O, ogromne dzięki! Dasz znać, jak się będziemy rozliczać, czy tym się zajmie Gala po powrocie?
O, ogromne dzięki! Dasz znać, jak się będziemy rozliczać, czy tym się zajmie Gala po powrocie?
To ja się dopisuję do listy, jeden niebieski(o ile będzie)poproszę.
Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
*Paulo Coelho*
to ja też chcę! kolor wsjo ryba.
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
Jesli jeszcze się jakiś ostał,to ja poproszę.
Ostatnio edytowane przez iska ; 08-07-2009 o 14:12
ja bym wolala niebieski. Mam juz jeden niebieski wiec jak drugi nocniczek bedzie u babci to Majka bedzie kojarzyla co z nim/w nim zrobic![]()
Malgosia, mama Mai // 11.05.2009 i Diany // 20.07.2011
ja też bym chciała, plisss jak coś zostanie
P 1995, A 1997, B 2008, W 2015 i L 2017
jestem matką idealnej córki i równie idealnych czterech synów
ja nocniczek chinski juz mam w sumie. zamowilam teraz dwa bo chcialam czerwony i jeszcze jeden zapasowy. takze jeden moge odstapic. jakby sie na oba chetne osoby znalazły i baaaardzo chciały nocniczki to i oba odstapie.![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
Jaka cena wychodzi za nocniczek?
yetta, ja chętnie skorzystam i dziękuję
P 1995, A 1997, B 2008, W 2015 i L 2017
jestem matką idealnej córki i równie idealnych czterech synów
Dziewczyny!
Rozmawiałam dzisiaj z Galą, która jest na wakacjach i nie ma dostępu do netu. Sprawa wygląda na dzień dzisiejszy tak, że nocniczek za sztukę kosztuje 4,80 euro + koszta przesyłki - coś koło 21euro. Trzeba będzie teraz przelać pieniążki Gali na konto i wtedy będzie "się realizować" zamówienie. Gala wraca w środę i wtedy napisze dokładnie, co i jak - ja tak tylko, żeby Was uspokoić i upewnić, że wszystko jest na najlepszej drodze![]()
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
Dziewczyny!
sprawy mają się tak ,ze ja jestem na 100% zdecydowana na ten nocnik.
ale mam coraz mocniejsze skurcze przepowiadające i w każdym momencie mogę sie ewakuować do szpitala, dziś, jutro, za tydzień..
Gdyby tak się stało, ze będzie zbiórka kasy, a ja sie nie będę odzywać to to oznacza ni mniej ni wiecej ,że rodzę.
Gdyby ktoś z krakowa był skłonny w takiej sytuacji za mnie założyć..choć mam nadzieję ,że nie będzie takiej potrzeby, będę zobowiązana![]()
UWAGA !!!!!
wróciłami z nocnikami sprawa wyglada tak :
nocnik - 4.80 euro
przesyłka - 21,18 euro
( do podziału na wszytskie zamawiajace, musze teraz policzyc ile nas jest bo sie lista nam powiekszyła)
+ ew. poczta polska - dla tych mam co nie z Krakowa
Ja wymyśliłam tak ( moze ktos ma inne sugestie to prosze pisac) ,że ;
kurs euro jak wiadomo sie wacha wiec po konsultacji z annamamaalexa , policzmy 1 euro = 4,50 zł , ew. madwyzke zwroce lub niestety trzeba sie tez liczyc z ew. dopłata ( ale mysle ze to beda grosze).Pieniadze w złotówkach przesyłacie na moje konto , potem jak juz zbierzemy wsjo to pisze do Ani o ona działa dalej.
Potem nocniki przychodza do nas.Ja je posyłam dalej ( ew. beda do odebrania w Fidze to dla mam krakowskich). Mamy z poza krk. za przesyłe z Polski zapłaca juz jak ja bede je miała. Jasne to jakos wszystko ?
To dajcie znac czy Wam to odpowiada a ja podaje nr konta
Pozdrawiam
Marysia (03.01.2006 - 12:40), Zosia (19.01.2009 - 18:25)
To ja swoje dwa ktore zamowiłam odstapie chetnym. Jeden dla andzia_1978 i drugi dla jeszcze kogoś.![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
Ok zrobmy tak :
prosze o potwierdzenie listy kto i ile bierze i jaki kolor tych nocników ,bo sie juz pogubiłam przez to kto komu odstepuje "swój" przydział.
I nie wiem przez ile osob policzyc koszt przesyłki z niemiec . A co do mam z poza krk. to w takim razie prosze tez doliczyc koszt przesyłki poczty polskiej, bo faktycznie tak bedzie lepiej jak sie wszystko załatwi za jednym razem![]()
Marysia (03.01.2006 - 12:40), Zosia (19.01.2009 - 18:25)