Strona 13 z 21 PierwszyPierwszy ... 356789101112131415161718192021 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 260 z 402

Wątek: chusty w Dzień Dobry tvn

Chustoguru Awatar Eyja
    Miejscowość
    Miasto Spotkań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kejzi Zobacz posta
    No właśnie. Jakiś czas temu był, teraz faktycznie może nie jest. Tylko dlaczego akurat w tym okresie zaczął się pozytywnie o chustach wypowiadać?
    pamietam że pozytywnie o chustach zaczął się wypowiadać dużo wcześniej, przed jego krótkotrwałą przygodą z bebelulu. wystarczy sprawdzić daty jego wypowiedzi na jego forum gazetowym.
    Nie tak.
    Nie teraz.
    Nie w ten sposób.
    Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
    To, co nieuchronne
    Jest potwornie przedwczesne.
    Powinno przyjść dopiero później.
    Jutro. Za rok. Za sto lat.

[Gerhard Zwerenz]

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez scalaczek Zobacz posta
    Nie ma to, jak wypowiadać autorytarne sądy o sprawach, o których się nie ma pojęcia.
    Tak, tak, to właśnie mamy na myśli (niektóre z nas), kiedy piszemy, że PeZet mówi czasem od rzeczy
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Domyślnie

Każda z nas wypowiadajac się jest swych słow raczej pewna, faktycznie moja wiedza sie przeterminowałam ale faktem jest, ze facet zmienil zdanie na temat chust w czasie kiedy "polubił' Bebelulu.
    Moj blad, ze nie napisalam w czasie przeszlym.
    Nie wiem, ile z was widzialo jego wypowiedz, ze smoczki Avent nie zaburzaja naturalnego odruchu ssania u niemowlat. Może zmienil firme?

Chusteryczka
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Mam niedosyt, czemu tak krótko. Karmienie na wizji boskie a mina Jagielskiego - bezcenna

Chustomanka Awatar britta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanti Zobacz posta
    duet prowadzących nie pomagał, tym bardziej kiedy pytania które powinny być kierowane do Pawła kierowali do mnie i odwrotnie.
    tez mialam takie wrazenie czasem wychodzilo tak, jakby to pan Pawel byl doswiadczonym nosicielem, a znow o to czemu w wisiadle niezdrowo, pytali Ciebie (oczywiscie nie watpie, ze to wiesz)

z karmieniem wyszlo naturalnie, wcale niczym nie swiecilas - niektore foremki nawet nie zauwazyly

PS mam nagrany program, jesli sie dowiem jak, to sprobuje wrzucic

Chustoguru Awatar odynka
    Miejscowość
    odiland

Domyślnie

No właśnie. Jakiś czas temu był, teraz faktycznie może nie jest. Tylko dlaczego akurat w tym okresie zaczął się pozytywnie o chustach wypowiadać?
    kurcze sorry ale jakie to ma znaczenie? czy to ważne czy i z jaką firmą ktoś jest związany? czy ważne jest to jak się wypowiada o chustonoszeniu i ze popiera i propaguje? zupełnie nie rozumiem tego drążenia
    załóżmy hipotetycznie że ktoś zaczął pozytywnie wypowiadać się i propagować chustonoszenie po rozpoczęciu współpracy z jakąś firmą chustową to chyba chwała mu za to i tej firmie też - czy źle myślę?

hanti a Ty się nie martw niczym - wiesz jacy są ludzie skrytykują Ci co zazdroszczą że tak naturalnie macierzyństwo Ci przychodzi i Ci którzy dzieci nie mają, poprą Ci, którym bliska jest rodzina i karmienie piersią... każdy kij ma dwa końce
    Wataha: Nelly: 14/06/2007 Lilly i Zuzka: 15/09/2010

http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
    http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja

2014 będzie nasz!

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kammik Zobacz posta
    Tak, tak, to właśnie mamy na myśli (niektóre z nas), kiedy piszemy, że PeZet mówi czasem od rzeczy
    Jak większość ludzi i duża część ekspertów.
    Zatem nie należy prostować tych wypowiedzi, jeśli przypadkiem ma się w miarę pewną wiedzę na ten temat?

A pomyśleć, że chodziło mi tylko o to, żeby nie mylono mojej wypieszczonej Zary z Bebelulu (choć i do Bebelulu nic nie mam, ale tu chodzi o EMOCJE ).

Chustoguru Awatar Eyja
    Miejscowość
    Miasto Spotkań

Domyślnie

do hanti napiszę jak program obejrzę ale i tak jestem pewna że wypadło świetnie!

odynko dobrze prawisz
    dodam jeszcze, że może PZ dobrze miał możliwość obejrzenia chust własnie przy bebelulu i wtedy wciągnął się głębiej w temat?
    chwała im za to, a nie nagana
    Nie tak.
    Nie teraz.
    Nie w ten sposób.
    Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
    To, co nieuchronne
    Jest potwornie przedwczesne.
    Powinno przyjść dopiero później.
    Jutro. Za rok. Za sto lat.

[Gerhard Zwerenz]

Chustoholiczka Awatar calineczka
    Miejscowość
    100km od Torunia i 100km od 3Miasta

Domyślnie

Hanti-Aniu
    A karmienie rewelacja
    No to wyobrażam sobie Prokopa, jakby nagle taki obrazek ujrzal -hehheh

Chustofanka Awatar carolans
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

hanti karmienie wypadło rewelacyjnie bardzo dyskretnie -nawet tutaj dziewczyny pisza ze nie zauwazyły a kto jak kto ale my oglądałysmy bardzo uwaznie :>
    nie swieciłas cycem po oczach, bardzo.... uroczo to wyglądało
    DOBYTEK Danielek (21.12.2006) i Kacperek (22.11.2008), w komplecie całkiem fajny mąż

Chusteryczka Awatar Bogusia
    Miejscowość
    Szwajcaria

Domyślnie

Bardzo uroczo
    MACIUŚ - 20.03.2007 JÓZIO - 23.10.2010 ZOJA - 21.02.2016
    Opowiedz mi mamo VLOG BLOG

Chustoguru Awatar Dagmara
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

Każda z nas wypowiadajac się jest swych słow raczej pewna, faktycznie moja wiedza sie przeterminowałam ale faktem jest, ze facet zmienil zdanie na temat chust w czasie kiedy "polubił' Bebelulu.
    Moj blad, ze nie napisalam w czasie przeszlym.
    Nie wiem, ile z was widzialo jego wypowiedz, ze smoczki Avent nie zaburzaja naturalnego odruchu ssania u niemowlat. Może zmienil firme?
    A czy możemy dać już temu spokój, bo to ni eo to tu chodzi przecież. Chodzi o propagowanie noszenia w chuście i o występ Ani w tym wątku, a nie o wieszanie psów na PZ. Daj mu już spokój, proszę.
    Konstanty 16.04.2014
    Lilianna 7.04.2010
    Kacper 29.07.2007

Domyślnie

Dziewczyny, mam inne zdanie na ten temat, czy to ważne z kim się współpracuje czy nie.
    Wyraźnie napisałam, że PZ chusty lubił, ale nagłaśniać je zaczął dopiero jak polubil bebelulu.
    Szkoda, że sadzicie, że w tym wątku wolno tylko pozytywnie wypowiadac się na temat PZ, a jak ktos ma inne zdanie to oznacza ze jest przeciw chustowaniu, przeciw mamom chustującym i jeszcze Hanti watek psuje.

Chustomanka Awatar Jagienka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pentla Zobacz posta
    Karmienie na wizji boskie a mina Jagielskiego - bezcenna

piękne to było.
    ja zauważyłam, bo odruch z wyciąganiem piersi mam ten sam i bardzo miło było mi zobaczyć na własne oczy, że nie tylko ja się nie przejmuję i pozwalam Dziecku ciciać, kiedy ma taką potrzebę, bez względu na sytuację. Do tej pory jedynie o tym czytałam na forum (tutaj i na gazecie).
    "To zadziwiające ale jesteśmy jedynymi ssakami na świecie które chcą wyrzucić swoje małe z legowiska"
    (Prof. Włodzimierz Fijałkowski - twórca Polskiej Szkoły Rodzenia)

Miejscowość

Domyślnie

heheheh-co do karmienia-jakos niedawno bylo o tych pelerynach-fartuchach-pamietacie ?

Chusteryczka Awatar lemonka

Domyślnie

Nie pamietam Jakie peleryny?

Kto bije, żeby nauczyć, uczy bić.
    flickr-moje zdjęcia

Miejscowość

Domyślnie

a takie co to zaslaniają matkę, dziecko przed spojrzeniami zaciekawionych .
    gdzies byl watek tu u nas na forum, ale cos mi szukaj nie pokazuje...
    w kazdy razie Hanti pokazala jak karmic i nie swiecic piersia nie majac jednoczesnie takich gadzetow

Chustomanka Awatar Natalia

Domyślnie

Widziałam od połowy (na karmienie się nie załapałam). Wyszło super. Aniu, wyglądasz ślicznie. Dzieciaczki były słodziutkie. Wypadliście super. PZ tez mówił bardzo fajnie.
    www.natibaby.pl - produkcja chust NATI, NATI Ring i in.

Chustoguru Awatar paskowka
    Miejscowość
    Warszawa-Bielany/Puławy

Domyślnie

A ja nie widziałam, bo właśnie siedziałam w aucie i jechałam do Gdyni
    Może ktoś by wyszperał w sieci co? pliss, tak bym chciała hanti zobaczyć

www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
    Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.

Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci

Chustomanka Awatar polah
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ania, bardzo fajny występ! Kuba rozczulił mnie ciągłym głaskaniem Kamilki (jaka ona duża!)
    Jagielski oczywiście sceptyczny: jaka ona ściśnięta (o Kamili), Pieńkowska pomocna, ciekawa jestem, czy Prokop dałby się zamotać, przecież jest młodym tatą.
    Jula 18.12.2004, Wojtek 17.01.2008
    Herbata z Malinami

Uprawnienia umieszczania postów