piszcie chustowe i niechustowe prezenty gwiazdkowe!
ja z grubszych rzeczy znalazłam pod choinką oczywiście mniamuśnego girsolka kakaowca i elektroniczną nianię z fonią i wizją dla małej![]()
piszcie chustowe i niechustowe prezenty gwiazdkowe!
ja z grubszych rzeczy znalazłam pod choinką oczywiście mniamuśnego girsolka kakaowca i elektroniczną nianię z fonią i wizją dla małej![]()
moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009
Hehe, no ale to dla dziecka, ale co dla Ciebie !!!
Mój mąż oczywiście nie wiedział co mi kupić więc kupił mi szalik i zamotał w niego pieniądze. Bardzo mnie rozbawił ten kamuflaż.Bo gdyby mi tak dał po prostu to bym się wściekła i coś tam pokrzyczała pewnie o braku wiedzy na temat potrzeb żony.A tak to już miałam usta zamknięte szalikiem![]()
Serie książek o Afryce z wydawnicwa "Poznaj Swiat "
uwielbiam te wydawnicwodo tego ciepłe skarpety wełniane
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
perfumy i perfumy zestaw babeczek i mydelek do kapieli bielizne i koszulke nocna indio mossa ksiazki i mnostwo innych duperelkow![]()
torbę OI OI hobo sack,zebra toffi
ja nie wiem jak M. wyrobił,bo do poniedziałku na pewno nic jeszcze nie miał
coś czuję że Linda maczała w tym palce
byłam pewna że dostanę miecz![]()
Miecz ?![]()
Zestaw do makijażu z Sephory taki w kasetce duży, ozdobne bobmki na choinkę, bransoletke, odżywkę do włosów tony&guy zwiększającą objętość, balsam do ciała oraz piling, jabłuszko dą kąpieli, słodycze![]()
Szymon 30.12.2007, Wojciech 20.12.2014.
Ja dostałam małego Lumixa do kieszeni na spacery z dziewczynkami, tusz do rzęs, książkę nt. DR.HOUSE MD i dwa komplety pościeli do naszej sypialni. No i DUPLO ZOO (teoretycznie dziewczynki ale ukłądam gł. ja).
Wełenke Japan,którą sobie sama zamówiłam![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
jak to:
NIC????
![]()
ale Wy macie bogatych gwiazdorów![]()
ja od niemęża nie dostałam nicno ale to ztandard nigdy nic nie dostaję "bo on nie umie robić prezentów" wrrr
no ale na szczęscie z odsieczą wkroczył mój brat i podarował mi książkę ulubionego mego pisarza za to Hanutek dostał coś z czego nic nie skumał a matka się ucieszyła, że hej
![]()
chciałam wkleić zdjęcie ale nie umiem
w kazdym razie dostałysmy polar dla dwojga, taki z allegro ale i tak mnie cieszy
za to dzieci dostały fajne prezenty i to mnie cieszy![]()
u nas było to samo do tej pory- w urodziny, imieniny, święta. zaczęłam strzelac delikatne fochy i powtarzac, jak bardzo mi jest przykro (mój nawet nie tyle, co mi nic nie kupował, co szedl ze mną PO fakcie do sklepów i kazał wybierac sobie prezent- co dla mnie jest masakrą..., mówiłam, że dobrze wybrany prezent świadczy o chęciach obdarowującego, tłumaczyłam, ze to nie chodzi, ze musze dostac drogi prezent, tylko o to, żeby się zastanowił, co by mnie ucieszyło i mi się przydało...)
w zeszłym roku dostałam ramkę do zdjęc i płytę DVD (kupował w wigilię, w ostatniej chwili)
a w tym roku dostałam ten karnet- i nawet mi się pochwalił, że kupił go dwa tygodnie temu!!![]()
Od Męża:
- kolczyki od Ani z Tulikowa (które sama sobie wybrałam - majstersztyk z resztą, polecam wszystkim jej biżuterię)
- bardzo seksowną bieliznę nocną w moim ulubionym, fioletowym kolorze - taką do zdjęcia tuż przed pójściem do łóżka (jak to określił mój M.)
- możliwość byczenia się w łóżku do 11 rano, i to kilka dni z rzędu! - to jest chyba najlepszy prezent z możliwych
Od rodzinki:
- noże Berghoffa (5 lat małżeństwa i nadal mieliśmy tylko 2 tandetnie tępe nożyki w kuchni)
- zestaw szklanek (podobnie jak z nożami - nasza szafka ze szkłem jest w opłakanym stanie)
- zestaw świąteczny z bzem Yves Rocher
- płyta CD z muzyką z filmu mojej młodości: "Ukryte pragnienia"
Od samej sobie:
- pouch HS
- różowe paski NATI
- i prawie moje - czerwone snieżynki didkowe![]()
Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
Stowarzyszenie "Poznań w chuście"
Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)
Ja od M: rower! piękna srebrna damka z Decathlonu, najciekawsze, że do samej Wigilii nic o niej nie wiedziałam, była tak zakamuflowana
Ja od siebie: kaszmirowe miasteczko w graficie
M: ciśnieniową myjkę Kaercher'a, z którą właściwie śpi przez całe Święta
Ja i M. od rodziców: fajne bawełniane pidżamki - ja nie znoszę satynowych - i nasze życzenie - zestaw do fondue
A dzieciaki - już sama nie ogarniam: wielkie LEGO, grający non stop od trzech dni jeździk-pchacz, samochodziki, wielki pluszak NICI, mikołaj rock'n'rollowiec, piłeczka Oball, książeczki i fura słodyczy, które powoli utylizujemy..
Jakoś tak rozpustnie w tym roku wyszło.![]()
szalikpiękny szary sweterek
kosmetyki do kąpieli, do ciała, do makijażu... książkę Pilipiuka, srebrny obrazek Matki Karmiącej... kolczyki od Ani z Tulikowa sprawiłam sobie sama a torbę od Joani zatrzymałam jak moja mama ją odrzuciła
i biały agat na szczęście
aaa i kaskę
najwięcej dostała żaba - ze cztery zestawy ciastoliny... drewnianą tablicę i pisaki, bilibo, drewniane układanki magnetyczne Haba i Heros, słodycze ofc, śpiewającego mikołaja, piękną bransoletkę od Ani z Tulikowa, bluzę, piłki dwie, książeczkę Charlie i Lola z otwieranymi okienkami, jakies spineczki i biżu itp w małej szkatułce... zestaw do malowania twarzyaha i super hiphopowe spodnie na polarze
to chyba wsio
![]()
Ostatnio edytowane przez odynka ; 26-12-2009 o 21:35
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
Julia cymbalki , ksiazeczke , kule z klockami do zabawy , pizamke
ja kartke swiateczna , maz tez kartke ... jako tako nie robimy sobie prezentow pod choinke ...