Pokaż wyniki od 1 do 20 z 376

Wątek: Najładniejsze kurtki do noszenia

Mieszany widok

Chustofanka Awatar aravls
    Miejscowość
    Gdańsk Chełm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FatalFuchsia Zobacz posta
    Lavenderingów już nie ma w żadnym rozmiarze, więc problem niejako masz rozwiązany.
    Losie! Trzeba się było dłużej zastanawiać A inny model? Dobrze celuję w 38?

ot - przyjazne? Ani z Androida, ani z W8 nie mogłam wysłać posta, tylko przeglądać. Wolę fora na Tapatalku.
    Mnie z Androida wysłało bez problemu, ale fakt, to w ogóle pierwsze forum, z którego korzystam i jest jako tako zoptymalizowane na urządzenia mobilne.

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aravls Zobacz posta
    Losie! Trzeba się było dłużej zastanawiać A inny model? Dobrze celuję w 38?

Mnie z Androida wysłało bez problemu, ale fakt, to w ogóle pierwsze forum, z którego korzystam i jest jako tako zoptymalizowane na urządzenia mobilne.
    Tego to Ci niestety nie wywróżę, bo mam zupełnie inny wzrost. W opisie są podane wymiary każdego rozmiaru, może to pomoże?

Dostałam właśnie maila, że mój płaszcz wysłano wczoraj. Wypas!

Chustomanka Awatar scarlet
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

I po co ja tu wchodziłam! Oczywiście zachorowałam na płaszcz liliputi... tylko w moim rozmiarze 38 nie ma już ani jednego ech. Szczęściary te co już zamówiły!
    Marcinek luty 2009, Emi luty 2011, Bartuś marzec 2013
    Doradca Noszenia ClauWi® www.chusty.opole.pl // Sklep: www.graszki.pl
    "Kiedy dołączamy do dzieci w świecie zabawy, otwieramy drzwi do ich życia wewnętrznego i spotykamy się z nimi serce w serce." (L.J.Cohen)

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez scarlet Zobacz posta
    I po co ja tu wchodziłam! Oczywiście zachorowałam na płaszcz liliputi... tylko w moim rozmiarze 38 nie ma już ani jednego ech. Szczęściary te co już zamówiły!
    A widziałaś tabelkę z wymiarami? One są dość spore, zwłaszcza w talii i biedrze.

Miejscowość
    Opole

Domyślnie

A widziałaś tabelkę z wymiarami? One są dość spore, zwłaszcza w talii i biedrze.
    Tak widziałam, tylko boję się trochę o biodra jednak i długość rękawów bo spodnie noszę 40 i mam 176 cm wzrostu, choć porównując do M kurtki pentelki to faktycznie 36 by pasowała! muszę przemyśleć dziękuję, że zwróciłam na to uwagę A rozumiem, że będzie nam ciepło by -10?

EDIT: czy ktoś ma zdjęcia jak ta kurtka wygląda z tyłu?
    "Kiedy dołączamy do dzieci w świecie zabawy, otwieramy drzwi do ich życia wewnętrznego i spotykamy się z nimi serce w serce." (L.J.Cohen)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez scarlet Zobacz posta
    Mi też się liliputi najbardziej podoba i też noszę 38 Nie wie ktoś czy będą mieć więcej?
    Szkoła Noszenia ClauWi®
    Doradca Noszenia ClauWi® (kurs podstawowy)
    Warszawa/Bełchatów

Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yellowstone Zobacz posta
    Mi też się liliputi najbardziej podoba i też noszę 38 Nie wie ktoś czy będą mieć więcej?
    Napisałam do nich - będą w poniedziałek. Tylko ja przecież kasy nie mam

Domyślnie

Och, już w poniedziałek?
    I faktycznie te kurtki duże są, może 36 byłoby dobre... (Pentelkowe ciuchy też zawsze S musiały być). I ciekawi mnie wygoda i funkcjonalność rozwiązania przy noszeniu na plecach na przykład, wydaje mi się, że miejsce na główkę dziecka jest dość nisko i ciężko by się zakładało samodzielnie. Ech, za tyle kasy chyba w ciemno nie kupię, musiałabym pomacać i zobaczyć z maluchem w chuście.
    Szkoła Noszenia ClauWi®
    Doradca Noszenia ClauWi® (kurs podstawowy)
    Warszawa/Bełchatów

Chustoguru Awatar annia
    Miejscowość
    Warszawa Tarchomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yellowstone Zobacz posta
    Och, już w poniedziałek?
    I faktycznie te kurtki duże są, może 36 byłoby dobre... (Pentelkowe ciuchy też zawsze S musiały być). I ciekawi mnie wygoda i funkcjonalność rozwiązania przy noszeniu na plecach na przykład, wydaje mi się, że miejsce na główkę dziecka jest dość nisko i ciężko by się zakładało samodzielnie. Ech, za tyle kasy chyba w ciemno nie kupię, musiałabym pomacać i zobaczyć z maluchem w chuście.
    Yellowstone, wpadaj do mnie na przymiarkę.
    ['] 07.2008
    Dotka 06.2010
    Agutka 07.2013
    Katka 08.2017

Uprawnienia umieszczania postów