A to nasze z ostatniego miesiącagórny rząd dostaliśmy a reszta kupiona
![]()
Wruuu faaajne! Co to za seria o żabce? Mój najmłodszy przechodzi fascynację żabami![]()
jeszcze nie czytałam z dziećmi, ale ja szybko przekartkowałam i mi się podobająw głównym wątku książkowym natala i anniakom pisały, że fajne to kupiłam
dodam jeszcze, że córa bardzo polubiła tą serię o Małym misiu porównując do niektórych tanich kartonówek to te są fajne, z morałem nawetczytamy codziennie kilka razy
![]()
wruuuu - i jeszcze Miko brakujejakoś nie mam poki co do centrum po drodze
/miałam nawet wrzucić zdjęcie jaka jest siła tego forum, tyle tego kupiłam
Papież Franciszek odpowiada - widziałam, jak mammru wrzucała środek - ale powiedzcie mi czy to jest takie albumowe wydanie czy raczej "zwykła" książka? (chodzi mi o prezent komunijny, ale, że będzie to pewnie jedyna rzecz ode mnie, to chcę coś dobrego i ładnego)
Mi się bardzo podoba ta książka, jakość do ceny jest super!! jest dość duża, papier gruuuby, na pierwszej stronie jest miejsce na wpis, o takie
ja za nią zapłaciłam 19 zł a więc cena super za taką książkę, a syn bardzo chętnie słucha choć nie rozumie jeszcze wszystkiegoPolecam z czystym sercem!
P.S. Miko załapie się w następnym zestawieniu![]()
No to jeszcze Zakamarkowo - Namasowa pakakupiooone dawno tylko czekały na wysyłkę. Może to i dobrze bo przyszły w idealnym czasie
Bombaj dla matki
![]()
Wruuuu a jak nowy Pan Kuleczka?
mamru zakupy boskie![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Wow mamru jakie zakupy!
J.2014 i E.2016
Mamru, niezłe zakupy
Bolusia i K. uwielbia , brakuje nam jeszcze "Chrum chrum Bolusiu"
Od niego zaczęliśmy - z biblioteki. Pozostałe nabyłam. Wszystkie są super![]()
Franio - XII 2004, Julcia - XI 2007, Szymuś - X 2010, Jaś - XI 2013
szału z ilośćioią nie maale Miko były 5 sztuk, tylko poszły na prezenty,
one jednak dla maluchów sąchoć fajne
![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011
Gdzie kupiłaś Historię krzyża?
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Ja też dzisiaj w biedronce książkę kupiłamZa 19.99 ale sprawdzałam w arosie i tam za 19.18 jest więc nie przeplaciłam
A ta książka mi ciągle z internetowego koszyka wypada, bo ją ze starszym przeczytalam, ale boję się, że jak przyjdzie czas na młodszego to zabraknie. Teraz mogę spać spokojnie
![]()
![]()
2009
2012
A jaka cena?
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014