W końcu udało mi się zalogować do tapatalka i wrzucam obiecane zdjęcia
Galerie zwierząt północ i południe
Piękne te albumy. Dużo ilustracji. Opisy tylko wybranych zwierząt.
Jeżyk wyrusza w świat.
Choinka
![]()
Jezyk cudowny![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Jeżyk zachwyca,ciekawe czy da się gdzieś film wykopać
Mamru a masz coś podobnego do Choinki z tych tanich-Kolęda,Mędrcy
Lila jeszcze nie mam. Będę mieć w przyszłym tygodniu Kolędy i Gwiazdę Betlejemską z tej serii Zyska
To będę czekała na recenzję![]()
Mamhttps://www.youtube.com/watch?v=6JtHngvm4Dc
Ilustracje są piękne, ale mnie ten tekst nie porwał, dziecku przeczytałam i tez jakiegoś WOW nie było.... nie chcę nikogo zniechęcić, ale takie mam odczucia....
Dziękuję mamru za zdjęcia Choinki. Wychodzi na to, że w ciemno można brać tę taniochę z Zyska, bo ta też mi się podoba. Ale chętnie też zobaczę środki innych, jak ktoś zakupi
.
a mój synek dostał tzn. pani mu pożyczyła plecaczek z książkami z zakamarka, nawet nie wiedziałam, że coś takiego jestdziecko dostaje na tydzień do czytania w domu 6 książek + katalog
![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011
Juz ktos pisal o tej akcji tutaj swietna sprawa![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
A ja mam taką nieśmiałą propozycję - czy nie lepiej byłoby przenieść dyskusję o książkach "okołobożonarodzeniowych" do wątku stworzonego przed spadłamznieba?
http://www.chusty.info/forum/showthr...dzeniu-i-Zimie
Temat wraca co roku, a w tym zbiorczym wątku trudno się później czegoś doszukać. Pewnie nie tylko ja tutaj mam wyjątkową słabość do książek świątecznych![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Ania super sprawa!!!! zazdroszczę wręcz![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Bardzo proszęKsiążka ładna, podobnie jak "W świętą noc Bożego Narodzenia" polecana przez Mamru. Tinuviel widziałaś?
Tymek 30.05.2010
Luśka 13.03.2013
Saszka 20.07.2015
2011 [*] 2012 [*] 2014 [*]