Pokaż wyniki od 1 do 20 z 376

Wątek: Najładniejsze kurtki do noszenia

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar truscaffka
    Miejscowość
    Pyrlandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aggie Zobacz posta
    Truscaffka, a jak rozmiarem ten polar wyszedl? Na stronie LL rekawy wyglądają na bardzo szerokie i jak opłaty zazwyczaj m biorę dla wygody to te ich na duże wyglądają. Jaka Twoja opinia? Jak softshell właściwy przyjdzie tom tez ciekawa.
    jasne, zrobię fotkę i wrzucę jak tylko tę kurtkę co ją własnie w rozmiarze S dostałam wymienie na rozmiar M, hehe oj, kłopotliwa ze mnie klientka

Jest tak - polar S jest dobry i rekawy są takie jak trzeba, mam pod nim miejsce na inne ubrania i cieszę sie, ze nie kupiłam M, bo byłby za duży ... na tych zdjęciach na stronie LL jak nam oje to te panie modelki sa w za dużych polarach po prostu ...

Natomaist kurtka S jest za ciasna, gdy poodpinam te wpinki, z wpinkami nie ma to takiego znaczenia ale ja chciałam tej kurtkiu używac tez jako normalnej kurtki do noszenia bez dziecka .. no nie dopinam się, a wcale nie mam jakiegos bardzo wystającego brzuszka ... wiec jednak musi być M.
    Doradca noszenia [/FONT]ClauWi® po kursie zaawansowanym
    Szkoła rodzenia i naturalnego rodzicielstwa GAJA - http://www.gaja-szkolarodzenia.pl/
    Szkoła noszenia TULIPANNA - http://www.tulipanna.pl/
    Stowarzyszenie "Poznań w chuście"

Mama Zosi (04.2007), Zuzi (02.2009) i Justynki (04.2013)

Chustonoszka
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Dziekuje za porzadna (szczegolowa) odpowiedz Jakbym miala w ciemno strzelac to chyba tak bym wlasnie zamawiala, s+m. No nic, najpierw niech ja wreszcie odesle liliputi. Juz zapakowane.

Cytat Zamieszczone przez truscaffka Zobacz posta
    jasne, zrobię fotkę i wrzucę jak tylko tę kurtkę co ją własnie w rozmiarze S dostałam wymienie na rozmiar M, hehe oj, kłopotliwa ze mnie klientka

Jest tak - polar S jest dobry i rekawy są takie jak trzeba, mam pod nim miejsce na inne ubrania i cieszę sie, ze nie kupiłam M, bo byłby za duży ... na tych zdjęciach na stronie LL jak nam oje to te panie modelki sa w za dużych polarach po prostu ...

Natomaist kurtka S jest za ciasna, gdy poodpinam te wpinki, z wpinkami nie ma to takiego znaczenia ale ja chciałam tej kurtkiu używac tez jako normalnej kurtki do noszenia bez dziecka .. no nie dopinam się, a wcale nie mam jakiegos bardzo wystającego brzuszka ... wiec jednak musi być M.
    Mama Jakuba (10/04/2013)

Uprawnienia umieszczania postów