Ahniszko - dzięki za info![]()
Ahniszko - dzięki za info![]()
Asinus asino pulcherrimus
Czekajcie, jakie dwa więcej? Jest dokładnie tyle, ile miało być, kolory się zgadzają... MOże gdzieś sugerowałam, żeby zamówić więcej, bo i tak się sprzedadzą, ale w końcu zamówienie zostało zrobione na styk. Chyba że któraś z 7 pozostałych warszawskich mam nie odbierze - wtedy dam znać.Zamieszczone przez yetta
Agnieszka, mama Szymka (24.6.04), Urszulki (1.8.06) i Zojki (13.1.08)
a jak wyglada taki nocniczek?
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
Jak plastikowa doniczka z lekko wywiniętym brzegiem. Pojemność taka, jak zwykłego nocnika.
Agnieszka, mama Szymka (24.6.04), Urszulki (1.8.06) i Zojki (13.1.08)
coś w ten deseń
Asinus asino pulcherrimus
Ahniszka, dzieki za nocniczek! Odebrany w sobote i zaraz przetestowanyCo prawda na wyjezdzie ciezko bylo malego utrzymac na nim pare sekund, ale i tak zlapane juz zostalo co trzeba
. Faktycznie malutki i w podroz bardzo wygodny. W nocy tez latwo sie lapie, choc na mojego ciezarowca malego to po jednym nocnym siknieciu juz polowa zapelniona zostaje, hehe!
Dziekuje wszystkim dziewczynom czynnie zaangażowanym w sprowadzenie i rozprowadzanie nocniczkow! Wielki![]()
Szkoda ze sie nie załapaliśmy na zakup nocniczka.![]()
A gdzie byly kupowane i ile kosztowaly za szt?![]()
Zuzanna i Franciszek
Tu masz wątek o nowym zamówieniu na nocniczki -> viewtopic.php?f=54&t=16279![]()
Zuzanna i Franciszek
pięknie dziękujemy za nocniczek-dotarł dziś
![]()
A może mi ktoś wyjaśnić czemu on taki fajny?Moje dziecko ma bunt, po kilku minutach na nocniku płacze i szukam jakiegoś wyjścia, może właśnie nocnik chiński
![]()
Anto 25.08.2008
Zosia 24.10.2011
Fasolka Listopad 2019
Ten nocnik to nocnik podróżny, zmieści się w torbie podobno.![]()
Zuzanna i Franciszek
Dotarły całe i zdrowe![]()
Dziewczęta zaangażowane w logistyke nocnikową stokrotne dzięki![]()
Jutro bratowa zostanie obdarowana, zobaczymy, czy zorientuje się do czego to służy![]()
Chyba jedynym rozwiązaniem jest przeczekać bunt. Prawdopodobnie każdy malec ma takie okresy. U nas było kilka buntów i alergii nocnikowych.Zamieszczone przez Lotna
Pojemnik chiński ma się sprawdzać na wyjscia, absolutnie nie wygląda interesująco ani nie jest wygodny ( zdanie tylko na podstawie obserwacji.
Nika sierpien 1996
Miosz listopad 2007
u mnie już jest
dzięki ahniszka, dzięki wszystkim dziewczynom zaangażowanym![]()
2007, 2009, 2016
Do mnie również dotarł![]()
myślałam, że będzie mniejszyteraz pozostaje mi czekać aż mała się urodzi i zaczniemy EC
![]()
Malgosia, mama Mai // 11.05.2009 i Diany // 20.07.2011
moj tez dotarl wczoraj do tesciow.
dzieki wielkie wszystkim dobrym duszom![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Ja również dziękuje jeszcze raz tu na forum wszystkim zaangażowanym![]()
Nocnik chiński zażegnał bunt nocnikowy. Jak Lenia dziś zrobiła siku na podłogę w łazience i zapytałam gdzie robimy sii to mimo, że stała obok curvera zaprowadziła mnie do pokoju i pokazała stojący za fotelem "chinol"![]()