A jezeli ktos ma jak ja bole w odcinku ledzwiowym to tez kieszonki nie polecam, za to kangurka jak najbardziej, ciezar inaczej sie rozklada![]()
ja też niestety długo nie. W ogóle kangura to mi szkoda, no ale nie trafilam na dobrego doradcę na początku i sama nieoczytana jeszcze byłam.
A z tą żabą to w takim razie już wiem co miałaś na myśli- czyli kolanka ciut wyżej, bo rozstaw jest ok.
Potwierdzam, bo tego doświadczyłam na wlasnej skórze właśnie przy kieszonce-po 2 tygodniach noszenia wysunięty dysk i unieruchomienie na pewien czas.
Helenka 30.04.2013
Julek 09.04.2017
No i klapa- od wczoraj kangurek nie wychodzi mi w ogóle- jest tak wysoko, że mała leży na moich obojczykach głową i mnie ciśnieJuż z 6 razy próbowałam wiązać i tylko dziecko wymęczyłam. Nagle tak zaczęła podjeżdżać przy dociąganiu i za nic w świecie nie umiem tego zmienić
P o m o c y!
Ja wiem że kangur lepszy dla maluszka i żebyś się nie poddawała, rozumiem argumenty dziewczyn, ale kieszonka jest wg mnie dużo łatwiejsza w zamotaniu, i spróbowałabym się jej nauczyć, nie porzucając prób kangura.
Maj 2014i Marzec 2016
bajaderka - ja diś od raa uczę się kangurka i póki co tragediastrasznie trudne to wiązane, ale będe walczyła! Na Twoich fotkach z 1 postu to wygląda super! O wiele lepiej niż moje dzisiejsze próby!
Żona, mama, doula
Synek maj 2012r. Córcia wrzesień 2014r
Zulam dociągać na siedząco?