czy ktoś wie czy kaLIMBOWE DOTARŁY DO KALIMBY?
czy ktoś wie czy kaLIMBOWE DOTARŁY DO KALIMBY?
Mama Zuzoli '99; Kubola '01; Margoli '08
Moja filcowa biżuteria http://www.skleparz.pl/index.php?cPath=35
polecam
Tak, dotarły. Są do odebrania. Napisałam do Kalimby, że odbierzemy na spotkaniu w sobotę, no chyba, że ktoś będzie wcześniej![]()
mama Julii (maj 2008) i Chłopczyka (styczeń 2015)
i ja już mam swój egzemplarz
Dziękuję dziewczyny!
PS: przez święta był częścią wystroju, bo w nim moczyły się zielone gałązki![]()
Asinus asino pulcherrimus
Odebrałam swój czerwony dziś w Kalimbie podczas spotkania. Bardzo dziękuję za poswięcony czas i energię nocnikowym organizatorkom![]()
Ja również dziękuję dziewczynom zaangażowanym w całe przedsięwzięcie finansowo-logistyczneDziś odebrałyśmy w Kalimbie nasz nocniczek-kapelusz
![]()
mama Julii (maj 2008) i Chłopczyka (styczeń 2015)
a jest jakaś jedna sztuka wolna bo też bym kupiła ??????
Dziewczyny, jakiś czas temu pojawił się drugi wątek z zamówieniami na nocnik, wpisałam się, ale znikł. Nie wiem, czy coś przegapiłam, to drugie zamówienie doszło do skutku?
Czy będzie kolejna edycja zamówienia zbiorczego?
o, wlasnie.
cos sie dzieje w tym temacie?
a ja przegapiłam zamówienie, a właściwie jeszcze wtedy nie wiedziałam, że też chcę taki nocniczek.
a teraz już wiem, że chcę![]()
mam jeszcze jakieś szanse na wejście w posiadanie chińskiego nocniczka?
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
z tego co pamietam to watek kolejnego zamowienia upadl bo wlasnie padl pomysl malych miseczek (bodajze w OBI kupionej).
K. i J. 17.07.2008, W. 07.02.2013
1% KRS 0000037904 Cel szczegółowy 26513 Nowacka Katarzyna i Jakub 1% DZIĘKUJEMY!
Jak sie pojawi noy watek kupna nocników to dajcie znca na pwbo człowiek to czasami zapomina se .......
Marysia (03.01.2006 - 12:40), Zosia (19.01.2009 - 18:25)
Hej pisałam do annamamaalexa w sparwie nocniczow chinskich czy jeszcze mozna je kupis i napisala ze
"...jeśli znowu się zjadzie ktoś kto zbierze kasę i potem rozesle nocniczki to możemy operację powtórzyć..." bo ona tylko korespondowała z nimi i płaciała paypal-em.
No i sobie mysle ze sie moge za to wziac czyli sprawa by wygladała pewnie tak :
1) lista chetnych
2) potem pisze do annamamaalexa ile jest chetnych itp
3) jak juz bedzie wiadomo ile to bedzie kosztowało - wpałata na moje konto pieniedzy za nocnik + przesyłke
4) nocniki przychodza do mnie
5) ja je posyłam dalej
uffff
no to czekam na odzew albo inne propyzcje na tem temat
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Gala ; 23-06-2009 o 20:51
A jaki jest koszt tych nocniczków? Czy to się opłaca? Taniej wyniesie zwykła miseczka plastikowa?
poprzednio było coś koło 22 zł, taniej pewnie i miseczka ale nocniczki są dosyć fajne. Wygodnie się trzyma przy wysadzaniu.
Gala, ja chętna byłabym bardzo, więc się właśnie wpisuję na listę. Jestem z Krakowa, choć chyba do tej pory się mijałyśmy w Fidze, więc nie będziesz musiała mi wysyłaćJak tylko będzie wiadomo, ile to kosztuje, zrobię przelew
a pokazcie jak takie cudo wyglada?
Jak tylko dzieci połoze spac dzieci to wszytsko dokładnie sprawdze , bo gdzies tu jest chyba podobny watek na temat tych nocników , tylko ze one juz zostały zamówione i juz sa u włascicielek
jak znajde to go wkleje
http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=5963
to własnie ten watek i w pierwszym poscie widac ten nocnik , nie wiem po ile teraz euro stoi ale jak na moje oko za sam nocnik wyjdzie jakies 21-22 zł + przesyłka a ile to nie wiem , mysle ze im wiecej zamowimy tym opłata bedzie mniejsza, no a potem to jeszcze trzeba bedzie doliczyc poczte polska....
że się tak zapytam..a w czym on lepszy od innych nocniczków? tzn jaka jest filozofia chińskeigo nocniczka??