Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 60 z 61

Wątek: chwalić się! kto co dostał pod choinkę?:)

Chusteryczka Awatar tsumiko

Domyślnie

A ja dostalam ulubione perfumy Lacoste,od przyjaciol recznie robiony portfel,od mamy niestety pieniazki...ale za to z mezem kupilismy sobie gre Wii Sport Resort i projektor,wiec teraz szalejemy i gramy w kregle i inne takie.
    Miki szalenie zadowolony z prezentow,dostal walizke tygryska Trunki,zoobie zyrafke,na ktorej codziennie po kilka minutek sie kladzie,aby odpoczac,mnostwo ksiazeczek,drewniana zabawke ktorej nazwy nie znam,ale fajna...a i jeszcze zestaw do jedzenia,misia handmade i mydelka zwierzatka.Cudnie patrzec jak sie dziecko cieszy z prezentow!
    Iza,mama Mikolaja (czerwiec 2008) i Leny (czerwiec 2010)

tsumiko w kuchni

Chustoguru Awatar odynka
    Miejscowość
    odiland

Domyślnie

szalik piękny szary sweterek kosmetyki do kąpieli, do ciała, do makijażu... książkę Pilipiuka, srebrny obrazek Matki Karmiącej... kolczyki od Ani z Tulikowa sprawiłam sobie sama a torbę od Joani zatrzymałam jak moja mama ją odrzuciła i biały agat na szczęście aaa i kaskę

najwięcej dostała żaba - ze cztery zestawy ciastoliny... drewnianą tablicę i pisaki, bilibo, drewniane układanki magnetyczne Haba i Heros, słodycze ofc, śpiewającego mikołaja, piękną bransoletkę od Ani z Tulikowa, bluzę, piłki dwie, książeczkę Charlie i Lola z otwieranymi okienkami, jakies spineczki i biżu itp w małej szkatułce... zestaw do malowania twarzy aha i super hiphopowe spodnie na polarze to chyba wsio
    Ostatnio edytowane przez odynka ; 26-12-2009 o 21:35
    Wataha: Nelly: 14/06/2007 Lilly i Zuzka: 15/09/2010

http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
    http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja

2014 będzie nasz!

Chustofanka Awatar buraczanajolka
    Miejscowość
    3city

Domyślnie

vichy podkład,tusz z wibratorem hehe,swetry...torebke kopertowke z piórami,plaszcz...czekolady.zo dostała lale piłke cymbałki pieska szczekajacego hefalumpa ogromnego ksiązeczki ciuchy bączka muzycznego i jakies miski drobne.a i wypasiony sweterek z zary angielskiej.i kapcie owieczki.

Chustomanka Awatar lawendax
    Miejscowość
    GDAŃSK

Domyślnie

Zarę Oberzynę z własnego sklepu hehe
    Od M koszulkę - niekoszulkę takie małe czarne niewiadomo co
    Od Taty tusz + ołówek Lanome, od mamy korale i miskę. I słodyze.
    Mati - 19 kwietnia 2005
    Lilianka - 04 stycznia 2009

www.MamaZen.pl - CHUSTY:
    Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.

Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13

Doradca Noszenia ClauWi®

Chustomanka Awatar Monik75

Domyślnie

sweter, buty, sukienkę (będę ubrana od stóp do głów), perfumy, krem do twarzy vichy. W tym roku z mm po raz pierwszy nie robiliśmy sobie prezentów,ja na wychowawczym kredyt na głowie i kasy niet

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

zażyczone i dostane:

portfel
    dzbanek-termos
    kosmetyki do kąpieli
    fotelik dla małego montowany tyłem

ach no i zapakowałam sobie testowego pslinga, że niby też mój prezent ale dobrodusznie puszczę go w świat

rodzicom wspólnie zrobiliśmy kalendarz ze zdjęciami młodego oraz zdjęcia wnuków na magnesach na lodówkę, dla taty nowa płyta Stinga, dla mamy kolędy A.Bocelli, dla M też portfel, bratanica dostała smoczą sukienkę i drewniane autko

OT pisząc tego posta jakieś deżawi mam
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chusteryczka Awatar atelka

Domyślnie

a ja swatcha ślicznego od męża
    i książkę i skarpetki kolorowe

od rodziców płytki jazzowe, dwie bluzki, korale, i bombki na choinkę

od teściów sweterek, szalik, pościel, kapcie

mała dostała kuchnię + różne produkty spożywcze HABA (rewelacyjny jest kurczak, nawet mu się nóżki i skrzydełka odczepiają)
    kredki i blok, autobus duplo, książeczki
    Aś, Julek '08 i Alik '11

Chustoholiczka Awatar pomidore

Domyślnie

Młoda ciuszki w ilosci nie do znoszenia, świecaco - garjaca piłka, mata grajaca, i inne zabawki ogłupiaczki
    A ja ... od M. pierscionek w podziękowaniu za Młodą
    M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016

Domyślnie

Dostalam torebke z kolekcji Evy Minge,kolczyki,korale-to od meza, pieniadze od tesciow, skarpety i perfumy od sasiada, deske do serow od kumpelki, zapach do domu od znajomych, kosmetyczke z tuszem do rzes,blyszczykiem,lakierem do paznokci od szwagierki i czekoladki od innych znajomych

Chustomanka Awatar YPSI
    Miejscowość
    Londyn/Poznań

Domyślnie

Od męża dostałam zestaw kosmetyków Molton Brown i "kupon" na zabiegi kosmetyczne oraz książki do nauki angielskiego + niespodziewanie wolne przedpołudnie
    A od świekrów otrzymałam książki: "odkryj silne strony Twojego dziecka" i 'Biegnąca z wilkami"
    Od rodziców otrzymam "coś" w lutym...
    Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)

Chustomanka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Smile

[QUOTE=Mayka1981;475192]zażyczone i dostane:

fotelik dla małego montowany tyłem

Mayko, a jaki to fotelik? Jakbym mogła spytać. Akurat jesteśmy na etapie zakupu dla Małej następnego fotelika i zbieramy informacje. Żeby nie było reklamy to napisz mi proszę na pw.
    A co do prezentów to cała masa ich była. Chyba grzeczna byłam w tym roku. Od M kamerkę i słuchawki z mikrofonem (będę mogła sobie skypa zainstalować), od Karoli wspólnie z M dostaliśmy małego aniołka. Od teściów zestaw z bi-es (ładnie pachnie), od rodziców kuchnię polską, od brata i bratowej lampę solną. M dostał komplet noży i różne inne fajne rzeczy. Tradycyjnie najwięcej prezentów zebrała Karola no i teraz Oleńka.
    My w prezentach dawaliśmy poszewki na jaśki ze zdjęciami młodych i odpowiednimi dedykacjami plus jakieś drobiazgi. Poszewki bardzo się rodzince podobały. A moja mama miała 21.12. sześćdziesiątkę, którą właśnie dziś obchodziła. I miała prezenty podwójnie. Nawet tort był i 60 świeczek do zdmuchnięcia. Dała radę. Dzielna babeczka!!!

Chusteryczka Awatar ewadbr
    Miejscowość
    UK

Domyślnie

telefon i piękny pamiętnik

Chusteryczka

Domyślnie

a u nas w tym roku bez prezentów.Hania od Dziadków zakosiła pacynki i pojemnik na zabawki.ale to i tak najlepsze swieta w moim zyciu bo w swoim domu ze swoją rodziną

Chustomanka Awatar jamamajka
    Miejscowość
    W-wa, Centrum

Domyślnie

U mnie też posucha.

Tzn. od mamy dostałam szlafroczek i takie fajne przytulaśne skarpetokapciochy z Rossmanna (bo chciałam), ale od męża dostałam JAJO. Trochę jestem rozczarowana, bo jak można nie wiedzieć co ja chcę, gdy ja wszem i wobec naokoło trąbię że chcę CHUSTĘ?!

Za to Major dostał wymarzone (przez mamę) drewniane klocuchy, lalę bez włosów, getry handmade i dwie stówy - wszystko poza ostatnim i przedostatnim do gryzienia na razie.

No ale u nas rodzina niewielka. Dlatego ja chcę mieć dużo dzieci. Chociaż na emeryturze będę dostawać prezentów moc.
    Kasia, mama Majki (30.04.2009), doradca po kursie podstawowym Die Trageschule®
    w w w . p r z y t u l m n i e m a m o . p l

Chustoholiczka Awatar Jasnie Pani :)
    Miejscowość
    Belfast

Domyślnie

Ja dostalam Mam Coat'a niby pod choinke, al juz wczesniej musialam rozpakowac, bo mi sie brzuch w niczym nie miescil,a zima do nas zawitala.

Luchon dostala lalke-Dzwoneczka (chyba by sie obrazila na Mikola, gdyby jej tego nei przyniosl ), słonia wydmuchujacego motylki, flet i lunch box z Ksiezniczkami oczywiscie . A ze slodyczy to o dziwo tylko kilka lizaczkow

Chustonoszka Awatar jubu
    Miejscowość
    Warszawa-Praga Pd.

Domyślnie

Rękawiczki na zimowe spacery (koniec z chodzeniem w narciarskich, chociaż przy dużym mrozie i tak nie mają sobie równych), foremki do ciast, kurtkę MaM, książkę Nigelli, talon na kanapę, fajową pomadkę i wymarzonego APLX Ale u mnie rodzina nadzwyczaj rozbudowana, stąd obfitość prezentów...
    Zu - czerwiec 2009

Chustomanka Awatar jana
    Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez silver Zobacz posta
    jak to:

NIC????

jaki mikołaj taki prezent

Chustonówka Awatar rudziutka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

Ja od M: rower! piękna srebrna damka z Decathlonu, najciekawsze, że do samej Wigilii nic o niej nie wiedziałam, była tak zakamuflowana

Ja od siebie: kaszmirowe miasteczko w graficie

M: ciśnieniową myjkę Kaercher'a, z którą właściwie śpi przez całe Święta

Ja i M. od rodziców: fajne bawełniane pidżamki - ja nie znoszę satynowych - i nasze życzenie - zestaw do fondue

A dzieciaki - już sama nie ogarniam: wielkie LEGO, grający non stop od trzech dni jeździk-pchacz, samochodziki, wielki pluszak NICI, mikołaj rock'n'rollowiec, piłeczka Oball, książeczki i fura słodyczy, które powoli utylizujemy..

Jakoś tak rozpustnie w tym roku wyszło.

Chustomanka Awatar martajotka
    Miejscowość
    podpoznańska Szreniawa

Domyślnie

książki, ksiązki, książki! teraz życzyłabym sobie trochę czasu by móc je przeczytać. Jeszcze kilka CD głównie z klasyką. I sukienkę od mamy
    Młody został obsypany prezentami, ale najbardziej zachwycony jest rowerkiem. Oczywiście nie dosięga do pedałów więc trzeba go pchać. ale co tam. Miałam wielką radość gdy patrzyłam na jego emocje.
    No i oboje dostaliśmy Kakaowca.
    Marta, mama świetnych dzieciaków: Igora i Ani

W Poznaniu też nosimy!

Nasz wytapetowany świat

Chustofanka Awatar emenemsy
    Miejscowość
    Pudsey, UK

Domyślnie

W wigilię rano zadzwonił listonosz i przyniósł nam wyczekiwaną od miesiąca lisę i w końcu z synem znowu można na dłuuugie spacery wyruszać

W prezencie przyleciała do nas na Święta mama. Mikołaj podał jej specjalnie dla nas słoik naszego ukochanego majonezu Świdnickiego Dostaliśmy emenemsowy kalendarz ścienny z naszymi zdjęciami - świetny jest! Ja dostałam upragnioną nową płytę Hey'a i wielkie pudło na moje filcowanki. Mąż dostał kieszonkową książkę o ptakach i t-shirty, na które wprasowywałam z potem na czole baranka Shaun'a - cieszył się jak dzieciak A syn - gryzaki, przytulaki i książki. Oczywiście najfajniejsze z tego wszystkiego były szeleszczące papiery i ciągnące się wstążeczki, hehe...

Uprawnienia umieszczania postów