Ja nie stosuję EC i też nie mam pojęcia jak zobaczę nocniczek, czy nie nie wpadnę w panikę co z nim robićJest więc prawdopodobne, że go sprzedam, ale... na razie nie obiecuję, bo taki malutki bardzo by mi się na wyjazdy górskie przydał.
Ja nie stosuję EC i też nie mam pojęcia jak zobaczę nocniczek, czy nie nie wpadnę w panikę co z nim robićJest więc prawdopodobne, że go sprzedam, ale... na razie nie obiecuję, bo taki malutki bardzo by mi się na wyjazdy górskie przydał.
Cześć, poszło po kursie 4,739554 - czyli całkowity koszt nocniczka z przesyłką do Pl to 21,83 pln/szt.
Teraz mamy dwie możliwości, albo dopłatę doliczymy Ahnishce do przelewu za przesyłkę pocztową i później ona prześle to dalej do mnie lub Annymamyalexa (w zależności od ustalenia). Albo oddzielnie przelew za przesyłkę dla Ahniszki i przelew z dopłatą (groszową) do mnie. Myślę, że pierwsza wersja jest ekonomiczniejsza - pod warunkiem, że Ahniszka nie musi płacić za przelew - jeśli musi, to ja mogę dalej zrobić zbiórkę i wszystko potem przelać Ahniszce.
Uf, brzmi skomplikowanie, ale mam nadzieję, że zrozumiecie.
Proszę o Wasze wypowiedzi.
PS Niektóre z Was zapłaciły więcej - oczywiście otrzymacie zwrot.![]()
Ja mam bezpłatne przelewy (mbank), więc mogę od razu komu trzeba przelać różnicę.
ja też mbankowa, pisze pw.
Ja nic wprawdzie nie rozumiem, ale mam konto w mbanku, jesli o to chodzi. Natomiast jesli to ma przyspieszyc sprawe, to moge cos dolozyc z wlasnej kieszeni i potem się rozliczać. Chcę szybko nocnik!![]()
Agnieszka, mama Szymka (24.6.04), Urszulki (1.8.06) i Zojki (13.1.08)
Jak wyżej. Jestem wykonczona i nie jestem w stanie myśleć. Komu i ile mam przelać, prosze mi kontretnie napisać drukowanymiZamieszczone przez Ahniszka
![]()
To w takim razie, zróbmy tak - te dziewczyny, które mają konto w mBanku wpłacą różnicę do mnie. A pozostałe może doliczą ją do kosztów przesyłki i zrobią przelew Ahniszce. Na końcu, Ahniszka prześle je mnie. Ja zaraz dopłacę Ani.
Czy teraz jest jasne?
PS Dziewczyny piszcie do mnie pw - to Wam dokładnie podam wys. dopłaty - bo różnie wpłacałyście.
Też się cieszę, mimo wielu wątpliwości, co do umiejętności zastosowania go w praktyce![]()
ja prosze o nie zwracanie zadpłaty, szkoda fatygi![]()
i jeszcze o ifo kto zbiera kase na wysyłke do kalimby i po ile????
Mama Zuzoli '99; Kubola '01; Margoli '08
Moja filcowa biżuteria http://www.skleparz.pl/index.php?cPath=35
polecam
Zakładam, że jak wyruszyły, to w tym tygodniu będą u mnie, więc gdzie miało być to spotkanie w Warszawie? Czy tam się da podjechać samochodem?
Agnieszka, mama Szymka (24.6.04), Urszulki (1.8.06) i Zojki (13.1.08)
Nie, pod samo wejście nie da się.
To może gdzieś indziej?
A gdzie mialoby byc spotkanie, bo myslalm ze gdzies na tamce?
Weronika 04.06.2009 i Antosia 13.08.2011
dziewczyny, a jak jest z placeniem za wysylke - czy Ahniszce trzeba zaplacic osobno, czy to juz bylo w cenie nocnika? bo Ahniszka nie jest pewna, a domni kazala pytac Ahniszke![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
u mnie tez byla mikronadpłata - nie zwracajcie proszę![]()
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
Już odpowiadam. W cenie nocniczka była wliczona przesyłka, ale tylko zbiorcza z Austrii do Polski. Za przesyłkę z Wawy do innych miejscowości trzeba, niestety, jeszcze zapłacić. Ponieważ to Ahniszka będzie rozsyłać nocniczki, to logicznie będzie jeśli opłaty za przesyłkę będą bezpośrednio trafiać do niej.Zamieszczone przez mama_frania
Ahniszka, zgadzasz się ze mną?