z takim wyprzedzeniem, to ja mogie każdy dzień klepać.
czwartek zatem? tradycyjna 12?
z takim wyprzedzeniem, to ja mogie każdy dzień klepać.
czwartek zatem? tradycyjna 12?
z czysto egoistycznych pobudek poczekałabym na potwierdzenie od kilolka, bo dla mnie piątek raczej bezpieczniejszy więc jak nie będzie mogła to wiadomo![]()
OT: mi. kupowałaś woreczek do prania wkładek laktacyjnych od alijakubik? bo ceny nie pamiętam
edit: czy w tym wątku funkcjonują OT?
Ostatnio edytowane przez choco ; 28-05-2010 o 20:44
aga mama tatiany '09 i tamary '12
napiszę Ci na gg
rzeczywiście z ilością postów idziecie łeb w łebchoć chocoblok wyprzedza o krótki pysk
pewnie offtopicami sobie nabija hahaha
![]()
G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998
NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
konsultacje także poprzez SKYPE
pewno tak
a wiesz Iza, ja to (nie wiem czemu) myślałam, że Ela ma tak 3,5 roku... stąd moja wczoraj wypowiedziana myśl, że miska dla niej
to co - mamy jak dowiedzieć się od Dziewczyn, który dzień im pasuje? (no bo skoro o tego spotkania i tak jest tak daleko, to chociaż będę miała radość z tego, że dni będę sobie odliczać...)
miska = dla mnie to teraz brzmi jak kryptonim.. akcja miska .. hahaha
ja sobie już odliczam do czwartku, choć to i tak wszystko jedno, bo dzień do dnia podobny :/
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl
ja chciałam to "słowo na em" nawet mniejszą czcionką wypisać...
teraz chyba nie będziemy pisać, że "spotkanie w Podkowie", czy że "spotkanie Pruszków i okolice", tylko "spotkanie o miskach głównie", nie?
kilolek pisze, że kolejką nie przyjedzie a nawet jak przyjedzie to z Kubą
same wyciągajcie wnioski bo mnie boli głowa i idę spać mimo, iż mam pełno roboty bo jutro urodzinowa impreza![]()
Ja mam permanentny problem z dotarciem na spotkania w Podkowie, więc jak ustalicie, to się dostosuję. W czwartek 10/06 raczej mogę, w piątek 11 - raczej nie (lekarz).
Ja o wiązaniach w ogóle mało, bo na razie nie noszę wcale, a za to z przodu mi jakiś melon urósł. O miskach mogę gadać
A w ogóle to o kilkolku i sprężynce pamiętacie, a o mnie nieNikt na mnie nie zwraca uwagi
Uwaga, żart
Edit: jeśli na to spotkanie dotrę, czego obecnie boję się deklarować, to mogę kogoś zabrać. Jakbyś Choco miała problem z dotarciem, to pojadę po Cię, bo winna Ci się czuję (za co, to Ci opowiem mam nadzieję bezpośrednio). Kilolka z Grodzia zgarnąć to już żaden problem.
Ostatnio edytowane przez LittleMonster ; 28-05-2010 o 23:57 Powód: dopisek
As a mother you learn what it is to be both martyr and devil. Rachel Cusk
LM ja Cię w myślach mam czas całyale Ty w Biskupinie być miałaś więc po łykendzie chciałam pisać
edit: zaintrygowałaś mnie dopiskiem![]()
Ostatnio edytowane przez choco ; 29-05-2010 o 00:18
ja też o Cię pamiętam, tylko Ty miałaś ograniczenia płynne, nie stałe
to czwartek?
choco? co Ty na to?
czwarteki idę spać
dam znak życia najpewniej w niedzielę dopiero
no chyba, że się w niedziele spotkam z mi. i moją mi... ską![]()
Bardzo cI dziękuję dobra kobieta za jeszcze lepsze chęci. Myslę i myślę i kurce nie wiem czy to dobry pomysł żebyśmy sie wybrali, bo Michaś spi od 12-14 (mniej więcej) a jak mu nei dam to marudził będzie potwornie, a że teraz marudzi przez ząbki to robię wszytsko by nie marudził jeszcze bardziej, bo jeszcze odrobina i zwariuję...
dobra, to termin ustalony
fajnie![]()
mi - dzieki za pamiec :-D
dziekuję Wam za zyczeniajestescie kochane!!! a ja znów starsza..
co jest? 4 dni do wyczekanego spotkania, a tutaj chłodem i pustką wieje![]()
no, bo Ty wyjechałaś, a my bez Ciebie to wiesz...![]()
tyle mam do powiedzenia
![]()
mi - Ty to umiesz zgrabnie podsumować
chocoblok - aż mi się udzieliłociekawe czy pogoda się utrzyma do czwartku.. to jeszcze tylko dwa dni, czyli ZARAZ
i smutna wiadomość: dziś w szkole zgubiłam Ciastka![]()