Wow!!! A na plecach tez mozna? Pierwszy ktory mi sie podoba!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bosz, oszalałam, a naprawdę rzadko mi się zdarza czegoś tak chcieć... Przepięknie po prosty wyglądasz! Myślę sobie, że jak mi poród domowy nie wypali to sobie na pocieszenie za te pieniądze sprawię![]()
Zosia - przyniosłaś nam wiosnę 21.03.2009
Kazik - Zimowy Okruszek 12.02.2014![]()
Witek -Wielka Niespodzianka 06.08.2018
miałam wrzucić fotki z moją kurtałką z twigi, a zatem z dzisiejszego spaceru:
jest fajnie wykonana, zgrabna bardzo no i naprawdę podoba mi się łatwość samodzielnego zakładania kiedy dziecko jest na plecach - rozpinam całkowicie jeden zamek od panela z tyłu, zakładam kurtkę na siebie i dziecko, a następnie dołączoną sznurówką zapinam panelświetne, bo w poprzedniej kurtce miałam z tyłu tylko otwór na głowę dziecka i młoda była średnio szczęśliwa jak przekładałam przez niego jej główkę
no i te długie troczki mega ułatwiają zakładanie kapturka! ogółem - jestem bardzo zadowolona
![]()
Dziewczyny poratujcie!mam nadzieję, że mogę w tym wątku takie pytanie zadać...
szukam Suses Kinder- potrzebuję raczej XSkę, z tym że zależy mi na kolorze brązowym. Ślepa jestem i generalnie jakoś nie mogę się połapać na ich stronie. Pomożecie? Jak ktoś gdzieś zobaczy to może podrzucić link?
![]()
dla zainteresowanych - długo oczekiwane kurtki liliputi pojawiły się jużhttp://www.liliputibabycarriers.com/...ring-mama-coat
duży wybór kolorów i rozmiarów.
Pytanie do osób, które już taką kurteczkę mają- jak u nich jest z rozmiarówką? Podzielcie się proszę doświadczeniami![]()
Rozmiarówka dość typowa. Noszę 36/38, Liliputi mam S i wchodzę (choć w biuście nie mam dużo zapasu, a nawet jest na styk).
['] 07.2008
Dotka 06.2010
Agutka 07.2013
Katka 08.2017
sa kurtki liliputi.
ale ładnetylko cena powala
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
Jak mi się marzy ta TWIGA no cudna jest! Tylko funduszy brak a pogoda już paskudna... A w szafie tylko polar dla dwojga![]()
Kurczę, nigdy mnie kurtki dla dwojga nie kręciły,ale ta Twiga jest super. I coraz mocniej rozważam sprzedaż 1-2 chust i zainwestowani w kurtkę... Turkusowa jest śliczna
!
Moje chłopaki:
Mały - 25.04.14, Duży - 12.10.12
Zapraszam do mnie: http://www.chusty.info/forum/showthr...BCno%C5%9Bci-)
Haha a ja myślałam Pomarańcza że to nie chodzi o kręcenie, tylko że taka kurtka się przydaje zwyczajnie. My na razie się ciepło nie ubieramy więc nie jest nam potrzebna
.
Maj 2014i Marzec 2016
No jest potrzebna, ale nie niezbędna. Przechodziłam ze starszym zimę bez kurtki do noszenia i dałam radę.
Moje chłopaki:
Mały - 25.04.14, Duży - 12.10.12
Zapraszam do mnie: http://www.chusty.info/forum/showthr...BCno%C5%9Bci-)
dla mnie kurtka konieczna......Hanka miała ok 9-10 miesięcy i śmigałyśmy przy -10 1,5 godziny z psami po parku .... jak ktoś nie musi przy mrozach na długo wychodzić to nie konieczna ale w takiej sytuacji jak moja softshell + polar zprawdziły się doskonale......jak wiał lodowaty wiatr to śpiącej młodej tylko oczy i nos wystawały![]()
Ja wlasnie nie wiem jak bas ubrac na 5 st... czy juz czas na pajacyk polarowy? Hmmm![]()
Maj 2014i Marzec 2016
Ja właśnie czekam na swoją kurtkę, powinna być lada dzień. 5 stopni brzmi trochę przerażająco jak dla mnie i bez kurtki się nie ruszę już, puki co polar starczał, ale teraz nie wyobrażam sobie tego miliona warstw na młodej, później chusty, a na to polaru... chyba czułabym się jak Buli
Dziewczyny, a jakby się miały pojawić Polskiej produkcji kurtki, płaszcze, poncza, polary i bluzy w kobiecych krojach to jakie byście najbardziej chciały?
Jest coś czego Wam brakuje w tych kurtkach? W jakiej musiałyby być cenie abyście chętnie kupiły?
Mój pierwszy polar jest tak anty kobiecy, że będę szyć coś w czym nie wstyd wyjść na ulicę, ale za to ten polar zostanie dla męża, bo on w nim wygląda męsko
Czekam na Wasze opinie![]()
emilia - myślisz nad jakąś masówką ?. Dla mnie najważniejsza byłaby wygoda ubierania na plecy plus dobra ochrona szyjki dziecka i może dla niego kapturek
. Ale na razie jak zakladam bluze niemęża na siebie, to jest idealnie cieplutko, na razie testowane w domu, ale myślę że będzie ok na teraz. Ja jestem zdania że jak mały jest przytulony do mnie to tak ciepło go nie muszę ubierać, ani wielu warstw na nas.
Maj 2014i Marzec 2016
tu się zgadzam - dziś przetestowane. W jedną stronę jechałyśmy oddzielnie tzn każda w swojej kurtce a wracałyśmy zawiązane i pod jedną kurtką - różnica ogromna a to ta sama kurtka była (softshell Twigi, super sprawa z tym panelem, bo wypięty najmuje malutko miejsca, kurtka sama w sobie też dobrze wygląda i potem można w razie potrzeby szybko przystosować do noszenia)