mnie się wisienki podobają, jakbym miała jakiś mały wsad do chusty płci żeńskiej to bym może nawet zachorowałachusta taka retro i romantic ;D
mnie się wisienki podobają, jakbym miała jakiś mały wsad do chusty płci żeńskiej to bym może nawet zachorowałachusta taka retro i romantic ;D
kasia, mama trójki ('99, '01, '07)
dopóki nie przeczytałam opisu, z didkowego zdjęcia wnioskowałam że ten róż na kremie będzie.
potem doczytałam że zieleń,
a rzeczywistośc przeszła moje wyobrażenia.
nie dość że nie lubię różu, to jeszcze ta pizdacja, fuj!
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Mnie się bardzo podoba wzór i szkoda, że nie są kremowe z różem...
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
a mi sie wisienka podoba, sliczna, delikatna chusta! w sam raz dla dziewuszki
, gdyby Zulka byla mniejsza...
imo, kolory tez fajne.
Ostatnio edytowane przez dioneja ; 22-04-2010 o 15:52
ANIA
chuściane dzieci:
Jakubek 07.09.06 & Zuzka Matyśka 14.03.08
Przykro mi pisać ale mnie też wisienki zawiodły ;-/ przede wszystkim ta pistacja, jak były pierwsze zdjęcia miałam nadzieje że ona jakoś bardziej w złoto pujdzie, krem byłby ładny a tu troszkę nie tak ;-/ Szkoda bo wzór bardzo mi się podoba choć strasznie dziewczyńskieI choć nie jestem fanką nino to musze przyznać że wygrywa w tym starciu ;-/
nie podoba mi się
nino też mnie ciekawi i też nino nie lubię i też nie z powodu wzorka![]()
Aś, Julek '08 i Alik '11
lubię lody pistacjowe
ale chuście mówię Nie.![]()
Info od pani na obrazku: to tylko fotoszop![]()
a ja (nie czytając opisu) sądziłam, że to będzie wiśnia z czekoladą... i takie miały być piękne...
No to ładnie zrobiła na tym zdjęciuwięc nadal nie wiadomo jak on do konca faktycznie będzie wyglądał choć zdjęcia didka takie realne. Ale i tak jak zobaczyłam jak on zamotany wygląda to i tak jakoś te kolorki mi nie podpasiły ;-/ Jeszcze jak na zdjeciach didka on taki leżacy w miejscach połyskujący to tak miałam nadzieje że w złoto pujdzie a tu chyba jednak nie ;-(
a mi się podobają)) na zdjęciach wyglądają tak delikatnie, eterycznie
różowego nie trawię, więc nie kupię ale chętnie poczekam na więcej zdjęć))
Sa juz fotki,tym razem nie fotomontazhttp://www.stillen-und-tragen.de/for...6246&start=390
wzór jest taki ładny, czemu tylko ta zieleńgdyby to był jakikolwiek inny kolor były by idealne
Jasna strona ślicznaZielonego tam nie widzę
Różowa strona zdecydowanie za różowa![]()
Nadal nieładnetrochę lepsze niż z pistacją, ale nadal nie za bardzo. A tu właśnie u mnie pod oknem kwitnie wiśnia (chyba, albo czereśnia) i wygląda zupełnie inaczej
PS. Ten różowy taki nie teges - zbyt różowy.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci