I po co ja tu wchodziłam!Oczywiście zachorowałam na płaszcz liliputi... tylko w moim rozmiarze 38 nie ma już ani jednego
ech. Szczęściary te co już zamówiły!
Marcinek luty 2009, Emi luty 2011, Bartuś marzec 2013
Doradca Noszenia ClauWi® www.chusty.opole.pl // Sklep: www.graszki.pl
"Kiedy dołączamy do dzieci w świecie zabawy, otwieramy drzwi do ich życia wewnętrznego i spotykamy się z nimi serce w serce." (L.J.Cohen)
Tak widziałam, tylko boję się trochę o biodra jednak i długość rękawów bo spodnie noszę 40 i mam 176 cm wzrostu, choć porównując do M kurtki pentelki to faktycznie 36 by pasowała!muszę przemyśleć
dziękuję, że zwróciłam na to uwagę
A rozumiem, że będzie nam ciepło by -10?
EDIT: czy ktoś ma zdjęcia jak ta kurtka wygląda z tyłu?
"Kiedy dołączamy do dzieci w świecie zabawy, otwieramy drzwi do ich życia wewnętrznego i spotykamy się z nimi serce w serce." (L.J.Cohen)
Och, już w poniedziałek?
I faktycznie te kurtki duże są, może 36 byłoby dobre... (Pentelkowe ciuchy też zawsze S musiały być). I ciekawi mnie wygoda i funkcjonalność rozwiązania przy noszeniu na plecach na przykład, wydaje mi się, że miejsce na główkę dziecka jest dość nisko i ciężko by się zakładało samodzielnie. Ech, za tyle kasy chyba w ciemno nie kupię, musiałabym pomacać i zobaczyć z maluchem w chuście.