Było o naszym forum?
Jak na TVN to naprawdę super materiał. Jasno i wyraźnie powiedziano NIE nosidełkom i wytłumaczono dlaczegoNo i hanti z cudownymi dziećmi w roli głównej brawo!!!
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
o forum konkretnie nie, ale o tym by pogrzebać w necie o chustach!!!
wiec i tu pewnie nie jedna mam i tata dotrą
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019
Super! Gratulacje
Wy przepiękni i jeszcze P.Z. mówiący o wisiadle maksymalnie raz w miesiącu do warzywniaka![]()
A teraz troche dokładniej
Świetnie wytłumaczyliście dlaczego nosidełka są be
Hanti, masz świetne dzieciakia kuba taki opiekuńczy w stosunku do najmlodszej siostry
![]()
Bardzo fajnie wypadlas Hanti-AniuDobra robota!
PZ miał terakotę Zary? Cudna chusta.
Myslę, że ten program wiele dobrego dla chustonoszenia zrobił. Może niektórzy wyrzucą swoje wisiadełka
macie rację, dobrze z karmieniem wyszło. Nawet specjalnie uwagi nie zwrócilam bo mnie to nigdy nie przeszkadzało, sama tak robilam. Bez wielkiego halo, tak jakby mimochodemTak jak powinno być
![]()
Ostatnio edytowane przez lemonka ; 21-10-2009 o 10:42
Super, bardzo też podobałao mi się, jak w pewnym momencie Hanti podała dziecku pierś, dzieć się uspokoił a Hanti wyglądała ślicznie karmiąc - żywa reklama noszenie i karmienia.
Mamo jak ja to oglądałam że nie widziałam karmienia
Gapa ze mnie....ale tyle się działo....
Dobrze że będzie w necie, bo musze to zobaczyć!!!
Adam 2009
Alicja 2011
brawo, hanti!
brawo PZ!
brawo praca u podstaw!
PS
jednak Tosia?![]()
super było tylko szkoda< że tak krótko
dzieciaki superno i to karmienie bomba
mam nadzieję, że teraz niektórzy porzucą swoje wisiadła
jak skończył się pokaz wiązania to moja młoda zawołała Jeszcze!!!![]()
Ostatnio edytowane przez nianja ; 21-10-2009 o 10:46
Śliczna gromadka....ile Ty musisz mieć Hanti cierpliwości i spokoju na co dzień ...pozdrawiam![]()
super
Hanti, ślicznie wygaldałaś. Wyszło super, nawet o tym pionizowaniu nie było tak strasznie jak zawsze. Tylko czemu w tej jednej pole? są takie wiązania w instrukcjach elastyków? Mi się to wydaje mało stabilne bez tego drugiego pasa pod pupą. Ogólnie Super i wspaniale
Brawo Hanti![]()