jak dla mnie takie sobie ...
moze w realu by mnie bardziej ujely za serce![]()
jak dla mnie takie sobie ...
moze w realu by mnie bardziej ujely za serce![]()
Nadal nieładnetrochę lepsze niż z pistacją, ale nadal nie za bardzo. A tu właśnie u mnie pod oknem kwitnie wiśnia (chyba, albo czereśnia) i wygląda zupełnie inaczej
PS. Ten różowy taki nie teges - zbyt różowy.
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Moim zdaniem bardzo ładne - klasycznie dziewczęce i lekkie. Ja sie cieszę, że będę w nich Gosiunię nosić.
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
aaaaa bleeeeeee
Jasna strona podoba mi się bardzo.
Różowa strona nie podoba mi się wcale.
PiękneZdecydowanie nasze klimaty
![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
wzór ładny, ale kolory straszne...
a mnie się nawet podonaja ta zieleń też tylko róż bym wykopała z tamtad -niecierpie różu anie czerwiec taka stłumiona na ecru by chyba był lepszy albo na zieleni,
Żona Damiana. Matka Róży
(28.10.2009), Anieli
(1.03.2011) i Łucji
13.06.2013
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
dla mnie akceptowalna jest str jasna, rózowa nie bardzo....
okropne! nie cierpię różowego!
Julka 2001, Zosia 2007
Prawa strona to ta jasna. Kwiaty kwitnącej wiśni są różowe, więc chcąc zrobić coś co nawiązuje do tego klimatu, to kwiaty przecież musiały być różowe. Natomiast z technicznego punktu widzenia wtedy cała lewa strona robi się różowa. Inaczej się nie da przy dwóch kolorach![]()
ale ruzioffe - jedyny kolor do którego się w życiu nie przekonam.
liczyłam, że bardziej w bordo pójdzie .... szkoda, tak świetnie się zapowiadała.
już nawet w kwiatkach bym nosiła Syna, ale w rózu - w życiu!
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
a mi się BARDZO podobają i mają na maksa moje kolory![]()
mdłe. bleee
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
a mogły być takie śliczne bladoróżowe kwiatki z bordowym cieniowaniem na tle ecru...
wisienki mają być u mnie jutro...ze zdjęć jasna strona podoba mi się bardzo, ale różowa - wcale...nie jestem pewna czy zostaną
Październikowa plepla 2007
Październikowy przeszkodnik 2012
Jakby domieszali tam odrobinę popielu, zamiast tyle różu dawać... byłyby idealne. A tak, tylko wzór ładny. Kolory nie moje.