Schiselle, macie niezły przerób
Przyszło dzis moje zamowienie ze składnicy księgarskiej. Jeden egzemplarz ma minimalnie uszkodzony grzbiet, pozostałe bez wad![]()
Schiselle, macie niezły przerób
Przyszło dzis moje zamowienie ze składnicy księgarskiej. Jeden egzemplarz ma minimalnie uszkodzony grzbiet, pozostałe bez wad![]()
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
i do mnie tez zamówienie dotarło ze składnicy. Właściwie wszystkie idealne. Jedno co to nie "pachną" nowością ale stan jest bez zarzutu.
Tusia 2010 i Tunia 2013
przepraszam za OT: tak mi się przypomniało a propos tej „palety”, co wypatrzyłam w składnicy księgarskiej…
http://skladnicaksiegarska.pl/pl/p/P...f-i-inne/19711
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Nie chce mi się fotki robić
Miesiąc skromny, acz udany
O księżniczce która bez przerwy ziewała.
Wielka podróż.
Patrz Madika, pada śnieg.
Julek i Julka cz.1
![]()
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.
Z małych, ale chyba w czwartek robiłam zamówienie wieczorem. Chyba. Musiałabym sprawdzić. Czemu pytasz?
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.
Ja w poniedziałek chyba pobiłam swój rekord życiowy, kupując na raz 25 książek w antykwariacie. W tym była tylko jedna dla mnie, a reszta to podręczniki i kilkanaście tomów oksfordzkiej encyklopedii zwierząt dla młodego.
Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
tez nie mam fotki...
u nas pojawily sie przedwakacyjnie:
gruffalo
muminek i księżycowa przygoda
jak narysowac psa
jaki to miesiąc
i jagiełło pod prysznicem![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
przyszło zamowienie ze Składnicy.
Joasia i wilk mają fajne ilustracje, ale ja jednak nie lubię książek "edukacyjnych", które powstają jak dla mnie na hasło a nie z weny autora i są takie na siłę.
Wigilia poczeka. Czarownica Winnie bardzo nam sie spodobała i dokupimy pewnie jeszcze cos z tej serii.
A te groszowe drobiazgi z Olesiejuka oczywiście ilustracjami nie zachwycają, ale nie są też koszmarne. Sporo informacji ciekawych więc podsumując bardzo dobrze, że są u nas na półce.
A ta o tym jak przychodzimy na świat to treścią i językiem jednak w mojej ocenie na zaawansowany wiek przedszkolny chociaż moja dwulatka juz dorwala i o plemniki pytała właśnie "co to za robaczki ?"![]()
Helenka 30.04.2013
Julek 09.04.2017
Tak mnie nakręciłyście na Trzy Świnki (kiedy tylko zobaczyłam ilustracje to ją od razu chciałam mieć) i Wielką podróż, i udało mi się ją dziś kupić w Toruniu (mieszkam w Warszawie).
Mieli po jednym egzemplarzu - miałam szczęście
Już dziś ją będę miała u siebie bo mama przywiezie![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Mozecie napisac raz jeszcze o ktore swinki chodzi, bo tez sie zaczynam nakrecac
A znacie moze jakies basnie w skrocie, czyli dla 2,5latka z pieknymi ilustracjami? Bo ostatnio o tym myslalam, ze moj syn zna Mame Mu i Elmera, ale Czetwonego Kapturka i Krolewny Sniezki juz niet
Napisane z telefonu