proszę
![]()
proszę
![]()
probujją kupiłam stacjonarnie 4zł za sztukę więc cena przyjazna
a dziś z biedronki przytaszczylam jeszcze "o czym szumią muszle" Liliany Bardijewskiej i właśnie czytamy! bardzo mi się podoba. bardzo. w te nadmorskie opowieści powplatane życiowe mądrości![]()
"bo kiedy robi się to, co się bardzo lubi, czas zawsze pędzi jak szalony"
"spieszyć się trzeba powoli"
ilustracje przepiękne
![]()
O, dzieki!Mnie tez Bardijewska bardzo odpowiada, a tego nie znalam. No i calkiem przyjemne ilustracje
Z początku miesiąca jeszcze
I przedwczorajsze
Otwórz bardzo ostrożnie mnie nie urzekło, za to Kubę bardzo.
Gruffalo czytany od wczoraj w kółko, to druga książka po aucie ferdynandzie, której wielokrotne czytanie mnie nie męczy za bardzo. Krowa Matylda uśpiła mi właśnie dziecko a Yeti mnie oczarował![]()
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
a jak Tup tup??
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
u nas cisza książkowa - nie kupuję przed przeprowadzką nic.... ale od 14 sierpnia będę mieszkała na ulicy gdzie jest 7 charity shopów więc będą łowy codziennie
Natala - wypatrzyłam u was my teacher is a monster - zazdraszczam! kocham tą książkę, podobnie jak Ben z resztą
ja ostatnio kupiłam See Inside your body
o taką:
[foto z googla]
jest szał - niewiele innego czytamy![]()
Moj niestety jeszcze nie przepada za tekstem![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Dianek, a w oryginale na stronie o sercu i krwiobiegu też jest info o niebieskiej krwi? Bo nie wiem, czy tłumaczenie kiepskie, czy treść książki ogólnie taka sobie merytorycznie.
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.
z naszej dzisiejszej wizyty w antykwariacie
i taka perelka
![]()
Moje najnowsze upolowane
![]()
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Lucy super! tę o Polsce mamy, starszak b. lubi
Trafiłam przypadkiem w outlecie Ravelo, to wzięłam. Okazała się bez wad jak na moje oko![]()
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
tak Anusiu!ale nie pytaj mnie o adres bo nie pamietam. niedaleko skweru Kościuszki, na piętrze
i były tam jeszcze inne które bym chetnie wzięła np. biblia ks. Rosika tylko ta mniejsza wersja, i dużo Astrid Lindgren i Ani z Zielonego wzgórza
![]()
znam ten antykwariat - kiedyś byłam, to było drogo, ale fakt ksiązki mała fajne, wiadomo się zmienia![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011
Gdynia, 10 lutego 4, Najlepiej znaleźć się obok sklepu Batory, a potem się dobrze rozejrzeć po okolicznych budynkach, bo szyldu nie da się przegapić
Dominikowa (03.12.2008) i Wojtkowa (18.04.2014) mama