Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy 12345678
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 150

Wątek: wisienki na zywo w akcji s.5

Chustoholiczka

Domyślnie

a mnie sie podobają wisienki...

Chusteryczka Awatar monika999

Domyślnie

na kilka dni zawitaly do nas goscinnie wisienki, sa naprawde sliczne, nie sa zbyt grube( sa takiej grubosci jak srebrne gekony z bawelna) bardzo dobrze sie dociagaja , maly zgrabny wezelek, bardzo dobrze wiazalo mi sie z nich plecak- a przy moich umiejetnosciach plecaczkowych to bardzo mile zaskoczenie

tak jak na zdjeciach Didka mi sie nie podobaly tak teraz moge powiedziec- sa fajne

Zdjecia Roni sa sliczne- wiernie oddaja ich kolory

a tu nasz plecaczek, co prawda w domu, bo strasznie lalo.

Chustomanka Awatar lawendax
    Miejscowość
    GDAŃSK

Domyślnie

Śliczne fotki Moniko, a Gosia bardzo jest do Ciebie podobna
    Mati - 19 kwietnia 2005
    Lilianka - 04 stycznia 2009

www.MamaZen.pl - CHUSTY:
    Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.

Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13

Doradca Noszenia ClauWi®

Chustoguru Awatar pati291
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Ostatnio noszę tylko w wisienkach.
    Moją półroczną Hanię nosi się rewelacyjnie. Chusta bardzo łatwo się dociąga. W ostatnie upalne dni sprawuje się rewelacyjnie. Jest bardzo przewiewna. Noszę w kieszonce.

Mojego prawie dwulatka zamotałam na dłuższy spacer w prosty plecak. Ponieważ noszę go głównie w chuście z domieszką lnu, to tu czułam różnicę. Ciężar odczuwalny ale do zniesienia Chociaż odczułam ulgę jak go wyjełam z chusty I powiedziałam sobie, że już nigdy nie zapomnę chusty z lnem

Wszyscy znajomi (niechustowi) oceniają chustę jako bardzo elegancką. To pierwsze wrażenie Później są zachwyty nad tym delikatnym odcieniem zieleni. Tu to się trochę na początku dziwiłam
    Tej zieleni to chyba żadne zdjęcie nie uchwyci.

Uważam, że wisienki są niedocenione i szkoda, że zebrały tyle negatywnych opinii przed zobaczeniem ich na żywo.
    Patrycja - mama Damiana 08.08.08, Hanny 04.12.09, Emilii 01.03.14
    Chcieć to móc

Chusteryczka Awatar kasia
    Miejscowość
    karkonosze:)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pati291 Zobacz posta
    Ostatnio noszę tylko w wisienkach.
    Moją półroczną Hanię nosi się rewelacyjnie. Chusta bardzo łatwo się dociąga. W ostatnie upalne dni sprawuje się rewelacyjnie. Jest bardzo przewiewna. Noszę w kieszonce.

Mojego prawie dwulatka zamotałam na dłuższy spacer w prosty plecak. Ponieważ noszę go głównie w chuście z domieszką lnu, to tu czułam różnicę. Ciężar odczuwalny ale do zniesienia Chociaż odczułam ulgę jak go wyjełam z chusty I powiedziałam sobie, że już nigdy nie zapomnę chusty z lnem

Wszyscy znajomi (niechustowi) oceniają chustę jako bardzo elegancką. To pierwsze wrażenie Później są zachwyty nad tym delikatnym odcieniem zieleni. Tu to się trochę na początku dziwiłam
    Tej zieleni to chyba żadne zdjęcie nie uchwyci.

Uważam, że wisienki są niedocenione i szkoda, że zebrały tyle negatywnych opinii przed zobaczeniem ich na żywo.
    i ja w końcu doceniłam wisienki musiałam tylko doczekać upałów nie ma nic lepszego, jak ta chusta - nie grzeje, jest leciutka, przewiewna i śliczna. a ja głupia sprzedać chciałam, i to za bezcen jeszcze nie ma bata - wiśnie zostają u nas.

miałaś co do nich rację, pati

Chustomanka Awatar YPSI
    Miejscowość
    Londyn/Poznań

Domyślnie

slicznie Wam dziewczeta w tych wisienkach
    Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)

Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

A nie mówiłam
    Pięknie wyglądacie, śliczne zdjęcia
    Jak didek pokusi się wydania wiśni ze składem 50% lnu to dla mnie to będzie chusta marzenie.

One jeszcze zostaną docenione jako chusta idealna na lato dla najmniejszych chuściochów.
    Ostatnio edytowane przez pati291 ; 13-06-2010 o 22:25
    Chcieć to móc

Chusteryczka Awatar kasia
    Miejscowość
    karkonosze:)

Domyślnie

a to dodam, że moja za chwilkę już roczną panną będzie o wadze ok. 10 kg, a wisienki niosą ją, że hej!

Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kasia Zobacz posta
    a to dodam, że moja za chwilkę już roczną panną będzie o wadze ok. 10 kg, a wisienki niosą ją, że hej!
    Ja widzę różnice jak noszę z domieszką lnu, zwłaszcza jak po niej motam wisienki. Ale jak pierwszy raz zamotałam mojego kawalera i pół godziny jeszcze z przodu go nosiłam, to też nie narzekałam.

A motylki czekają na chłodniejsze dni

Ostatnio edytowane przez pati291 ; 15-06-2010 o 22:18
    Chcieć to móc

Uprawnienia umieszczania postów