Pokaż wyniki od 1 do 20 z 695

Wątek: Mój kryzys wielo!

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

Holi, mi taka "odskocznia" w postaci pampków raz na jakiś czas (na wyjazdy, na wyjścia - jak mi się nie chce) pozwoliła dotrwać na wielo aż do odpieluchowania. podejrzewam, że bez tego już dawno zaliczyłabym poważniejszy kryzys i odpuściła zupełnie. tak więc luz, pieluchy są dla nas - nie my dla pieluch

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Chustomanka Awatar marynarka
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Mam kryzys od początku ciąży. Wykwaskowałam wszystko pod koniec stycznia i nie mogę się zebrać do poskładania, założenia... I tak jedziemy na tych pampkach, pieluchy piękne leżą w szufladzie upchane, a ja jak pomyślę o spieraniu kupy, to mną wstrząsa... Nie wiem czy mi przejdzie

+ 2 kropki ( 06. i 09.2011)

Chustomanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kustafa Zobacz posta
    Holi, mi taka "odskocznia" w postaci pampków raz na jakiś czas (na wyjazdy, na wyjścia - jak mi się nie chce) pozwoliła dotrwać na wielo aż do odpieluchowania. podejrzewam, że bez tego już dawno zaliczyłabym poważniejszy kryzys i odpuściła zupełnie. tak więc luz, pieluchy są dla nas - nie my dla pieluch
    a popieram żeby mieć lżejsze sumienie stosuję wtedy ekojednorazówki. Ale przy jakichś biegunkach (raz się zdarzyła) też wkładałam młodego w Dady, bo jednak są pewne ograniczenia portfela i jak patrzyłam na ilości zużywanych eko jedno to widziałam przelatującą przez śmietnik fortunę. Są sytuacje, gdzie łatwej jest odpuścić, a potem tym bardziej chętnie zakłada się kolorowe wielo

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

Nie schnie mi pranie
    w efekcie piorę niemal wyłącznie pieluchy i jeszcze troche a nie będę miała co sobie i dzieciom założyć w ramach ubrania

Uprawnienia umieszczania postów