piszcie chustowe i niechustowe prezenty gwiazdkowe!
ja z grubszych rzeczy znalazłam pod choinką oczywiście mniamuśnego girsolka kakaowca i elektroniczną nianię z fonią i wizją dla małej![]()
piszcie chustowe i niechustowe prezenty gwiazdkowe!
ja z grubszych rzeczy znalazłam pod choinką oczywiście mniamuśnego girsolka kakaowca i elektroniczną nianię z fonią i wizją dla małej![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
Hehe, no ale to dla dziecka, ale co dla Ciebie !!!
Mój mąż oczywiście nie wiedział co mi kupić więc kupił mi szalik i zamotał w niego pieniądze. Bardzo mnie rozbawił ten kamuflaż.Bo gdyby mi tak dał po prostu to bym się wściekła i coś tam pokrzyczała pewnie o braku wiedzy na temat potrzeb żony.A tak to już miałam usta zamknięte szalikiem![]()
Serie książek o Afryce z wydawnicwa "Poznaj Swiat "
uwielbiam te wydawnicwodo tego ciepłe skarpety wełniane
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
perfumy i perfumy zestaw babeczek i mydelek do kapieli bielizne i koszulke nocna indio mossa ksiazki i mnostwo innych duperelkow![]()
torbę OI OI hobo sack,zebra toffi
ja nie wiem jak M. wyrobił,bo do poniedziałku na pewno nic jeszcze nie miał
coś czuję że Linda maczała w tym palce
byłam pewna że dostanę miecz![]()
Miecz ?![]()
Zestaw do makijażu z Sephory taki w kasetce duży, ozdobne bobmki na choinkę, bransoletke, odżywkę do włosów tony&guy zwiększającą objętość, balsam do ciała oraz piling, jabłuszko dą kąpieli, słodycze![]()
Szymon 30.12.2007, Wojciech 20.12.2014.
Komplet biżuterii, książkę"Zwierz w łóżku"zakładkę do książki hand made by Julia i jeszcze inne drobiazgi.
Kaszmir Japan, kosmetyki po 30.- tak, tak to był smutny prezent
, książka, bluzeczka i laurki od Dzieciów
"zwierz w łóżku", hmmmm.....
z niedzieciowych prezentów: kamizelkę ocieplaną taką, jak to mąż określił, "titititi" z misiem na kapturku, i piękną fotograficzną panoramę z Madonny di Campiglio, i kopertę z kaską (na następną chustę hihihi)
a kakaowiec to prezent absolutnie DLA MNIE![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
ja uwielbiam prezenty praktyczne, więc w tym roku zostałam absolutnie zaspokojona![]()
Dostałam: ciuchy, wielki zestaw foremek do ciastek, przybory kuchenne, trochę ciuchów, prostownicę do włosów i karnet do SPA od męża![]()
Pieniądze na nowy obiektyw - jedziemy w niedzielę
Książkę "Intruz"
Skarpetki grube
Kolczyki, trochę kosmetyków.
Herbatę i to ustrojstwo w którym się ją parzy![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
ja dostałam Rapalu, ale nie doczekała do choinki, za to ubierałyśmy drzewko z córcią zamotane w nowy nabytekA pod choinkę od męża dodatkowo wyczekaną książkę Kołakowskiego i od ciotki super sexy pończoszki
Od mojej mamy fundusze na chustę, więc czekam teraz cierpliwie na Nati Grecję(a juz myślełam, że nic z tego nie będzie, plamowałam kupić inną chustę, ale kaska poszła na rachunki nieprzewidziane, a tu nagle mama poratowała
suuuuuper) A od teścia dostaliśmy plazmę...mimo swoich rozmiarów jednak jest to prezent z lenistwa...teściu nie wie co kupić to kupuje coś TAKIEGO i juz nie musi sie martwić, a my głowimy sie co dla niego...
Nr 1 tp Sweet Place, kosmetyki, perfumy i różne miłe dla ciała i ducha drobiazgi.
ALPX (sama sobie zapakowałam pod choinkę)
a z normalnych "prezentów" to jakieś fatałaszki, album na zdjęcia i książki kucharskie