U nas się Piżamorama spodobała, ale mam wrażenie, że to książka na raz. Zobaczymy. Na razie po pierwszym szale leży i czeka.
Hubertowa - a widziałaś filmik na yt? Może rozwieje Twoje wątpliwości. Myślę, że u nas się spodoba - jak kiedyś kupię.
Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
ja nie jestem totalnie na nie, ale rozczarowało mnie, że jest broszurowa (no nie spodziewałam się, że książka w regularnej cenie 39zł może być wydana jak album z naklejkami...). folia mogłaby być rozmiaru strony, nie mniejsza (nie da się poruszyć całej strony, tylko trzeba animować kawałki)
poza tym ta technika animacji daje znacznie większe możliwości - zębatki robią wrażenie, ale ruchome kropki i kwadraty są na kilku stronach (aż sprawdziłam - 4 karty to ruchome kropki/kwadraty, a 4 to inne animacje).
fajna jest, ale spodziewałam się naprawdę dużego "wow", pewnie też przez cenę (imo regularna powinna być połowę niższa...), no zdecydowanie miałam wyższe oczekiwania.
Tutek 30 XII 2012 i Zoja 13 II 2015
Moj 7latek spojrzal, ale wow nie bylo.
Natomiast mnie Rok w miescie sie podoba, wlasnie przyszedl, bedzie na dluuugie godziny![]()
Danae - dzięki za to rozwinięcie!
Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Tak, dzieki, dziewczyny za szybki odzew . dalyscie mi do myslenia
Napisane z telefonu
ja mam wersje angielska - tez jest broszurowa (dla mnie na szczescie, mniej miejsca zajmuje na polce); folia tez jest mniejsza niz strona - tak wiec to nie specyfika tylko polskiego wydania. cena w zlotowkach faktycznie spora, ja kupilam uzywke na amazonie...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Ostatnio edytowane przez qqrq5 ; 16-06-2015 o 16:04
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
no to w końcu wyciągnęłam z szafy i przeczytane
czytalismy razem niegrzeczne stópki oraz ja ...jane
obie super, chłopcy bardzo zadowoleni, chętnie słuchali,
ja polecam
synek lato 2008synek wiosna 2011
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
a Kastora znacie? napewno znacie
do nas właśnie zawitał, b. mi się podoba. średni zafascynowany ilością narzędzi
i o fasoli
![]()
musze kupic tego narzedziowego, na razie mamy o sadzeniu fasolki (w charity kiedys wygrzebalam).
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
no fajnie wygląda![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011
swietny ten Kastor, zapisuję do listy![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
zanamy i uwielbiamy. Wklejalam go nawet gdzieś w naszych zakupach na targach książki.
Helenka 30.04.2013
Julek 09.04.2017