Cytat Zamieszczone przez odynka Zobacz posta
ojj ale 2 miesięczne maleństwo jest jeszce za małe do tego nosidła

u mnie klamra trzyma super ale ja klamrę mam zawsze hmm "na stałe" ustawioną i nie mam potrzeby regulowania jej po założeniu
Chyba coś wymyśliłam z klamrą. Jeszcze nie przetestowałam nosząc, bo maluszek spi, ale chyba odnalazłam ułożenie klamry najlepsze z możliwych I wygląda mi inaczej niż to na pokazanym zdjęciu.

co do wieku, to nie wiedziałam przed kupnem o ograniczeniach. różnie tu na forum dziewczyny pisały. Info na stronie z której kupowałam że od 2 miesiący gdy trzyma główkę. A w samym nosidle ONO na ulotce jest że 3 miesiące.
Dodam, że mój maluszek konczac 5 tygodni miał ponad 5,5 kg, teraz ma na pewno ponad 6 kilo i jest dość duży jak na swój wiek. Już trzyma główkę, ale jeszcze niepewnie, więc chodzę z nim nosząc go oczywiście na brzuszku i podtrzymując ręką.
Mnie do nosidła skłoniło ładne wykonanie, kolor i cena oczywiście. Nie znam się na innych nosidłach ergonomicznych, porównywałam ceny i cena tego jest zdecydowanie nizsza i jak na swoje plusy i minusy (o których powyżej pisały juz dziewczyny) myślę że zachęcająca.