Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 80 z 376

Wątek: Najładniejsze kurtki do noszenia

Mieszany widok

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aginia Zobacz posta
    Nima - dawaj fotki - bo tez o niej myślę I napiszcie jeszcze jak wygląda ten kapturek dla dziecka
    w razie czego do dzisiaj jest promocja -15%, kapturek płatny dodatkowo. Ja się w końcu zdecydowałam, mam nadzieję, że kurtka plus polar da radę w zimie.

Chustoholiczka Awatar Tola_zet
    Miejscowość
    LDZ

Domyślnie

Wow!!! A na plecach tez mozna? Pierwszy ktory mi sie podoba!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Chustofanka Awatar vretKa
    Miejscowość
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tola_zet Zobacz posta
    Wow!!! A na plecach tez mozna? Pierwszy ktory mi sie podoba!
    Można nosić również na plecach, ale ja jestem początkująca w motaniu i dopiero ćwiczę w warunkach domowych. Brak mi póki co odwagi, żeby jeszcze kurtkę do tego dołożyć

Chusteryczka
    Miejscowość
    Szczecin-nie nad morzem:)

Domyślnie

Bosz, oszalałam, a naprawdę rzadko mi się zdarza czegoś tak chcieć... Przepięknie po prosty wyglądasz! Myślę sobie, że jak mi poród domowy nie wypali to sobie na pocieszenie za te pieniądze sprawię
    Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
    Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014
    Witek - Wielka Niespodzianka 06.08.2018

Chustomanka Awatar rialdha
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

miałam wrzucić fotki z moją kurtałką z twigi, a zatem z dzisiejszego spaceru:

jest fajnie wykonana, zgrabna bardzo no i naprawdę podoba mi się łatwość samodzielnego zakładania kiedy dziecko jest na plecach - rozpinam całkowicie jeden zamek od panela z tyłu, zakładam kurtkę na siebie i dziecko, a następnie dołączoną sznurówką zapinam panel świetne, bo w poprzedniej kurtce miałam z tyłu tylko otwór na głowę dziecka i młoda była średnio szczęśliwa jak przekładałam przez niego jej główkę no i te długie troczki mega ułatwiają zakładanie kapturka! ogółem - jestem bardzo zadowolona

Chustoholiczka Awatar aginia
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Rialdha - świetnie wyglądacie!

Moja wylądowała pod choinką więc dopiero w święta mogłam ja rozpakować - wygląda świetnie! Powiedzcie mi tylko czy któryś z paneli jest specjalnie dedykowany na przód a któryś na tył?
    Kuba - 2004, Jaś -2006, Franio -2011 i Józio 2014

Chustomanka Awatar habibti
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

Dziewczyny poratujcie! mam nadzieję, że mogę w tym wątku takie pytanie zadać... szukam Suses Kinder- potrzebuję raczej XSkę, z tym że zależy mi na kolorze brązowym. Ślepa jestem i generalnie jakoś nie mogę się połapać na ich stronie. Pomożecie? Jak ktoś gdzieś zobaczy to może podrzucić link?

Chustonoszka Awatar Lakonia

Domyślnie

dla zainteresowanych - długo oczekiwane kurtki liliputi pojawiły się już http://www.liliputibabycarriers.com/...ring-mama-coat
    duży wybór kolorów i rozmiarów.
    Pytanie do osób, które już taką kurteczkę mają- jak u nich jest z rozmiarówką? Podzielcie się proszę doświadczeniami

Chustoguru Awatar annia
    Miejscowość
    Warszawa Tarchomin

Domyślnie

Rozmiarówka dość typowa. Noszę 36/38, Liliputi mam S i wchodzę (choć w biuście nie mam dużo zapasu, a nawet jest na styk).
    ['] 07.2008
    Dotka 06.2010
    Agutka 07.2013
    Katka 08.2017

Chustoholiczka

Domyślnie

sa kurtki liliputi.

Chustoguru Awatar MonikaK
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

ale ładne tylko cena powala
    Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020

https://manymum.blogspot.com/

Chustomanka Awatar Idrilla
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Jak mi się marzy ta TWIGA no cudna jest! Tylko funduszy brak a pogoda już paskudna... A w szafie tylko polar dla dwojga

Chustoholiczka Awatar Pomarańcza
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Kurczę, nigdy mnie kurtki dla dwojga nie kręciły,ale ta Twiga jest super . I coraz mocniej rozważam sprzedaż 1-2 chust i zainwestowani w kurtkę... Turkusowa jest śliczna !
    Moje chłopaki :
    Mały - 25.04.14, Duży - 12.10.12
    Zapraszam do mnie: http://www.chusty.info/forum/showthr...BCno%C5%9Bci-)

Chusteryczka
    Miejscowość
    Gdanisk

Domyślnie

Haha a ja myślałam Pomarańcza że to nie chodzi o kręcenie, tylko że taka kurtka się przydaje zwyczajnie . My na razie się ciepło nie ubieramy więc nie jest nam potrzebna .
    Maj 2014 i Marzec 2016

Chustoholiczka Awatar Pomarańcza
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

No jest potrzebna, ale nie niezbędna. Przechodziłam ze starszym zimę bez kurtki do noszenia i dałam radę.
    Moje chłopaki :
    Mały - 25.04.14, Duży - 12.10.12
    Zapraszam do mnie: http://www.chusty.info/forum/showthr...BCno%C5%9Bci-)

Chusteryczka Awatar huskymama
    Miejscowość
    Zabrze

Domyślnie

dla mnie kurtka konieczna......Hanka miała ok 9-10 miesięcy i śmigałyśmy przy -10 1,5 godziny z psami po parku .... jak ktoś nie musi przy mrozach na długo wychodzić to nie konieczna ale w takiej sytuacji jak moja softshell + polar zprawdziły się doskonale......jak wiał lodowaty wiatr to śpiącej młodej tylko oczy i nos wystawały

Chusteryczka
    Miejscowość
    Gdanisk

Domyślnie

Ja wlasnie nie wiem jak bas ubrac na 5 st... czy juz czas na pajacyk polarowy? Hmmm
    Maj 2014 i Marzec 2016

Chusteryczka Awatar emilia3333
    Miejscowość
    Sopot

Domyślnie

Ja właśnie czekam na swoją kurtkę, powinna być lada dzień. 5 stopni brzmi trochę przerażająco jak dla mnie i bez kurtki się nie ruszę już, puki co polar starczał, ale teraz nie wyobrażam sobie tego miliona warstw na młodej, później chusty, a na to polaru... chyba czułabym się jak Buli

Dziewczyny, a jakby się miały pojawić Polskiej produkcji kurtki, płaszcze, poncza, polary i bluzy w kobiecych krojach to jakie byście najbardziej chciały?
    Jest coś czego Wam brakuje w tych kurtkach? W jakiej musiałyby być cenie abyście chętnie kupiły?

Mój pierwszy polar jest tak anty kobiecy, że będę szyć coś w czym nie wstyd wyjść na ulicę, ale za to ten polar zostanie dla męża, bo on w nim wygląda męsko

Czekam na Wasze opinie

Chusteryczka
    Miejscowość
    Gdanisk

Domyślnie

emilia - myślisz nad jakąś masówką ? . Dla mnie najważniejsza byłaby wygoda ubierania na plecy plus dobra ochrona szyjki dziecka i może dla niego kapturek . Ale na razie jak zakladam bluze niemęża na siebie, to jest idealnie cieplutko, na razie testowane w domu, ale myślę że będzie ok na teraz. Ja jestem zdania że jak mały jest przytulony do mnie to tak ciepło go nie muszę ubierać, ani wielu warstw na nas.
    Maj 2014 i Marzec 2016

Chustoguru Awatar HoliPoli
    Miejscowość
    Belgrad

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mikalina Zobacz posta
    (...) Ja jestem zdania że jak mały jest przytulony do mnie to tak ciepło go nie muszę ubierać, ani wielu warstw na nas.
    tu się zgadzam - dziś przetestowane. W jedną stronę jechałyśmy oddzielnie tzn każda w swojej kurtce a wracałyśmy zawiązane i pod jedną kurtką - różnica ogromna a to ta sama kurtka była (softshell Twigi, super sprawa z tym panelem, bo wypięty najmuje malutko miejsca, kurtka sama w sobie też dobrze wygląda i potem można w razie potrzeby szybko przystosować do noszenia)

Uprawnienia umieszczania postów