mówisz masz
![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
a w gildi jeszcze nie ma, buuu.... Astona znaczy. choc w sumie ja i tak czekam z zamowieniem do dnia dziecka, tyle mam w koszyku, ze nawet 5% znizki mi zrobi roznice![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
No i kupiłam czarusię, króla i jeszcze diabełka zamówiła mi przemiła pani kasjerka![]()
czarusię już przeczytałam, czytam króla.. Chyba we wtorek odbierając diabełka kupię po jeszcze jednym egzemplarzu, będzie na prezenty dla dzieci znajomych akurat..
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
Dobrze wiedzieć
Trzy dobre książki za 30 zł, to się nazywa promocja![]()
A, i kupiłam jeszcze za 6 zł ogródek Kownackiej z pięknymi ilustracjami Orłowskiej-Gabryś
A dzis mam jeszcze plan zrobić zamówienie w tako i nieprzeczytane.pl, myślicie, że lepiej zaczekać do dnia dziecka? Chciałam żeby na 1.06 już było..
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Dlaqczego oczy ktoa świecą w nocy
Fistaszek jest z nami od lutego 2011
sie podpisze. tu masz podglad. albo Pupy, ogonki i kuperki - mamy i jest fascynujaca. pierwsza ma 96 stron, druga 128, ale tekstu maja imo tak w sam raz. jak za duzo to pisz - bedziemy myslec dalej...
dziewczyny napiszę jeszcze tutaj
szukam "W Aeroplanie" Tuwima, ale wydania tego starego z czasów 80tych czy jakoś tak
nie ma może któraś z Was na zbyciu?
Propozycję bardzo fajneDzięki dziewczyny, widziałam te książki w księgarni i na pewno jak dzieci moje podrosną to się nimi zainteresuję, ale boję się, że mogą ją wystraszyć objętości tych książek.. Jest w pierwszej klasie i tak jak pisałam nie przepada za książkami. Może Kicie Kocie jej kupię ona uwielbia pływać a widzę, że jest część o basenie
![]()
wruu - to moze cos o Basi? albo o Zuzi z Medii Rodziny? albo mam przyjacielke/przyjaciela - np. o weterynarzu?
Pisze z perspektywy mamy siedmiolatka, ktory lubi jesli mu czytac, ale sam woli czytac ksiazki z mala iloscia tekstu.
Moze krowe Matylde? jest smieszna, ma malo tekstu.
Albo ktores z tych Muminkow egmontu.
Moze ta encyklopedia Foksala? A moze cos o zwierzetach z Multico? Maja duzo rzeczy o zwierzetach dla dzieci, mozna zajrzec do srodka.
Mam w szafie Basię i telewizor, może by się jej spodobałaa jak sama nie przeczyta to może ktoś z dorosłych
Ciężko tak wybrać coś dla dziecka, które się widzi raz na 5 lat.....
edit
Kicia Kocia i burza nada się żeby z tym tematem oswoić bojącego się 3latka?
Wiem ze było ale coś nie znajduje. .... które cd z muminkani jako pierwsze? Lato?
A komiks o muminkach warto?
imo idealnie
czekaj, bo nie mam pewnosci - pytasz o audiobooki czy kultowe chyba juz sluchowisko z 78 roku wydane przez Polskie Radio? jak o audiobook to ja bym zachowala kolejnosc ksiazkowa. sluchowisko za to bylo chyba tylko to jedno - Lato wlasnie. i nie mam pojecia, czy sie go da kupic - w sklepie Polskiego Radia niema w kazdym razie.
edit: komiks mi sie wydaje dosc skomplikowany jednak (podglad anglojezycznego) - u nas jeszcze czeka w schowku...
Ostatnio edytowane przez natala ; 25-05-2015 o 16:11