Dlaczego odsyłasz?Zamieszczone przez Aggie
Dlaczego odsyłasz?Zamieszczone przez Aggie
a) 36 jest dla mnie odrobine za ciasne bez dziecka. Wolalabym szersza czyli 38
b) jest dla mnie troche zbyt ciezka. Mam 'super' zimowa kurtke na narty, ktora jest ciezka i choc jest super pod kazdym innym wzgledem ja mam wstret do jej noszenia (sama kupilam, zeby nie bylo). Nauczona doswiadczeniem wole odeslac zamiast wymienic na wieksza i znowu nie nosic. Przymierzylam z dzieciem na plecachi z przodu i jest dobra i wygodna. Mialam tylko klopot ze sciagnieciem jej gdy dziec byl na plecach ale to chyba bardziej z poddenerwowania bylo bo maly marudzil glosno i mi sie spieszylo.
No tyle ode mnie.
Mama Jakuba (10/04/2013)
Witam, potrzebuję pomocy związanej z zakupem kurtki. Jestem w ciąży z pierwszym dzieckiem. Termin porodu to koniec stycznia. Oczywiście chcę nosić w chuście. Mam pytanie, czy takie maleństwo (1-2 miesięczne) zmieści mi się pod zwykłą obszerną kurką ciążową, czy powinnam kupić kurtkę dla dwojga? Czy taka kurtka dla dwojga z dodatkowym panelem nie będzie zbyt obszerna dla maks. 2-miesięcznego dziecka? Czy któraś z was ma może kurtkę dla dwojga w rozmiarze M i mogłaby podać wymiary, ale już po wpięciu tej wkładki dla dziecka?
moja yamama wysłana została we wtorek (12nastego) w poniedziałek wyleciała niby z Kijowa już do PL ,ale jeszcze nic w trackingu nie mamam nadzieję, że w tym tygodniu się doczołga
![]()
Mam ! Od godziny![]()
I się ugotowalam podczas przymierzania ;D
Muszę rozpracować jeszcze kilka rzeczy m in jak zamontować "komin" dla mamy i kapturek dla malucha ...![]()
Tak na szybko : super ciepla, rzeczywiście szyta na miarę, fajnie regulowana dlugosc rękawów przez podwiniecie, kaptur mamy faktycznie się nie odpina ;(
Z maluszkiem na 100% bylaby extra zgrabna, ale Tosia ja poszerza przez swoje gabaryty ;D
Za kilka dni jak ja ogarne napisze więcej
Kilka fotek jak się gotuje![]()
Na ostatnim Tośka kopieco doskonale widać
P.S Celnikom nawet na myśl nie przyszło by kontrolować co to takiego i ile jest warte(umówiłam się z yamama, że wysyłają to jako gift), bo była w siatce foliowej i worku jak na ziemniaki
![]()
Ostatnio edytowane przez _agata89 ; 22-11-2013 o 20:43
AAAAAAAAAAA zakochałam sięjaki to jest model Agatko?
Żona i Mąż - 01.10.2011 =
Nina - 04.01.2013
Moja druga miłość -- Salsa -- jeszcze kiedyś do ciebie wrócę![]()
Czasem sprawdzam forum w TV i ciężko mi wtedy odpisać, uprasza się o wyrozumiałość
dokładnie ten![]()
http://yamama.com.ua/product-1524044...fyujn-trikolor
agata - boska, taką moglabym normalnie nosić.
Super!!
O, dobrze wiedzieći co Nima, bierzesz? Ja pomierzę jeszcze raz te swoje wymiary. Jejku może promocja moglaby potrwać jeszcze tydzień!
Wysłane z mojego GOCLEVER TAB R106 przy użyciu Tapatalka
Tymek- maj 2011, Maksiu
- styczeń 2013, Beniu
- październik 2015, Marianka
- sierpień 2017
Powiem Wam,że się zagadałam z tą babeczką .PRZEMIŁA osoba!i powiem więcej
Biorę kurtkę
I powiem jeszcze więcej. Szyją na wymiar
,zdają sobie sprawę,że czasami same rękawy to kłopot
Czas oczekiwania ciut dłuższy.kolejna promocja już niedługo, bo mikołajowo-świąteczna (bo zapytałam czy przewidują coś niebawem,albo może przedłużą obecną
)Poprosiłam o kapturek dla dziewczyny doszyty z tyłu z długimi troczkami,żeby mi było łatwiej złapać jak dziewczyna na plecach. Pani sie jutro zapyta krawcowej o wszytsko i się odezwie
![]()
Ostatnio edytowane przez Nima ; 25-11-2013 o 00:24 Powód: zjadam litery
Nina - 04.01.2013
Czasem sprawdzam forum w TV i ciężko mi wtedy odpisać, uprasza się o wyrozumiałość
Nina - 04.01.2013
Już się dogadałam i też mam zamiar kupić tę kurtkę. Rzeczywiści Twigowa babeczka bardzo miła. Mam kłopot z rozmiarem, bo po raz pierwszy w historii (no dobra w każdym razie pierwszy od baardzo dawna) wg tabeli pasuje mi rozmiar S. Nima daj znać gdy kurtka przyjdzie! Jestem bardzo ciekawa jak się prezentuje!
Tymek- maj 2011, Maksiu
- styczeń 2013, Beniu
- sierpień 2017
Maksiu tu jest w manduce i kima. Całkiem mu było dobrze:-D
Wysłane z mojego GOCLEVER TAB R106 przy użyciu Tapatalka
Tymek- maj 2011, Maksiu
- styczeń 2013, Beniu
- sierpień 2017
no slicznie Ci w tej kurtce,zgrabnie bardzoja to mam dużo więęększy rozmiar
muszę się zebrać i fotki wrzucić
![]()
Nina - 04.01.2013
Giovanka dziekuje za zdjecie![]()
Mama Jakuba (10/04/2013)
I ja również chciałabym kupić kurtkę na zimę. U Vegi widziałam promocję kurtki felix-pera. Macie o niej swoje zdanie?
Nawet w promocji jest strasznie droga...
Noszę spory rozmiar 44, dlatego zakup nie jest prosty. Zamówienia z Ukrainy niestety nie ogarnę.
U Vegi jest jeszcze kurtka MaM.
Doradzicie? Młody ma rok.