Hanti, masz piękną fryzurę. W ogóle jestem zauroczona Tobą i Twoją gromadką po obejrzeniu reportażu.
i ja w końcu obejrzałam.
tak jak myslałam było świetnie
Hanti, ogromne gratulacje![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Nie będę oryginalna i napiszę, że było świetnie.
A kiedy ciąg dalszy?![]()
hanti karmienie bomba, nawet nie wiesz ile to będzie znaczyło dla matek, które wstydzą się karmić w miejscach publicznych. Można!!!
Co do wywiadu i prowadzących, to pokazali poziom dziennikarstwa taki o jakim opowiadała Szczepkowska i Nowicki w tym samym wydaniu. Czyli dziennikarze byli nieprzygotowani, wstyd Pieńkowska i Jagielski.
http://www.chusty.info/forum/showthread.php/118121-ATELIER-JOANNY-chusty-i-szale-milutkie-i-cieplutkie-otulenie
http://atelierjoanny.blogspot.com/
Pociechy podarowane przez los: Bartek 21.04.1999 i Franek 21.04.2009 Małgorzata 17.12.2010
Bardzo podobał mi się program. Dziennikarze się faktycznie nie popisali, ale oni tam nawet tła nie robili. I jestem zaskoczona Zawitkowskim - ja utknęłam na etapie jego krytyki chustowania
Hanti - jesteście piękną rodzinką![]()
No i jaka fajna reklama Nati![]()
JUlcza (16.04.2006), JAcusiowa (9.05.2008) i MAćkowa (14.12.2012) mama Magda
http://jama-jujamy.blogspot.com/
toż to same aniołki, widać że zżyte ze sobą
popieram! imo Prokop by rzucił jakiś lekki komentarz
jakie świecenie piersią? dyskretnie i uroczo, wcale imo nie widać jakiś ogromnych ilości tej piersi,
jak taka Doda czy inna Jolanta świecą cyckami wszem i wobec to nikt się nie czepia, co za naród
no się zmieszał bo nie mógł się napatrzeć a nie wypada tak ostentacyjnie w pracy dorosłemu facetowi gołymi piersiami się ekscytować jak szczeniak
ps. Hanti że się tak brzydko zapytam: ile masz lat? bo dla mnie nie wyglądasz na mamę 4 dzieci, zwłaszcza tego najstarszego![]()
Ostatnio edytowane przez maagduusiiaa ; 22-10-2009 o 00:56
Prosiaczek wspiął się na paluszkach i szepnął:
- Tygrysku...!
- Co Prosiaczku?
- NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś...
Sz. 2008E. 2010
Lu.2017
hanti, brawa! za chusty, za przepiękny naturalny odruch karmienia piersią, to było cudowne! a dzieci masz przewspaniałe!
![]()
![]()
uch, jak ja nie cierpię tego duetu, zwłaszcza Pieńkowskiej. jaką miała minę głupią, gdy hanti karmiła
edit - a jeszcze mi się przypomniało. bardzo podobało mi się, jak Zawitkowski powiedział, żeby szukać informacji, tak jak szuka się info na każdy inny okołodzieciowy temat. bo to też jest duży problem, sporo rodziców używających nosidła robi tak ze zwykłej niewiedzy. owszem, są przypadki ciężkie, które robią to, bo uważają, że wiedzą lepiej, ale w wielu przypadkach wystarczyłoby uświadomić. tym bardziej się cieszę z obecności chust w DDTVN.
Ostatnio edytowane przez Liv ; 22-10-2009 o 01:44
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Noooo hanti wygląda młodziej od niektórych dziewczyn z mojego roku, jak moja rówieśniczka (mam 21 ). Karmienie suuper wyszło, moim zdaniem to tam nic nie było widać. Oburzony to może być co najwyżej mąz HAnti (chociaż mi sie nie wydajeza to mój B. jak zaczęłam karmić w studenckim schronisku w kuchni, przy gościach, się przejął i wyszedł, no ale on moje piersi inaczej niż ja traktuje
). Co tu jakieś baby maja do powiedzenia.... Ania nie tłumacz się wcale...
nie ma mnie, wracam w niedzielę
![]()
blog http://szandorowemusli.blogspot.com
dziergadełka http://musli-ruszyczmiejsca.blogspot.com
Moja stronahttp://musli.org.pl/
gdyby mojego męża oburzało to że dziecko potrzebuje piersi to nie byłby moim dzieckiem![]()
stwierdził że oglądał, patrzył co Kluska robi i już wiedział jak to sie skończy
a lat mam 28![]()
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
Na szczęście mój mąż też rozumie, że jak dziecko chce jeść to muswi dostać jeśćw związku z czym karmiłam już hcyba wszędzie gdzie zaszła taka potrzeba
ale ja też nie mam z tym żadnego problemu
![]()
Rocznik 82' pozdrawia 81'
I powiedz jak to z tymi imionami? Kingusia juz nie jest Kingą?
A co do włosów to po prostu daaaawno zdjęć Twoich nie było i stąd nie zauważenie zmiany przez duże grono forumowiczek![]()
Hanti - jak dla mnie bylo super!! komentarzami zlosliwcow sie nie przejmuj, zazdroszcza
dzieci masz piekne, sama wygladasz jak z reklamy![]()
Kubuś (7.7.2005) i Ninusia (13.7.2007)
Nubik - nosidła ergonomiczne, MT
moj blog
POŁOŻNA))))) i DOULA - wsparcie dla przyszłych rodziców
MASAŻ SHANTALA oraz Doradca Laktacyjny CNoL - Lublin i okolice, zapraszam![]()
DORADZTWO CHUSTOWE - Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule®
gosia_nubik
![]()
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
a ja to jakaś ślepa jestem chybabo wczoraj jak oglądałam to nie widziałam
a oprócz rozmowy w studio jest gdzieś na sieci ten "felieton" poprzedzający studio DDTVN ?
Cudny program. Wyszliście w nim tak naturalnie. Hanti, dzieciaki, nawet PZ.
Wiecie co mi się skojarzyło z tymi prowadzącymi - że zachowują się jakby byli w wisiadła wsadzeni - sztywni i bez humoru. Wy tacy naturalni i radośni z tymi chustami
Super że tak jednoznacznie zostało powiedziane wisiadłom NIE.
Ogromne gratulacje
dziewczyny, ja jestem nowa wiązań umiem tylko kilka... i nie potrafię znaleźć co to za wiązanie PZ ma zawiązane... ?
Hanti brawo
program super! dzieciaki fantastyczne! Ty boska!
ah!
szkoda tylko, ze tak krotko!!
a karmienie.. jestem dumnasama karmilam gdzie popadlo
i dziwie sie ludziomprzeciez to normalne dac dziecku jesc, a ze byla glodna akurat w tej chwili no to trzeba bylo ja nakarmic...
dziwny narod
gratuluje![]()