cudne wydanie różu!
cudne wydanie różu!
a mnie sie podobają wisienki...
na kilka dni zawitaly do nas goscinnie wisienki, sa naprawde sliczne, nie sa zbyt grube( sa takiej grubosci jak srebrne gekony z bawelna) bardzo dobrze sie dociagaja , maly zgrabny wezelek, bardzo dobrze wiazalo mi sie z nich plecak- a przy moich umiejetnosciach plecaczkowych to bardzo mile zaskoczenie
tak jak na zdjeciach Didka mi sie nie podobaly tak teraz moge powiedziec- sa fajne
Zdjecia Roni sa sliczne- wiernie oddaja ich kolory
a tu nasz plecaczek, co prawda w domu, bo strasznie lalo.
Śliczne fotki Moniko, a Gosia bardzo jest do Ciebie podobna![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Ostatnio noszę tylko w wisienkach.
Moją półroczną Hanię nosi się rewelacyjnie. Chusta bardzo łatwo się dociąga. W ostatnie upalne dni sprawuje się rewelacyjnie. Jest bardzo przewiewna. Noszę w kieszonce.
Mojego prawie dwulatka zamotałam na dłuższy spacer w prosty plecak. Ponieważ noszę go głównie w chuście z domieszką lnu, to tu czułam różnicę. Ciężar odczuwalny ale do zniesieniaChociaż odczułam ulgę jak go wyjełam z chusty
I powiedziałam sobie, że już nigdy nie zapomnę chusty z lnem
Wszyscy znajomi (niechustowi) oceniają chustę jako bardzo elegancką. To pierwsze wrażeniePóźniej są zachwyty nad tym delikatnym odcieniem zieleni. Tu to się trochę na początku dziwiłam
![]()
Tej zieleni to chyba żadne zdjęcie nie uchwyci.
Uważam, że wisienki są niedocenione i szkoda, że zebrały tyle negatywnych opinii przed zobaczeniem ich na żywo.
slicznie Wam dziewczeta w tych wisienkach![]()
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
A nie mówiłam
Pięknie wyglądacie, śliczne zdjęcia
Jak didek pokusi się wydania wiśni ze składem 50% lnu to dla mnie to będzie chusta marzenie.
One jeszcze zostaną docenione jako chusta idealna na lato dla najmniejszych chuściochów.
Ostatnio edytowane przez pati291 ; 13-06-2010 o 22:25
a to dodam, że moja za chwilkę już roczną panną będzie o wadze ok. 10 kg, a wisienki niosą ją, że hej!
Ostatnio edytowane przez pati291 ; 15-06-2010 o 22:18