ja tak samoa kiedy obejrzałam jeszcze ten filmik to już całkiem przepadłam
Jul cudnie! i autografów zazdroszczę! My kiedyś dużo czytaliśmy Pana Kuleczki, moje dzieci już tego nie pamiętają, a to książki z biblioteki były no i teraz kupiłam, na Dzień Matki dostaną
Karusku fajne te strachyzaś kusicie!
a w temacie książkowym mam taką radość, dzieci z klasy naszego najstarszego syna miały przynieśc książki ulubione, i wszyscy chłopcy przynieśli Tajemnice z biura detektywistycznegożeby było śmieszniej to są tajemnice od nas, bo K. zawsze na urodziny dawał chłopakom jakąś część. No radość mam taką! i wiem, że rodziców proszą o kolejne części.
K. wziął Hobbita i Wszystkie moje mamy- ze świeżym autografem Autorki, i mówił, że zamiast jednej lekcji poświęcili na to 3! no serce rośnie![]()
Ostatnio edytowane przez mamru ; 22-05-2015 o 12:47
W takim razie "rok w mieście" kupie na bank. Pytanie tylko, czy juz teraz. Nada sie dla oczytanego 2,5 latka czy jeszcze poczekać?
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
mamruale fajnie, to są bardzo cenne chwile
Fajnie wiedzieć, że jakoś tam zaraza się dzieci książkami
edit. wruuuu - pierwsze są diamenty, a później to jak leci
info http://wyborcza.pl/51,75475,11548443.html?i=8
i tu
http://forum.gazeta.pl/forum/w,16375...kolejnosc.html
Ostatnio edytowane przez annagdynia ; 22-05-2015 o 13:53
synek lato 2008synek wiosna 2011
Słyszałyście o tej akcji charytatywnej?
Cały dochód z płyty przeznaczony jest na pomoc dzieciom fundacji Radia Zet.
Bajkowy Efekt Domina - to 17 bajek zebranych z całego świata czytane przez aktorów i dzieci.
http://natuli.pl/bajkowy-efekt-domina-ksiazeczka-cd
"Czarusia" i "król i mgła" Marii Ewy Letki są u mnie po 9,99 ale się zastanawiam ile czasu przeleżą na półce zanim Kuba z nich skorzysta?
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
W stacjonarnym świecie książki. Ale nie Weltbildzie. U mnie jest taka księgarnia, mają na szybach logo świata książki, kiedyś myślałam, że to to samo co weltbild, ale okazuje się, że nie.
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
u mnie też taka jest, ale w centrum będę dopiero w poniedziałek
synek lato 2008synek wiosna 2011
na stronie ŚK można zamówić Króla i Diabełka po 10zł Czarusia już zeszła z tego co widzę
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
wruu od której bądź. ale ja tych książek nie czytam. one są do samodzielnego czytania i je zostawiłam.
i cieszy mnie że jak czasami koledzy zaglądają do nas to zerkają na półki i albo czytają od razu , albo proszą o pożyczkę
Kudłata bierz, sama poczytasz![]()
dziś w końcu mam Mizielińskich i powiem szczerze, że kolejna fajna pozycja im wyszłaoczywiście format spory, ładne wydania i środeczek mniam
Książeczki nadają się do nauki samodzielnego czytania, można polecić
i oczywiście "Rozbójnicy z Kardamonu", nie można się do niczego przyczepićbardzo lubię tę serię
Ostatnio edytowane przez dankin-82 ; 22-05-2015 o 23:18
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Prezenty Astona dostała dzisiaj Alutka na urodziny. bałam się rozczarowania po ukochanych Kamykach, ale nie - jest cudna![]()