Nawet za cene okladkowa ?
Bede tam dopiero w weekend
Nawet za cene okladkowa ?
Bede tam dopiero w weekend
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Tak :-D Sama nie wiem jak to możliwe i własnym oczom nie wierzyłam, kiedy wrzucałam do koszykaPrzeglądałam na stronie książki wydawnictwa EneDueRabe i normalnie była dostępna jedna sztuka. Co ciekawe - nie wyświetlała się kiedy wpisywałam tytuł w wyszukiwarkę, tylko przez odnośnik do pozycji wydawnictwa.
Ps. Kupiłam przez stronę internetową za 26,50.
Ale masz szczęście do świata książki.
U nas 29.90 ale to nie SK tylko księgarnia
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
och , "Miejsce na miotle"! czy i mi mógłby ktoś kupić? proszę! poszukuję jej od jakiegoś czasu
Moje najnowsze:
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Lucy, co to czerwony zielony? Edukuje w ruchu drogowym?
J.2014 i E.2016
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Książkę odbieram bardzo podobnie jak Lucy.
Jak dla nas (wszystkich w domu) ma wątek edukacyjny ale podchodzimy do niej inaczej.
Kiedy była jej premiera, byliśmy na warsztatach dla dzieci od lat 4 w kluboksięgarni Badet. Świetnie połączone zajęcia z czytaniem. Dlatego dla nas jak najbardziej edukacyjna o ruchu drogowym.
ja kupiłam płetwala, na prezent dla małego miłośnika tych stworzeń, mi się bardzo przyjemnie czytało. Informacje podane w strawny dla dzieciaków sposób, obrazowo przedstawione takie rzeczy jak długość- jest porównanie do ustawionych w rzędzie pojazdów, mnóstwo ciekawostek. Rozważam zakup dla Kuby choć on się jakoś specjanie zwierzętami a zwłaszcza zwierzętami morksimi nie jara![]()
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
Świeżynki z tego tygodnia
"Mus jabłkowy".. Czułam pewien niedosyt, jakby ta książeczka za szybko się skończyła, jakby jeszcze "czegoś" tam brakowało, ale i tak jestem na TAK, b. potrzebna moim zdaniem pozycja, ważna.
No i szkoda, że nie ma takiej wersji o mamie, która się wkurza i bucha złością - bo generalnie ta książka jest bardziej o mnie, niż o moim M np. To ja u nas tak się czasem gotuję i bucham nienawiścią, złością i kiedy przypadkiem spojrzę w lustro podczas takiego wybuchu to - o jaaaaa. Masakra.
Także ten, pełna konfrontacja z własnymi niedoskonałościami.. Ych, wiele do poprawki mam w tej kwestii![]()
"Malarz" - rewelacja pod względem zarówno ilustracji, jak i tekstu, podoba mi się, a "Bromba" to dla mnie klasyka i hit, ale tu nie jestem obiektywna, bo to moje dzieciństwo i uwielbiałam tę pozycję od pierwszego przejrzenia jej![]()