicę.
A do Podkowy zapraszamy (tak się wypowiem w liczbie mnogiej)
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
Dzięki za zaproszenie. Już piszę ogłoszenie, sierota ja
![]()
a ja dziś poznałam bardzo miłą Mamę-Justynę, która jest z Piaseczna i chętnie by do nas wpadła, ale przed 10tym.
To jak?
organizujemy się?
ja chyba zoo odpuszczam z racji upału...
serce walczy z rozumemmi. mój głosie rozsądku
a w kwestii spotkania ja jestem ZAoczywiście jak ktoś mnie zawiezie
![]()
aga mama tatiany '09 i tamary '12
to co?
przyszły tydzień?
kiedy Wam pasuje?