Strona 24 z 28 PierwszyPierwszy ... 1416171819202122232425262728 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 480 z 552

Wątek: nocnik chiński

Chustoholiczka Awatar yetta
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Gala to sprawa widze ma sie super. O ile monia i herbal wplacą jutro i ta trzecia osoba, to tylko trzeba zalozyc za 1 nocniczek. To nie czekajcie, tylko zamawiajcie. Chyba, że ty nie masz, zeby zalozyc, to moze ktos sie zglosi kto moglby. Nie jest źle dziewczyny.
    SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
    Zuzanna i Franciszek
    W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.

Chustomanka Awatar Gala
    Miejscowość
    Kraków/Gruszów

Domyślnie

A moze ktos jeszcze chetny na nocniczek bo własnie dostałam wiadomosc na pw ze jezeli mozna to ktos zrezygnuje a kto sie zapisał.....
    i w tej sytuacji mysle sobie tak , ze jezeli jakas dziewczyna, ktora sie wpisała na liste a nie wpłaciła jeszcze pieniedzy i nie chce brac nocnika, niech chociaz wpłaci na moje konto koszty przesyłki czyli wyszło to 1.20 euro przy załozeniu ze 1 euro to 4,50 czyli wychodzi 5,40 zł. Mysle ze to bedzie fair wobec reszty dziewczyn które zapłaciły i teraz czekaja na nocniki a ktorych dostac nie moge ! Bo inaczej to w zyciu tego nie skonczymy . Bo ja juz nie mam pomysłu jak to zrobic zeby było dobrze.
    Ostatnio edytowane przez Gala ; 03-08-2009 o 23:51
    Marysia (03.01.2006 - 12:40), Zosia (19.01.2009 - 18:25)

Chustomanka Awatar Gala
    Miejscowość
    Kraków/Gruszów

Domyślnie

a trzeba by było załozyc za 4 nocniczki

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ups. Szkoda, że rezygnują, bo nocniczki sa super.
    Chętnie bym za nie zalozyła tyle, ze w tym momencie niestety kasy brak.
    Bo nocniczki na pewno sie sprzedadzą.
    Zuzanna i Franciszek

Chustomanka Awatar andzia_1978
    Miejscowość
    pomiędzy wawą a wołominem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gala Zobacz posta
    A moze ktos jeszcze chetny na nocniczek bo własnie dostałam wiadomosc na pw ze jezeli mozna to ktos zrezygnuje a kto sie zapisał.....
    i w tej sytuacji mysle sobie tak , ze jezeli jakas dziewczyna, ktora sie wpisała na liste a nie wpłaciła jeszcze pieniedzy i nie chce brac nocnika, niech chociaz wpłaci na moje konto koszty przesyłki czyli wyszło to 1.20 euro przy załozeniu ze 1 euro to 4,50 czyli wychodzi 5,40 zł. Mysle ze to bedzie fair wobec reszty dziewczyn które zapłaciły i teraz czekaja na nocniki a ktorych dostac nie moge ! Bo inaczej to w zyciu tego nie skonczymy . Bo ja juz nie mam pomysłu jak to zrobic zeby było dobrze.
    bardzo dobry pomysł.

Dziewczyny umowa słowna to też umowa!
    P 1995, A 1997, B 2008, W 2015 i L 2017
    jestem matką idealnej córki i równie idealnych czterech synów

Chustofanka Awatar mamaLiwii
    Miejscowość
    kraków

Domyślnie

dokładnie,każda z nas jest dorosła i powinna sie zastanowić wcześniej czy bedzie miała kase,czy nocnik jej potrzebny itp..nie róbmy z gęby dupy!
    Katarzyna-Mama Liwii Walentynkowej niespodzianki oraz mamuśka pływającego grzecznie w brzuszku Adama

Chustomanka Awatar Gala
    Miejscowość
    Kraków/Gruszów

Domyślnie

he he he dobre

Chusteryczka Awatar Pondo
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem kwota nie jest gigantyczna, i kwestia jej zapłaty to raczej sprawa słowności niż braku finansów.
    Mam nadzieję że się uda

Chustomanka Awatar Gala
    Miejscowość
    Kraków/Gruszów

Domyślnie

No jak tak dalej pojdzie to moze sie uda zrobic zamowienie juz w natepnym tygodniu, ale ztego co kojarze to annamamaalexa do 17.08 na wakacjach ( ale moge byc w błedzie ) wiec chyba bedzie trzeba na nia poczekac no nic znowu poczekamy zobaczymy .
    Ehhh te nocniki to prawie jak upragnione ELDORADO hi hi

Chusteryczka Awatar Behemot
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Są jeszcze nocniczki??to ja się piszę i proszę o PW z danymi do wpłaty
    Nikodem-12.01.2009-Skarb mój największy
    Karmiłam piersią 3 lata 3 tygodnie i 2 dni

Chustomanka Awatar Gala
    Miejscowość
    Kraków/Gruszów

Domyślnie

Myśle ze spokojnie mozesz sie dopisac, gorzej jest gdy ktos sie chce wypisac.Dzisiaj wieczorem znowu robie rekonesans co i jak i dam znac jak tam sie sprawa nocnikowa ma , ale mysle ze jak bedzie brakowac jakis 2 lub nawet 3 wpłat to robimy zamówienie.

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Ależ się porobiło, potwornie mi głupio! Ja wciąż chcę nocniczek, a byłam na wakacjach i dlatego sie nie odzywałam. Galo, jeśli jeszcze mogę to wpłacę na konto, albo jeśli się tak da to dam Ci pieniądze w piątek. Baaaardzo przepraszam, że tak wyszło.
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chustomanka Awatar Gala
    Miejscowość
    Kraków/Gruszów

Domyślnie

BUBUSITA ty sie uspokój bo jak ja liczyłam co i jak to Ty byłas

"14 osoba na dwu tygodniowych wakacjach wiec pewnie za nia załoze lub poczekamy dwa tygodnie na nia ?!"

wiec ja Cie miałam cały czas uwzgledniona z poprawka na to ze wyjechałas

Chusteryczka Awatar bubusita
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gala Zobacz posta
    BUBUSITA ty sie uspokój bo jak ja liczyłam co i jak to Ty byłas

"14 osoba na dwu tygodniowych wakacjach wiec pewnie za nia załoze lub poczekamy dwa tygodnie na nia ?!"

wiec ja Cie miałam cały czas uwzgledniona z poprawka na to ze wyjechałas

A to spoko, odetchnęłam...a już poczułam słowny lincz na swym karku(nie wspominając już o wizji "dupy zamiast gęby"). Tak w ogóle to niektóre z Was troszeczkę chyba przesadzają ze swoimi ostrymi wypowiedziami, może po prostu dziewczyny się nie odzywają, bo np. też nie ma ich obecnie na forum?
    Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im się do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli.
    *Paulo Coelho*

Chusteryczka Awatar monika999

Domyślnie

czy mozna dopisac sie jeszcze do zamowienia na nocniczki? jesli tak to jestem chetna, prosze o dane do prelewu na pw.

Chusteryczka Awatar monika999

Domyślnie

ale ze mnie gapa, dane do przelewu sa na str. 5, pozostaje tylko pytanie czy nocniczki sa nadal aktualne?

Chustoholiczka
    Miejscowość
    daleko i blisko

Domyślnie

Bubusita e tam przesadzamy - a co tak trudno jest dac znac, ze sie wyjezdza i ze sie nie bedzie na necie iles tam? Umowa to umowa, czesc dziewczyn zaplacila i nie wie co sie dzieje (nie wiedzialo).
    Jak sie cos zaczyna to trzeba umiec tez skonczyc.
    K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013

1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!

Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Nie fajnie, jak ktoś rezygnuje, no pewnie, że nie, ale nie przesadzajmy znowu z obraźliwymi słowami pod adresem innych. Różne sytuacje mogły się wydarzyć u kogoś, nie o wszystkim musimy się dowiedzieć. Także bądźmy ludźmi. A umówmy się nocnik za 25 czy za 27 zł, to nie fortuna. No jasne, gdyby nagle zrezygnowało połowę osób, to cena wzrosłaby znacznie. Ale widzę, że część zrezygnowało, a kilka chętnych się pojawiło i nadal pojawia. Czyli chyba nie jest źle co? Bądźmy tolerancyjni i uszanujmy osoby rezygnujące. Nocnik, to w końcu tylko kawałek plastiku. A my jesteśmy ludźmi, czującymi istotami, każdy ma jakieś problemy i się z nimi zmaga. Takie słowa mogą komuś wyrządzić ogromną przykrość. A po co? Obyśmy tylko takie problemy z nocnikami mieli, tego wam wszystkim życzę.
    Zuzanna i Franciszek

Chustomanka Awatar Gala
    Miejscowość
    Kraków/Gruszów

Domyślnie

ok robimy tak .......
    to jest watek nocnikowy a nie kto co komu nagadał itp.jezeli sie pojawia takie posty to je ignorujemy
    dziewczyny ktore chca zrezygnowac niech sie wczesniej dwa razy zastanowia bo sa inne dziewczyny ktore czekaja na nociniki i juz dawno zapłaciły i wszystko jest wstrzymane bo jak wyzej i to samo sie tyczy osob ktore sie zapisały i nie wpłaciły i nie daja znaku zycia w tej sprawie bo fakt w zyciu roznie bywa ale tez badzmy opowiedzialne. Wystarczy napisac co sie dzieje i bedzie ok .Ja sie podjełam tego ze zrobie zamowienie i tez troche czasu na to poswieciłam ( telfony,mejle itp.) i szczrze to nie usmiecha mi sie jeszcze dokładac do tego z własnej kieszeni, wiec prosze wziazc na to poprawke ok zebym miała jasna sytuacje w "aferze nocnikowej"
    Ostatnio edytowane przez Gala ; 13-08-2009 o 12:27

Chustomanka Awatar Gala
    Miejscowość
    Kraków/Gruszów

Domyślnie

jej ale nagmatwałam a w skrucie chodzi mi o to zeby uszanowac czyjsc czas i checi , zeby nie wyszło ze sie wziełam za te nocnikczki a teraz mam dosc , bo mi nprawde załatwianie takich spraw sparawia przyjemnosc...

Uprawnienia umieszczania postów