No już przestańcieW pracy siedzę i nic nie widziałam
Skręca mnie z żalu, że nie widziałam
![]()
No już przestańcieW pracy siedzę i nic nie widziałam
Skręca mnie z żalu, że nie widziałam
![]()
Kubek 25.10.2001, Lenka 25.09.2007
http://www.bystrzaki.pl, zabawki edukacyjne, chusty Babylonia, Lennylamb, Nati
http://igorwalczyooddech.synek.pl
Doradca Laktacyjny CNOL
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia
Instruktor Masażu Shantala
moje dziecko było w szoku że TV włączone\
ale do rzeczy : ślicznie wyszło
i wiązanie nagrane i materiał na żywo - karmienie Najmłodszej - pierwsza klasa (wyszczerz u Wampira bezcenny) a Zara na Z. się aż swieciła na pomarańczowo do kamery.
Ważne że o nosidłach było na NIE![]()
Ja też karmienia nie zauważyłam hehe... A Mateusz jak zobaczył chustę to zaczął skakać i pokazywać na dzieci w chustach![]()
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
switnie wyszło, brawo
wiecej takich tematow w tv
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
oj więcej bo 5 minut to trochę mało![]()
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019
swietny materiał
hanti wyglądaliście zjawiskowo,tacy uśmiechnięci i zadowoleni
ogladałam z wypiekami na twarzy ale karmienia nie zauważyłam
pewnie dlatego,że to dla mnie normalna sprawa
super,takie materiały powinny być częściej![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
Hanti - wyszliście super. A karmienia też nie zauważyłam
, ale w pewnym momencie Jeremi wyłączył mi na chwilę TV (bo co to ma być, że mama się w ekran patrzy, jak ja jej taką pyszna zupę ugotowałem, a ona nic
).
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
Oj podobało mi sięzwłaszcza że wydawało mi się że Zawistowski to taki nie przekonany do chust a tu ładnie powiedział że tak i że nopsidełka nie bardzo
. A najbardziej podobało mi się jak powiedział że nosidełka tak raz w miesiącu do warzywniaka hehe
. A mam wrażenie że Ci prowadzący jakoś nie bardzo do chust podchodzą i chcieli jednak aby zachwalił nosidełko ale to moze moje wrazenie tylko. Mam nadzieje że zobaczyło to jak najwięcej moich znajomych
A jak znajdziecie to na necie to dawajcie bo cghętnie jeszcze raz na spokojnie zobacze bo mi Miśka marudziła
Karmienia też nie widziałamale ogólnie pięknie forumko pięknie
![]()
mam nadzieje ze niedlugo bedzie w necie![]()
Hanti slicznie wyglądasz! Masz super dzieci! materiał baardzo fajowy!
Ci prowadzący to zawsze takie jakieś poglądy przedstawiają że szkoda słów...![]()
Adam 2009
Alicja 2011
Pieńkowska: "a dlaczego pani powiedziała, że >>niestety<< nosidełko??"
ania: "(...)nie jest to zdrowy sposób na noszenie dziecka"
Pieńkowska: "bo..???"
stresująca kobieta...
Brawo Aniu. Jak dla mnie rewelacja!I rewolucja w świecie nosidełkowo-chustowym. Ogromne brawa
![]()
..
Ja osobiście ciut żałuję, że jako prowadzący nie byli Wellman i Prokop bo oni bardziej otwarci są a Pieńkowska i Jagielski to zawsze próbują na swoim postawić (pamiętam jak kiedyś Pieńkowska nalegała żeby PZ polecił jakiś chodzik bo przecież rodzice chcą mieć wolną chwilę a on jej ciągle mówił, że nie może polecić żadnego bo każdy jest szkodliwy) ale i tak było suuuper![]()
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
Było superDzieciaki masz bardzo fajne. Z karmieniem też wyszło fajnie , choć wiadomo, że to była potrzeba chwili.
Aaaa,zapomniałam - jesteś śliczną mamą , żywą reklamą na to , że dzieci nie odbierają urody. Za to należy Ci się największy aplauz.
Ostatnio edytowane przez koch.ania ; 21-10-2009 o 11:57
Iskierka (19.03.2009)
no Jagielski nie wiedział w którą stronę skierować głowę jak Ania zaczęła karmića to tak naturalnie wyszło, pięknie, bez zbędnego zwracania uwagi
Hanti jak wróci to nie da rady nadrobić tego co piszemy
edit: oo tak z Wellman i Prokopem to byłby super rewelacyjny program![]()
Wataha: Nelly: 14/06/2007Lilly i Zuzka: 15/09/2010
![]()
http://zakamarek.eu - targowisko rzeczy różnych
http://shewolf-foto.blogspot.com - moja pasja
2014 będzie nasz!