a u mnie w sumie w drugą stronę, ale warto tak czy siaktyyyle się na nią naczekałyśmy, oby to nie był chochlik
![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Zamówiłam Pluka, zadzwoniłam i dowiedziałam się, że niestety nie ma![]()
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
moje tez wlasnie skasowali...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
jeśłi chodzi o Pluka wlazł mi do koszyka na babilon.pl ciekawa jestem czy faktycznie mają choć koszty przesyłki to połowa ceny książki![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Szybkie pytanie - czy istnieje cos taliego jak atlas zwierzat dla 2-3 latka? Moj syn kaze mi co chwile opowiadac o zwierzatkavh, a mi sie juz pomysly koncza. No i chcialabym mu tez te zwierzatka pokazac.
Napisane z telefonu
Hubertowa mój Kuba ogląda póki co obrazki jak ja czytam sobiemam Alicję póki co tylko, ale Pinokia i Śnieżkę tez nabędę
nad czarnoksiężnikiem się zastanowię.
Za to obejrzałam na żywo przed chwilą te sowy, dinozaury, kurczaki i krowy przesuwane i jak byłam zdecydowana na dinozaura i sowę, tak teraz nie wiem, bo krowa i kurczak też są super![]()
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
Hubertowa Mi się podoba to
http://www.nieprzeczytane.pl/W-lesie,product673208.html
Oglądałam na żywo, mam plan kupić w najbliższym czasie.
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
Jak tylko do oglądania, to Narwańcy, uwodziciele, samotnicy z dwóch sióstr, a jak ma za tym iść jakaś wiedza, to polecam wyd. Multico, np. "O zwierzętach" Kruszewskiego
U nas hitem jest "Zoologia" Jolivet Joelle.
'08, '09, '11, '13
To jest fajne, ale akurat mamy kupe ksiazeczek o lesie z serii deagostini wiec te zwierzatka akurat znamy. Choc akurat tam obrazki sa super, ale tekst to chyba tylko dla rodzicow
Bardziej egzotyczne zwierzeta potrzebujemy
Edit: i troche tekstu zebym wiedziala co opowiadac. Ta zoologia to zupelnie bez podpisow nawet?
Napisane z telefonu
Ostatnio edytowane przez hubertowa ; 10-07-2015 o 15:03
Ja mam już dinozaura i sowę i obie polecam :]
J.2014 i E.2016
W Zoologii każde zwierzątko jest podpisane. Dodatkowo na każdej stronie ukrywa się kameleon. Dla mnie ta książka to błogosławieństwo, bo starsze czytają młodszym, najmłodszy codziennie z tym samym entuzjazmem odnajduje kameleony, a ja mam chwilę na wypicie kawy i pogapienie się w sufitI sama też lubię przekartkować sobie czasem...
![]()
'08, '09, '11, '13
Jest jeszcze seria Pierwsza encyklopedia z Wilgi - my mamy pojazdy i fajnie się sprawdzają. http://sklep.gwfoksal.pl/pierwsza-en...zwierzeta.html
Z buchmanna jest cudna Alicja!
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]