Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
Każda z nas wypowiadajac się jest swych słow raczej pewna, faktycznie moja wiedza sie przeterminowałam ale faktem jest, ze facet zmienil zdanie na temat chust w czasie kiedy "polubił' Bebelulu.
Moj blad, ze nie napisalam w czasie przeszlym.
Nie wiem, ile z was widzialo jego wypowiedz, ze smoczki Avent nie zaburzaja naturalnego odruchu ssania u niemowlat. Może zmienil firme?
Mam niedosyt, czemu tak krótko. Karmienie na wizji boskie a mina Jagielskiego - bezcenna![]()
tez mialam takie wrazenieczasem wychodzilo tak, jakby to pan Pawel byl doswiadczonym nosicielem, a znow o to czemu w wisiadle niezdrowo, pytali Ciebie (oczywiscie nie watpie, ze to wiesz)
z karmieniem wyszlo naturalnie, wcale niczym nie swiecilas - niektore foremki nawet nie zauwazyly
PS mam nagrany program, jesli sie dowiem jak, to sprobuje wrzucic
kurcze sorry ale jakie to ma znaczenie? czy to ważne czy i z jaką firmą ktoś jest związany? czy ważne jest to jak się wypowiada o chustonoszeniu i ze popiera i propaguje? zupełnie nie rozumiem tego drążenia![]()
załóżmy hipotetycznie że ktoś zaczął pozytywnie wypowiadać się i propagować chustonoszenie po rozpoczęciu współpracy z jakąś firmą chustową to chyba chwała mu za to i tej firmie też - czy źle myślę?
hanti a Ty się nie martw niczym - wiesz jacy są ludzieskrytykują Ci co zazdroszczą że tak naturalnie macierzyństwo Ci przychodzi i Ci którzy dzieci nie mają, poprą Ci, którym bliska jest rodzina i karmienie piersią... każdy kij ma dwa końce
![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!
Jak większość ludzi i duża część ekspertów.
Zatem nie należy prostować tych wypowiedzi, jeśli przypadkiem ma się w miarę pewną wiedzę na ten temat?
A pomyśleć, że chodziło mi tylko o to, żeby nie mylono mojej wypieszczonej Zary z Bebelulu (choć i do Bebelulu nic nie mam, ale tu chodzi o EMOCJE).
![]()
do hanti napiszę jak program obejrzęale i tak jestem pewna że wypadło świetnie!
odynko dobrze prawisz
dodam jeszcze, że może PZ dobrze miał możliwość obejrzenia chust własnie przy bebelulu i wtedy wciągnął się głębiej w temat?
chwała im za to, a nie nagana![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Hanti-Aniu
A karmienie rewelacja
No to wyobrażam sobie Prokopa, jakby nagle taki obrazek ujrzal-hehheh
hanti karmienie wypadło rewelacyjniebardzo dyskretnie -nawet tutaj dziewczyny pisza ze nie zauwazyły a kto jak kto ale my oglądałysmy bardzo uwaznie :>
nie swieciłas cycem po oczach, bardzo.... uroczo to wyglądało![]()
DOBYTEKDanielek (21.12.2006) i Kacperek (22.11.2008), w komplecie całkiem fajny mąż
Dziewczyny, mam inne zdanie na ten temat, czy to ważne z kim się współpracuje czy nie.
Wyraźnie napisałam, że PZ chusty lubił, ale nagłaśniać je zaczął dopiero jak polubil bebelulu.
Szkoda, że sadzicie, że w tym wątku wolno tylko pozytywnie wypowiadac się na temat PZ, a jak ktos ma inne zdanie to oznacza ze jest przeciw chustowaniu, przeciw mamom chustującym i jeszcze Hanti watek psuje.
piękne to było.
ja zauważyłam, bo odruch z wyciąganiem piersi mam ten sam i bardzo miło było mi zobaczyć na własne oczy, że nie tylko ja się nie przejmuję i pozwalam Dziecku ciciać, kiedy ma taką potrzebę, bez względu na sytuację. Do tej pory jedynie o tym czytałam na forum (tutaj i na gazecie).
"To zadziwiające ale jesteśmy jedynymi ssakami na świecie które chcą wyrzucić swoje małe z legowiska"
(Prof. Włodzimierz Fijałkowski - twórca Polskiej Szkoły Rodzenia)
heheheh-co do karmienia-jakos niedawno bylo o tych pelerynach-fartuchach-pamietacie?
Nie pamietamJakie peleryny?
a takie co to zaslaniają matkę, dziecko przed spojrzeniami zaciekawionych.
gdzies byl watek tu u nas na forum, ale cos mi szukaj nie pokazuje...
w kazdy razie Hanti pokazala jak karmic i nie swiecic piersia nie majac jednoczesnie takich gadzetow![]()
Widziałam od połowy (na karmienie się nie załapałam). Wyszło super. Aniu, wyglądasz ślicznie. Dzieciaczki były słodziutkie. Wypadliście super. PZ tez mówił bardzo fajnie.
A ja nie widziałam, bo właśnie siedziałam w aucie i jechałam do Gdyni
Może ktoś by wyszperał w sieci co? pliss, tak bym chciała hanti zobaczyć![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Ania, bardzo fajny występ! Kuba rozczulił mnie ciągłym głaskaniem Kamilki (jaka ona duża!)
Jagielski oczywiście sceptyczny: jaka ona ściśnięta (o Kamili), Pieńkowska pomocna, ciekawa jestem, czy Prokop dałby się zamotać, przecież jest młodym tatą.
Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
Herbata z Malinami