[QUOTE=hanti;395218]zapraszam jutro, godzinę dokładną będę znała wieczorem (póki co ok 10)
Hej Hej,
widziałam program DDTVN dziś rano, bo korzystając z możliwości jakie daje zwolnienie lekarskie byłam wtedy w domu
powiem tylko: super supernawiasem mówiąc fajowe masz dzieciaki,
a sam program był bardzo sympatyczny i naprawde uważam, że dla wszystkich nieznających chusty - przekonującypozdrawiam serdecznie.
Paulina
Antonina 30.10.2008r.
Dodam jeszcze, że karmienie najmłodszej twojej pociechy zupełnie mnie rozczuliło![]()
Antonina 30.10.2008r.
I jeszcze coś - bardzo pięknie zabrzmiało to, że najmlodsza córeczke zaraz po urodzeniu nosil i tulił tata jak mama nie mogłaTo bardzo ważne zdanie dla wielu dzieci jeszcze w brzuszkach
![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Widziałam!!!!! cudnie Hanti, brawo!!! i karmienie baaardzo naturalnie![]()
P 1995, A 1997, B 2008, W 2015 i L 2017
jestem matką idealnej córki i równie idealnych czterech synów
To i ja obejrzałam, gratulacjeŚwietnie wyszło, marna była tylko niestety para prowadząca - Jolanta Zimny Uśmiech Pieńkowska i Jagielski jakiś taki poza tematem
karmienie wyszło normalnie, bo tez to i normalna rzecz, a piersi pierwsza klasa
. A dzieciaki super i mama też
Paweł Z. też fajnie, on jest już zwierzę medialne i ładnie mu to wychodzi, mam wrażenie że on tam ratował prowadzących, bo chyba dzieci, chusty i karmienie przerosło ich troszkę.
widzialam, ale pieknie hantia karmienie na wizji takie naturalne
włączyłam komputer tylko po to, żeby napisać żejestem zachwycona!!!
naturalnie, spontanicznie, ślicznie, przekonywująco!!!
hanti byłaś świetna!!!!!
nawet Twoja trema była urocza, wątpię czy jakaś mama z czwórką dzieciaków przy sobie dałaby radę więcej powiedzieć na żywo w tv
za karmienie na wizji należą Ci się brawa wszechczasów!!!
wcześniejsze programy o chustach w tv zalatywały sekciarstwem(przepraszam, jeżeli kogoś tą wypowiedzią mogę dotknąć, ale to tylko moje odczucia) a ten był taki naturalny, nic na siłę, bez przekonywania, że to najlepsze dla Waszych dzieci itp i taki sposób przedstawiania chustonoszenia uważam za najskuteczniejszy!
jeszcze raz wielkie![]()