Mamru, ja i mój m. też lubimy bardzo "Raz , dwa, trzy psy"
a Rok w mieście będzie dobre dla 6,5 latka?
i jeszcze "pod ziemią pod wodą" dla 9,5 latka? czy za proste?
Mamru, ja i mój m. też lubimy bardzo "Raz , dwa, trzy psy"
a Rok w mieście będzie dobre dla 6,5 latka?
i jeszcze "pod ziemią pod wodą" dla 9,5 latka? czy za proste?
Rok w mieście imo bez kategorii wiekowej, nas dorosłych wciągnął bardzo. to jest kartonówka obrazkowa, z mnóstwem szczegółów.
a pod ziemią/pod wodą nie mamy jeszcze ale myślę że podobnie. podglądalam w necie i to jest ta książka z serii "warto mieć"![]()
Wydawnictwo Rea
http://aros.pl/ksiazka/zoe-i-groszek-czesc-oskar
Muminkow nie znma, moze ktos pomoze?
mamru - dziekujetym razem jeszcze sie nie zmiesci w koszyku, ale na przyszly raz sie postaram upchnac. a Trzy psy mamy w trzech jezykach
bo jak sie okazalo, ze angielskie wydanie rozni sie znaczaco od polskiego to nabylismy oryginal, zeby porownac. poslkie zgodne z oryginalem, angielskie dosc wolna pzrerobka -z reszta ma dwoch autorow.
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
u nas teraz na tapecie Raz dwa trzy psy, jaka miła odmiana po Koparce Darka czy jakos tak![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
kolejny raz zachwycam się Zadankami do malowanka, wyjelismy dziś te z misiem Jasiem i krolikiem Melchiorem
![]()
mamru, od jakiego wieku je polecasz?
wyglądają fajnie - zpisałam sobie, a na jaki wiek je polecasz Marysiu?
synek lato 2008synek wiosna 2011
u nas wszystkie nasze dzieci zainteresowały, no z wyjątkiem najmłodszego, ale on na etapie żarcia kartek
także myślę, że spokojnie od 2,5-3 w górę. za tą cenę warto bardzo, bo i kolorowanie, rysowanie, naklejki a dzieci uwielbiają naklejki i wierszyk na 1 pierwszej stronie mówiący kilka słów o bohaterze, i podoba mi się że są inne, nie słodkopierdzące, te ilustracje b. przyzwoite
w tematyce "kolorowanek"
znacie to?
http://www.empik.com/kolorowy-trenin...6145,ksiazka-p
![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011
Aniu - tej konkretnie nie znam
ale mam inną, ktorą polecam rękami i nogami, gdyby ktoś trafił:
http://www.amazon.co.uk/books/dp/184994167X
(nad zdjęciem jest przycisk "look inside" - pokaże wnętrze)
Z zadanek - może dla ciut starszych - fajne jest Zróbmy sobie arcydziełko.
U nas hit na dziś to nowość z biblioteki, Kasdepke Nie chcę być księżniczką, podoba się wszystkim, łącznie z dorosłymi. Aczkolwiek mam pewnego strachapisząc, bo sporo książek, które u nas dzieci lubią, tu jest raczej krytykowane
.
Franio - XII 2004, Julcia - XI 2007, Szymuś - X 2010, Jaś - XI 2013
Aniu znam! To jest MOJA kolorowankaZróbmy sobie arcydziełko mamy i też dzieci lubią no i książka z dziurą Tulleta tam też można kolorować
Magdo e tamkażdemu co innego pasuje. ja mam problem z kasdepke, ale to JA! mamy audiobooka i dzieci lubią.
Magda, u nas a ja nie chcę być księżniczką jest hitem. Ja też lubię. Jeszcze. Bo dostał wczoraj a czytana była już ze 20 razy.
Właśnie sobie obejrzałam na stronie wydawnictwa tą książkę no i kurka! wsadziłam w koszyk! maupy![]()
Hmm, czy jak mamy Mamoko, i Czereśniową to nie byłoby przesadą kupić Rok w mieście?śliczna ona.
U nas chwycił wreszcie Chłopiec i pingwini dobrze, że ten Kasdepke ma dużo tekstu...może uda się nie kupić
![]()
irish my mamy i mamoko i czereśniową i Rok w mieście przyszedł wczorajwarto
a powiedzcie mi coś o Liczypieskach i Bobiku, bo już kilka razy oglądałam w necie i się zastanawiam brać, nie brać :/
a widziałyście czasem ?
Tę książkę możesz zakopać w ziemi, a wyrośnie z niej drzewo
Niewielkie argentyńskie wydawnictwo zaprojektowało niezwykłą książkę obrazkową dla dzieci, która po przeczytaniu może powrócić do pierwotnego stanu, od jakiego zaczął się jej proces produkcyjny. Po zakopaniu w ziemi z książki tej wyrasta bowiem drzewo.
http://booklips.pl/newsy/te-ksiazke-...z-niej-drzewo/
się zakochałam![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.