Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 60 z 95

Wątek: kto ma najwięcej chust?

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

A ja moge powiedziec ile mam chust, bo po pierwsze zbierane sa juz ponad 2 lata (wiec nikt z tego nie wywnioskuje, ze mnie na nie stac, a po prostu, ze umiem oszczedzac), a po drugie nie za wszystkie placilam sama (bo niektore sa dotowane na potrzeby biblioteki). Mieszajac wiec moje osobiste i biblioteczne (ktore tez sa juz moje, ale n ie osobiste ) mam:
    10 wiazanek w standardzie
    4 MT
    okolo 20 kókowych i pouchy (tych sie nigdy nei moge doliczyc, bo wedrujace mocno sa)
    W karierze mialam oczywiscie do czynienia z wieksza iloscia chust, ale ten stos jest najwiekszy jaki uznieralam (w kilkunastu nawet jeszcze nie nosilam wogole)

Chustoguru Awatar sylvetta
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Od razu mówie - nie ja....A szkoda, szkoda......

Chustoguru Awatar Olapio
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Myslę, że osoby które tu troche czasu spędzają wiedza kto ma najwięcej a raczej kto ma naprawdę dużo ale...wydaje mi się, że to delikatna sprawa. Tak jak dziewczyny piszą, chusty przekładaja się na złotówki, wiadomo ile która jest warta, więc nie dziwię się, że nie wszyscy chcą się obnosic tak ze swoimi stosami

Chustofanka Awatar MamaHenia&Stasia
    Miejscowość
    Myślenice k./ Krakowa

Domyślnie

Mina męża po wizycie kuriera: bezcenna
    ... za wszystko inne zapłacisz JEGO kartą Mastercard hi hi hi

Chustofanka Awatar MamaHenia&Stasia
    Miejscowość
    Myślenice k./ Krakowa

Domyślnie

Do Jasnie Pani: .....To może na jakieś macanko się zgłoszę z moim chusciochem, jesli jestes w M-cach ?????
    Ostatnio edytowane przez MamaHenia&Stasia ; 18-02-2010 o 21:21

Chustoguru Awatar pati291
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Mam 4 chusty, 1MT, którego w ogóle nie czuję, wolę zdecydowanie chusty, a konkretniej lubię je dociągać i jakś bliższą więź czuję z moim maluszkiem w chuście.
    Czekam na 2 nowe chusty.
    Z moim 4 dwie chcę sprzedać ale ciężko mi z tym, bo mam sentyment do każdej chusty. Niestety wiem, że nie będę w nosić, bo dwie pozostałe to moje faworytki. MT jeszcze zostanie, bo może się do niego przekonam
    Nie tworzę stosiku dla samej idei tworzenia. Chcę aby było w nim tylko chusty mocno przeze mnie kochane. Podoba mi się to co napisała lalika - chusty niewymienne.
    I też chciałabym spróbować jak najwięcej chust. I tak sobie myślę, ze może na wiosnę i lato zdecyduję się na chwilowe wymiane. Jak będą chętni

I jak oglądam stosiki to nie patrzę na ilość (choć niektóre powalają) a na to co jest w tym stosiku.
    Ostatnio edytowane przez pati291 ; 30-01-2010 o 11:16
    Patrycja - mama Damiana 08.08.08, Hanny 04.12.09, Emilii 01.03.14
    Chcieć to móc

Chusteryczka Awatar matka.kobitka
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

my właśnie jesteśmy po przeprowadzce
    wszystkie moje chusty wpakowałam w jedno pudło i jak było potrzebne, żeby wpakować w nie inne rzeczy, to małż zaczął je wyciągać i wyciąga i wyciąga i jak skończył to popatrzył na mój stosik, na mnie, znowu na chusty i stwierdził "noo, trochę przesadziłaś..."
    „Dziecko najwięcej miłości potrzebuje wtedy, gdy najmniej na nią zasługuje”
    Zuzia '02, Janek '04, Ewa '08

Chusteryczka Awatar hexi
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

wydaje mi sie ze glowny problem z tym watkiem polega na tym ze pytanie jest "ile" nie "jakie" macie chusty (a takie pytanieIMO zadane jesty w stosikach )
    ja z jednej strony mam wiecznie za duzo chust - bo w sumie potrzebne sa dwie...no trzy
    z drugiej wiecznie za malo - bo jeszcze tyle ich kusi, nie do wszystkich "kreacji" mam pasujaca itp...
    takze stan liczbowy jest rzecza drugorzedna

DB PBC

Chustoholiczka Awatar MartaS
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A ja tak naprawdę to nie wiem ile mam chust, bo ich nigdy nie liczę. Uwielbiam na nie patrzeć, uwielbiam nosić. Ja wiem czy too taki problem odpowiedzieć na pytaie ile ma się chust? Jakby mi ktoś powiedział, że ma ich 50 to pomyślałabym: "Ok, ma na to ochotę to tyle ich ma". Jakoś nigdy nie przyszło by mi do głowy zastanawiać się ile one są warte, bo, przynajmniej jeśli o mnie chodzi, w całej chustowej zabawie nie o pieniądze chodzi.
    Ala i Hania 2009, Ewa 2012

Chustomanka Awatar joawoj
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

No proszę, a ja dopiero znalazłam ten wątek .
    Ja swoje chusty już dawno przestałam liczyć, bo po pierwsze jest ich dużo , a po drugie ciągle w ruchu - non stop coś kupuję i sprzedaję.

Mam wiecznie zapchaną skrzynkę --> piszcie proszę na maila: mmpjmw@gmail.com

Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mama Henia Zobacz posta
    To może na jakieś macanko się zgłoszę z moim chusciochem, jesli jestes w M-cach ?????
    uuu, ciezko bedzie, bo przynajmniej do lipca sie do PL nie wybieram, a jak juz jezdze to z maks trzema chustami. Jak cie taka ilosc zadowala to nie ma sprawy

Chusteryczka Awatar lori

Domyślnie

czy ktoś wie gdzie na tbw są zdjęcia stosików?
    http://milimoistudio.pl/ - Mili Moi Studio - fotografia rodzinna, dziecięca, portret
    https://milimoiwbeskidzie.wordpress.com/ - nasze przygody w Beskidzie

F 2008 L 2010 K 2013 I 2015

gosia1974
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olapio Zobacz posta
    wydaje mi się, że to delikatna sprawa. Tak jak dziewczyny piszą, chusty przekładaja się na złotówki, wiadomo ile która jest warta, więc nie dziwię się, że nie wszyscy chcą się obnosic tak ze swoimi stosami
    Dał mi ten wątek do myślenia l

Ale myśli zachowam dla siebie

Chustomanka Awatar roziii
    Miejscowość
    kiedyś Wa-wa Bielany teraz z pod Warszawy

Domyślnie

Ja bardzo chętnie bym się dowiedziała kto ile ma ( trochę z zazrości) ja mam 5 chust i mt i chciała bym jeszcze ,ale sa inne priorytety narazie
    Więc nie ja mam najwięcej
    Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019

Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olapio Zobacz posta
    Tak jak dziewczyny piszą, chusty przekładaja się na złotówki, wiadomo ile która jest warta, więc nie dziwię się, że nie wszyscy chcą się obnosic tak ze swoimi stosami
    paranoja IMO. To te pilnujace swoich portfeli niech sobie przelicza teraz moja ilosc (bo pytanie jest o ilosc, a nie o to jakie) chust na zlotówki . Kazda chusta ma inna wartosc i podejrzewam, ze caly moj stosik moze byc wart mniej niz np. tylko dwie chusty dziewczyny, ktora na unikaty jeno poluje.

Chustofanka Awatar Mama Żuka
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Uplasowałam się na szarym końcu, bo mam 1. (dosłownie JEDNĄ) chustę - pasiak Nati Toskania - i 1. (dosłownie JEDEN) MT.
    Ale my minimaliści jesteśmy

Chustoholiczka Awatar espejo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jasnie Pani :) Zobacz posta
    paranoja IMO. To te pilnujace swoich portfeli niech sobie przelicza teraz moja ilosc (bo pytanie jest o ilosc, a nie o to jakie) chust na zlotówki . Kazda chusta ma inna wartosc i podejrzewam, ze caly moj stosik moze byc wart mniej niz np. tylko dwie chusty dziewczyny, ktora na unikaty jeno poluje.
    Tez tak myślę a mnie bardziej ciekawi, gdzie te wielkie stosy chusy dziewczyny trzymaja? moje 4 zajmują mi tyleeeee miejsca i jeszcze lata toto po całej chałupie, jak sa w codziennym uzyciu a tu sie i pouch peta i nosidło
    Truscaffkowa Marzenka
    starszy i młodszy .... bardzo mi urośli

Chusteryczka Awatar kulka37
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lori Zobacz posta
    czy ktoś wie gdzie na tbw są zdjęcia stosików?
    Kurcze lori,nie mogę na szybko znaleźć na TBW,ale wiem,że u nas na forum był kiedyś taki wątek.Może potrząśnij szukajem?
    Jeśli się nie znajdzie,będę przeglądać.

Chusteryczka Awatar anqa
    Miejscowość
    Gdańsk / Sopot / Warszawa

Domyślnie

Jednak chwilowo odbieram palmę pierwszeństwa Mamie Żuka - na razie mam tylko jedna LL lilak i nic więcej.....
    Ale mam nadzieje, że się to niebawem zmieni - przybędą 2 nowe w tym tyg A potem może MT - ten testowy MT LL jakoś wzbudził we mnie chęć zakupu.....

Uprawnienia umieszczania postów