Widzialam wlasnie w newsletterze super![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
czy ktoś ma te książki i mógłby mi coś o nich napisać?
http://bonito.pl/k-643696-klub-malyc...istoria-polski
http://bonito.pl/k-594870-klub-malyc...dookola-polski
http://bonito.pl/k-594982-klub-malyc...dookola-swiata
http://bonito.pl/k-90428595-cialo-czlowieka
Spadlamznieba mieliśmy ten blok Klub małych podróżników dookoła Polski. Kupiłam kiedyś w biedronce. To jest taki duży blok, z mapami regionów Polski. Do kolorowania, oglądania. Najważniejsze cechy danego regionu itp. Fajnie wydane. Za taką cenę polecam![]()
Nie wiem, czy się zmienił regulamin, czy też inaczej rozumiemy duże zamówienie, ale bez problemu osiem książek i grę dostarczają do kiosku (Botanicum, Co kryje morze?, Co kryje las?, Galeria dzikich zwierząt, Mapy. Edycja pomarańczowa, Złota klatka, Rzeka czasu, Nela na kole podbiegunowym oraz Dzieci z Carcassonne). Ale przyznaję, że ceny bardzo się zmieniają, gdy zamawiałam parę dni temu kwota za całość była o 40 zł niższa...
25 pozycji koło 350zł, w pewnym momencie zniknęła przesyłka do kiosku i najniższa wynosiła prawie 10 pocztą. Te 40zł różnicy możesz zbić jak będziesz dodawać książki do koszyka przez ceneo. Spróbuj znależć swoje pozycje w ceneo, kliknij odnośnik do dobre książki i cena jest niższa. Zwróć uwagę, że jak przejdziesz do ksiazki przez ceneo, a potem juz klikniesz opis na dobreksiazki to cena wzrosnie. Robisz to tak, że kolejno szukasz swoje ksiazki przez ceneo, wchodzisz przez ceneo na dobreksiazki i dodajesz do koszyka. Najlepiej robić to też na oknie incognito, zeby nie pamietal poprzednich ciasteczek i cen. Niestety i dobreksiazki i nieprzeczytane robia taki myk z cenami i w sumie staly klient na tym traci.
I moze widzisz tez rownice cen na korzysc dobreksiazki wlasnie nie wchodzac an nieprzeczytane przez ceneo, bo razem z ta wysylka dobreksiazki wyszly mnie drozej niz nieprzeczytane.
Dziewczyny chylę czoła na robienie zamówienia w ten sposób (chodzi o wchodzenie na ceneo)
U mnie notoryczny brak czasu i książki zamawiam wieczorem jak dzieci śpią.
Ale przyznam, że ciekawy sposób i nie sądziłam, że takie "oszustwa" robią firmy.
Po raz kolejny jestem zadowolona z bonito bo tam wiem co mam, ile płacę i co kupuję a obsługa klienta stacjonarnie też wesprze i doradzi oraz zaproponuje rabat jeśli go nie wykorzystałam
Nie lubię przepłacać, bo książka tu czy tam, to ta sama książka. Sprawdzając przez ceneo, czasem też wyhaczam inne promocje z darmową dostawa np, tak kupiłam ostatnio okazyjnie Mały Gruffalo, Złote zero w zenicie i Bajki Łysiaka cz2.
Mnie zakupy internetowe relaksują, choć też robię je po nocach. Nie znaszę natomiast zakupów stacjonarnych, tylko spożywka albo coś co wiem konkretnie gdzie i jak,
Zakupów stacjonarnych też nie lubię i nie robię ( no ok bardzo bardzo rzadko robię)z tego powodu mam ciągłe braki garderoby
Ale księgarnie lubię szczególnie takie z miejscem na odpoczynek, kącikiem dla dzieci.
Bardzo lubię biblioteki ale tam nie mogę być długo z dziećmi, bo przeszkadzają, bo hałasują etc.
Nawet czasami się zastanawiam jak to jest, że w księgarniach dzieci nie przeszkadzają a w bibliotece to czasami jakby się szaleju najadły.
Po prostu lubię kontakt z drugim człowiekiem, a ceny okładkowe w stacjonarnych - no niestety okładkowe, ale zawsze coś można też znaleźć, porozmawiać z kimś, dowiedzieć się o czymś. Dlatego co jakiś czas zaglądam do księgarni stacjonarnych.
Bo jednak większość moich pozycji to dyskont bonito a nie stacjonarne
U nas w przedszkolu dzieci rok temu dostały Basię i Boże Narodzenie.
Proszę o pomoc! Napalilam się na Brzechwa dzieciom - Dzieła wszystkie - wiersze, ale nigdzie nie mogę znaleźć screenów ile tam jest ilustracji. Ma ją już któraś może? Poprzednim razem kupiłam Sto bajek i był niewypał, bo za mało obrazków
Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka
http://nk.com.pl/brzechwa-dzieciom-d...l#.WCxOk2bTloM
A na stronie wydawnictwa zawsze jest pdf z fragmentem, zobacz sobie. Raczej bedzie bogato ilustrowana, bo poprzednie dziela wszhsykie bajkk takie bylo. Bralabym w ciemno.
Basia i BN to imo fajny trop, w bonito za 12.74 zlotego. za te kwote to chyba najlepsza ksiazka bedzie.
obrazkowa Lotta z Zakamarkow. takiez Dzieci z Bullerbyn. Wesoly Ryjek z Medii Rodziny; Zubr Pompik tez z MD (to moze byc ciut na wyrost). pomysle i dopisze... i przepraszam, ze bez linkow, ale mi ciezko jedna reka pisac![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
mysle o tym metrze -ale nic mi do glowy nie przychodzi chwilowo poza tym - ale to nie do konca spelnia oczekiwania syna, niestety... (w linku jest podglad!)
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster