Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 61

Wątek: chwalić się! kto co dostał pod choinkę?:)

Chusteryczka
    Miejscowość
    Wolomin-city

Domyślnie

Ja dostałam małego Lumixa do kieszeni na spacery z dziewczynkami, tusz do rzęs, książkę nt. DR.HOUSE MD i dwa komplety pościeli do naszej sypialni. No i DUPLO ZOO (teoretycznie dziewczynki ale ukłądam gł. ja ).

Chustoholiczka Awatar marza
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Wełenke Japan,którą sobie sama zamówiłam
    Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
    Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®

Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB

Chusty tkane Little Frog

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

jak to:

NIC????

ulala.v
    Guest

Domyślnie

ale Wy macie bogatych gwiazdorów
    ja od niemęża nie dostałam nic no ale to ztandard nigdy nic nie dostaję "bo on nie umie robić prezentów" wrrr no ale na szczęscie z odsieczą wkroczył mój brat i podarował mi książkę ulubionego mego pisarza za to Hanutek dostał coś z czego nic nie skumał a matka się ucieszyła, że hej
    chciałam wkleić zdjęcie ale nie umiem
    w kazdym razie dostałysmy polar dla dwojga, taki z allegro ale i tak mnie cieszy

za to dzieci dostały fajne prezenty i to mnie cieszy

Chusteryczka Awatar truscaffka
    Miejscowość
    Pyrlandia

Domyślnie

Od Męża:
    - kolczyki od Ani z Tulikowa (które sama sobie wybrałam - majstersztyk z resztą, polecam wszystkim jej biżuterię)
    - bardzo seksowną bieliznę nocną w moim ulubionym, fioletowym kolorze - taką do zdjęcia tuż przed pójściem do łóżka (jak to określił mój M. )
    - możliwość byczenia się w łóżku do 11 rano, i to kilka dni z rzędu! - to jest chyba najlepszy prezent z możliwych

Od rodzinki:
    - noże Berghoffa (5 lat małżeństwa i nadal mieliśmy tylko 2 tandetnie tępe nożyki w kuchni)
    - zestaw szklanek (podobnie jak z nożami - nasza szafka ze szkłem jest w opłakanym stanie)
    - zestaw świąteczny z bzem Yves Rocher
    - płyta CD z muzyką z filmu mojej młodości: "Ukryte pragnienia"

Od samej sobie:
    - pouch HS
    - różowe paski NATI
    - i prawie moje - czerwone snieżynki didkowe
    Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
    Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
    Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
    Stowarzyszenie "Poznań w chuście"

Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ulala.v Zobacz posta
    ja od niemęża nie dostałam nic no ale to ztandard nigdy nic nie dostaję "bo on nie umie robić prezentów" wrrr
    u nas było to samo do tej pory- w urodziny, imieniny, święta. zaczęłam strzelac delikatne fochy i powtarzac, jak bardzo mi jest przykro (mój nawet nie tyle, co mi nic nie kupował, co szedl ze mną PO fakcie do sklepów i kazał wybierac sobie prezent- co dla mnie jest masakrą..., mówiłam, że dobrze wybrany prezent świadczy o chęciach obdarowującego, tłumaczyłam, ze to nie chodzi, ze musze dostac drogi prezent, tylko o to, żeby się zastanowił, co by mnie ucieszyło i mi się przydało...)
    w zeszłym roku dostałam ramkę do zdjęc i płytę DVD (kupował w wigilię, w ostatniej chwili )
    a w tym roku dostałam ten karnet- i nawet mi się pochwalił, że kupił go dwa tygodnie temu!!

Chusteryczka Awatar IwontaG
    Miejscowość
    Sandomierz

Domyślnie

Ja dostałam od M dwie chusty - śnieżynki i leo bordeaux i czekoladki, które uwielbiam a na razie nie zjem - wiśnie w czekoladzie z alkoholem, taaaakie duże pudełko.

Chustofanka Awatar magdulinska
    Miejscowość
    Warrington/UK

Domyślnie

A ja jako, że jestem ogrodniczką dostałam piękne ogrodniczki Tylko chyba o numer za duże i muszę je wymienić.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja dostałam nową płytę Heya, perfumki i pościel.
    M. dostał poduszkę i ekstremalne doświadczenia strzeleckie ze strony wyjatkowyprezent.pl
    Hania dostała najwięcej prezentów: stolik i krzesełko, lego duplo karmienie w zoo, domek kształtów i namiot. No i dwie książki z Kłapem (jej idolem)
    Największe szczęście- moja Hanulka ur. 03.06.2008,
    sprawdziłam swoje BMI, i wyszło mi że jestem za niska...

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

cala tone ksiazek - od mamy, brata, szwagierki, meza. plyte Gilmoura, notes - taki na adresy. i pieniazka od tesciowej - doloze sobie do aare, ktore juz na mnie czeka

malzu ksiazki, Rodzine Soprano w calosci, zestaw filmow Kolskiego i na spolke z moim ojcem - bilety na jutrzejszy mecz Arsenalu

dziecie - za duzo a i tak nie dalam mu wszystkeigo co mial dostac... ksiazki, puzle - pianki do kapieli, taka smieszna lampe-kule, co jak sie ja dotknie to cos sie jej w srodku zmienia, zestaw do "krojenia" ciastoliny i trampoline (wlasnie probujemy go nauczyc jak sie na niej skacze).
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustoholiczka Awatar aniakom
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ja dostałam zestaw książek Faber&Mazlisch od męża, Skarpety z wełną na narty, książkę od Mamy: "Portret nieznanej damy", miód, zioła prowansalskie i zestaw do hodowania bazylii - chyba chcę mnie zmusić do gotowania. I jakieś upiększacze pachnące do kąpieli.
    Sama sobie kupiłam srebrne kolczyki - elfy i czekam na wełenkę Sweet Place i kaszmir Japan.
    Julka 2001, Zosia 2007

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

Julia cymbalki , ksiazeczke , kule z klockami do zabawy , pizamke
    ja kartke swiateczna , maz tez kartke ... jako tako nie robimy sobie prezentow pod choinke ...

Chustofanka Awatar ursus_arctos
    Miejscowość
    Vantaa, Finlandia

Domyślnie

katjuszke welniana, tak super fajnie milo mi sie zrobilo bo wzdychalam do tej chusty, ale kompletnie nie liczylam na to, ze maz mi ja kupi. no i dostalam
    oprocz tego ksiazke "zwierz w lozku" (widze, ze nie tylko ja) i tradycyjnie skarpety welniane made by tesciowa (w tym roku zmienila styl i sa jeszcze fajniejsze).

Doula
    Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®

Chustofanka
    Miejscowość
    Szczecin/Żary

Domyślnie

Ja- perfumy i biżuterie, M- perfumy i sweter
    Baczek- renifera na biegunach, Baka, piłeczkę Oball, drewniane autko

Chustoholiczka Awatar Linda
    Miejscowość
    Stare Babice

Domyślnie

Maz kupil mi nowy obiektyw do lustrzanki, bawie sie ta zabawka juz drugi dzien Savka zrobila dla mnie piekne pudelko z wlasnoreczna dekoracja decoupage! Oscar kupil cieple skarpety na zimne wieczory. Od rodzicow dostalam krem, od bratowej sliczna torebka od Koperskiej (fajna mam bratowa!)

Maz dostal komplet t shirtow z 95% wlokna bambusa (plus ksiazki), T shirty sciagalam z NZ, potem zostaly zatrzymane przez urzad celny i martwilam sie ze nie dotra.... Savka dostala nowe-stare skrzypce (strasznie sie ucieszyla, bo poprzednie skrzypce to byl rozmiar 3/4, z ktorego wyrosla) sweterek, Oscar zestaw do wedkowania. No i oczywiscie byly tez ksiazki dla dzieci. Orli zestaw samochodow i ksiazeczki.

Magdo, ciesze sie ze torebka dotarla na czas, a sposob w jaki jeszcze przed swietami dotarla zostanie tajemnica pomiedzy twoim mezem i mna

Chustomanka Awatar equidna
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

torebkę Koperskiej, do której wzdychałam od dawna, płytke z teledyskami DM, oraz szaficzek i czapkę wełnaine taaakie ciepłe (szkoda, że zima sobie poszla i + 6 st. mamy )
    a sobie kupiłam zarę oberżynkę, moje marzenie , i tak zamotani w nią spędzilismy Wigilę
    dostał swojego pierwszego misia przytulaka, choć jeszcze za mały. ale będzie miał na przyszłość
    Martyna, mama Janka (28.09.2009) i Kuby (19.12.2011)

Chustomanka Awatar marushka
    Miejscowość
    ciągle w drodze (poznań-wawa)

Domyślnie

ja dostałam seksowną koronkową koszulkę do spania - co pewnie oznacza, że mam sie rozstać z moją porodową, bawelnianą granatową spraną aseksualną towarzyszką nocnych karmień , ponadto karnet do spa (z terminem na środę przed sylwestrem ) i kosmetyki - uwielbiam dawać prezenty i uwielbiam je dostawać !!!
    Mery&Mariu->Fifi&Lilu
    http://www.dpp.warszawa.pl/

ulala.v
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez silver Zobacz posta
    u nas było to samo do tej pory- w urodziny, imieniny, święta. zaczęłam strzelac delikatne fochy i powtarzac, jak bardzo mi jest przykro (mój nawet nie tyle, co mi nic nie kupował, co szedl ze mną PO fakcie do sklepów i kazał wybierac sobie prezent- co dla mnie jest masakrą..., mówiłam, że dobrze wybrany prezent świadczy o chęciach obdarowującego, tłumaczyłam, ze to nie chodzi, ze musze dostac drogi prezent, tylko o to, żeby się zastanowił, co by mnie ucieszyło i mi się przydało...)
    tłumaczę...ale jakoś nie dociera może kiedyś dotrze...ile lat ty tłumaczyłas?? bo ja dobiero 5te święta bożego narodzenia i inne święta po drodze...ile jeszcze mnie czeka tłumaczenia??
    najczęściej dostawałam na wszelkie okazje klasycznie 100zł z jednej strony fajnie bo kupię co sobie chcę ale tak naprawdę nie wiem czy kiedyś sobie faktycznie coś za to kupiłam, po proistu wkładałam do portfela i wydawałam na codzienne zakupy ewentualnie kiupowałam jakiś ciuch dzieciom i tyle było z prezentu
    Ja osobiście tego nie rozumiem, bo ja bardzo lubię dawać i robić prezenty luby niestety przeciwnie zawsze wszelkie prezenty robię ja, nawet dzieciom "bo on nie umie".
    Moim zdaniem w tym temacie nie trzeba umieć, wystarczy chciec...ale może się mylę

Chustopróchno
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Ulala... chyba nie tylko to sa chęci. myślę, że kwetsia charakteru, tego, czy został w domu ktoś tego nauczony, zorganizowania.. Ja dopięłąm swego po 3 latach
    widocznie moje fochy są bardzo upierdliwe

ja też uwielbiam robic prezenty i ogromną frajdę sprawia mi wymyślanie, co kogo ucieszy
    mój T. np był w tym roku megazachwycony.... podstawką pod jajko na miękko z logo Manchesteru
    jest ich wiernym kibicem, więc ucieszył go taki drobiazg :
    http://allegro.pl/item858731836_pods..._oryginal.html (akurat nie ma tu dokładnie takiej, jak ja kupiłam, ale z tej serii)

Chusteryczka Awatar Kanga
    Miejscowość
    Warszawa,Mokotów

Domyślnie

ukochane perfumy, płytę z chilooutową muzyczką do samochodu a z poniekąd chustowych... ogromną wygodną walizkę do targania chust i lalek na warsztaty

Uprawnienia umieszczania postów